Третє дихання

Відгуки покупців про Ноутбук Acer Nitro 17 AN17-51-53LU (NH.QK5EU.00G) Obsidian Black / 17.3" IPS Full HD 165 Гц / Intel Core i5-13420H / RAM 16 ГБ / SSD 512 ГБ / RTX 4050, 6 ГБ / Зарядка від USB

Залиште свій відгук про цей товар
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг оперативної пам'яті: 16 ГБ. Колір: Чорний. Обсяг SSD: 512 ГБ

Хочу поділитися своїм досвідом роботи з цим ноутбуком. В цілому покупкою задоволений. Ноутбук має стриманий і в той же час оригінальний дизайн, що особисто мені дуже імпонує. По характеристикам заліза цієї машини мені вистачає з головою, можна і попрацювати і пограти.

У відгуках пишуть стосовно насиченості картинки на екрані. Дійсно, іноді хочеться отримати більш якісну та насичену картинку, але треба розуміти, що екран матовий, тому супер кольори отримати не вдасться. Але загалом картинка досить не погана.

З недоліків я би відмітив дійсно дуже важкий блок живлення.

Переваги:
    Повністю влаштовують характеристики ноутбука.
    Недоліки:
    Важкий блок живлення.
  • Лилия

Дуже гарний ноутбук. Всі ігри тягне. Мало памьяті.

Переваги:
    Відеокарта супер
    Недоліки:
    Мало памьяті
  • Андрій

Продуктивність топ. Але екран міг би буть ярче. Вночі все ок, але на сонці відображення не дає розігратись нормально. Графіка на уровні, ніяких просідань FPS, тягне будь-які AAA-ігри на ультра.

• Саша Рябошапка

Так, справді ноутбук має трохи більший розмір і вагу, ніж звичайний ультрабук, але для потужних моделей це типово. Щодо пластикових елементів і скрипучих деталей, це може бути індивідуальна особливість екземпляра, оскільки у моєму випадку (купував тут) ноутбук виглядає досить міцно з хорошою збіркою, без люфтів. Працюю з ним вже кілька місяців, і ноутбук повністю виправдав мої очікування.

Переваги:
    читайте характеристику дивіться на ціну)
  • Іван Бондарчук

Хороший ноутбук

• Колесниченко Ігор

Купував не тут, але може кому буде корисно. Потужний, здоровий і важкий, блок живлення розміром з півтори кирпичини (вагою теж).

Плюси
    Потужний, загалом хороша конфігурація за такі гроші, 17", має нормальну кольорову палітру поки підключений до розетки (інакше просто жах). Непогана підсвітка клавіатури.

З мінусів...
    1. Матеріали. Скрипить, люфтить, за пів року на згинах в 2х місцях полопався кабель. Шнур живлення тримається не дуже міцно, може випадати.
    2. Acer не випускають кольорові профілі під свої екрани..їх нема ні з драйверами, ні окремо на їх сайті.. намагався хоч щось зробити з червоними обличчями при відімкненому кабелю живлення.. прийшлось перебирати десятки кольорових профілів від сторонніх розробників, і сказати що повністю задоволені результатом - ні.. коротше якщо ви дизайнер, чи вам треба бачити нормальні кольори при роботі від акумулятора - ноутбук не для вас.
    3. Протягом дня-двох, по любому виб'є wifi (і не бачить мережі), виключення/включення wifi, або ноута лікує, але бісить.
    4. Інколи, або після режиму сну, або просто після включення (не зміг визначити) просто не запускається дискретна відеокарта (принаймні мені так здається - навіть середненькі ігри починають страшенно лагати, режими продуктивності від виробника просто не перемикаються). Лікується перезавантаженням.

Останні 2 пункти дратують найбільше, хоча не виключаю що якість дефекти суто у мене (1, 2 пункти будуть явно у всіх)..