Якась містика з замовленням. Замовив 31 травня. Було указано відправимо 4 червня. 4 червня приходить повідомлення що вибачте відправимо 5. 5го нічого не відправленно, пишу в підтримку і у відповідь: вибачте, відправимо 6го. В вечері 6го нема нічого, пишу в підтримку: вибачте передаємо до нової пошти сьогодні. Зробили ттн, замовлення не передали на відправку. Вже 7ме, замовлення так і не передане. На товарі бачу що якщо замовити його знов, то можно забрати сьогодні з магазину, а мені вже 4 доби не можуть його відправити. Нічого не можу сказати саме про цей регік і саме з розетки (сподіваюсь він не підробка, котра зараз багато де продається за туж ціну).
Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
Отличный регистратор, качество видео очень хорошее, купил флешку на 256 и скорость чтения на уровне.
Выставил в настройках , выключение через 5 мин....а выкл сразу после того как заглушил двиг
Там нема аккумулятора. Читайте уважно інструкцыю, чи дивіться огляди.
В характеристиках указан аккумулятор
В характеристиках помилка там суперконденсатор
Доброго дня,отримала реєстратор. Відкрили,підключили до мережі,але без мережі не працює.
Тільки від'єдную від зарядки одразу вимикається.
Так і повинно бути
Тобто не працює? Написано що живлення "Власний акумулятор"
в ньому немає акамулятора там стоїть суперконденсатор тому так це нормально так має бути
Вже другий реєстратор від 70mai, до того користувався старішою моделлю 2k. Перевірений часом бренд та по факту найоптимальніший варіант для якісної відеофіксації. Дуже лаконічно виглядає в салоні і при правильній установці (в моєму випадку за дзеркалом заднього виду, поруч з штатною камерою для розпізнавання розмітки) реєстратор взагалі непомітний
Хто шукає «топ за свої гроші» - рекомендую!
Ви написали - "Зручний додаток", у вас опереаційна система на телефоні iOS чи Android? Щось я не можу знайти "рідний" додаткок для iphone:(
На iPhone додаток 70mai
Если есть функция записи аварийного толчка авто то даже при выключено сети регистратор должен срабатывает а этот нет... Короче даром выкинул деньги.
Дослідіть питання за яких умов працює режим парковки. Для нього необхідно обирати комплект з окремим кабелем та підключати його до бортової мережі авто. Тобто живлення від прикурювача не достатньо.
Купив камеру А810 на Розетка ЕУ, якість відео жахлива, камера фокусуються перед бампером, номерні знаки машин читабельні лише коли ти зупинився позаду машини, і у місцях коли номерний знак знаходиться з краю кадру, тобто коли ти розїзжаєшся, і номери автомобіля знаходяться десь в районі передніх колес, і це долі секунди, щоб зробить фото, що я докладаю, я перебирав кучу відеозаписів, номери більшості автомобілів я не зміг прочитати. Почекайте, не купуйте цю камеру. Як казав яник "остановитесь".
Перепрошую, але мені так виглядає, що ви самі камеру опустили низько і вона фокусується на капоті вашого автомобіля. Може просто трішки вище підніміть.
Камеру вище нахили!!