Придбали як універсальний для сімейних потреб: і для навчання, і для роботи і для дозвілля. Хороше співвідношення ціна/якість/комплектація
Потужний ноут для повсякденних задач.
Класна бурштинова підсвітка клавіатури.
Можна грати у топові ігри але нагрівається з часом досить сильно, система охолодження гірша ніж на ігрових ноутах.
Не обходиться без проблем, при встановленні віндовсу не бачить ссд, потрібно вставити носій с драйверами irst, обо виникнути vmd у біос.
Быстрая доставка , хороший выбор техники в сочетании работы , качества и цены
Все відмінно працює
Ноут хороший, быстрый, игровой, НО как всегда есть нюанс быстро греется
Гарний ноутбук,все круто але з вимкненням є проблеми
Треба видалити драйвер на Thunderbolt. В мене теж не вимикався, чомусь останне оновлення драйвера заважало. Потім знайшов причину
Працює добре
У мене його вкрали, на жаль, навіть не встигла покористуватися
Хороший ноутбук за свої кошти, з виду офісний але досить потужний, подобається зовнішній вигляд, стриманий дизайн
Купляла сину на подарунок. Дуже сподобався. За ці гроші хороший ноутбук. Швидка доставка.
Дуже задоволені покупкою. Будьте певні питання що до встановлення ОС, але все встановив власноруч.
Користуюсь ноутбуком рік. За час роботи нарікань стосовно роботи не маю. Чудовий ноутбук за нормальну ціну. Для роботи та ігор вистачає повністю. Акумулятора вистачає на 3 години автономної роботи. З мінусів - слабкий звук динаміків, але легко можна виправити портативною колонкою Покупкою задоволений.
Ноутбук працює добре це те чого я очікував
Дівчина рада за такий подарунок,хороший ноутбук ,з непоганими функціями
Приблизно через 3 місяці користування,після того як "мигнуло" світло, ноут почав писати "Батарея відсутня", при цьому, звісно, батарея не виймалась та її тут неможливо витягнути, так як потрібно розкручувати корпус ноута.
Будь ласка, підкажіть, що робити у такому випадку ?
П.С. В усьому іншому гарний ноутбук.
Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
Товар полностью соответствует описанию. Спасибо коллективу магазина. Очень приятное обслуживание. Компетентные продавцы.
Ноутбуком задоволений на всі 100. Перше що треба відмітити так це його залізо за таку ціну, в цьому ціновому діапазоні в нього майже немає конкурентів. На перід скажу, якщо будете самі встановлювати ОС то одразу готуйте флешку з драйвером на керування диском, без нього її не встановити. Дякую магазину за швидку доставку.
Пришол очень быстро. Все нравится .Ноутбук супер.
Ноутбуки просто пушка ))))
Ноутбук в цілому нормальний, підійде, як для навчання, так і для ігор. Приїхав без дефектів, дуже добре запакований. Але 60 герц, не дуже приємно в наш час, щодо автономності то це 2-2.5 години, якщо вимкнути відеокарту та зменшити яскравість екрану то вистачить до 6 годин. Система охолодження досить потужна, але іноді сильно шумить. Екран відкривається майже до 180°. Мене спочатку насторожував видув на екран але ніби все нормально за 3 місяців активного користування, дефекти не з'явилися.
Задоволені на всі 100%
Топ за свої гроші.
Користуюсь ноутбуком пів року, можу сказати реальний відгук. Повністю підходить для роботи, автономності хватає, плюс можна підключити павербанк від 65ват. Для ігор теж вистачає, гта 5 тягне без вагань. При покупці відсутня ОС, але навіть враховуючи те що я не дуже "дружу" з комп'ютерами, мені вдалося самостійно встановити Віндовс 11 та інші потрібні інструменти для користування (типу ворд і т.д.). При виборі ноутбука було в приоритеті вхід type-c та наявність підсвічування клавіатури, в даному пристрої це присутнє (підсвітка має 2 режими яркості).
Зарядний пристрій входить в ноутбук з подвійною фіксацією (читав багато відгуків про те що не заряджається ноутбук, ймовірно через те, що елементарно "не допихають" штекер). Загалом покупкою задоволений, легкий, тонкий, швидкий, продуктивний ноутбук. З мінусів варто зазначити що погано почав працювати один юсб порт (пропадає контакт), шумна робота вентиляторів охолодження при навантаженні (їх швидкість можна коригувати в налаштуваннях), та нагрівання пристрою при навантаженні (район між екраном та клавіатурою). Сміливо можу рекомендувати до покупки даний ноутбук.
Скільки фпс в гта5 та на яких налаштуваннях?
Дня 3 назад забрали ноутбук. Хорошая сборка. Пока все устраивает. Напишу отзыв спустя пару месяцев еще
Прекрасен для своей цены
Цей ноутбук - вовк в овечій шкурі. Насправді на ньому можна непогано пограти, процесор і відеокарта, та й система охолодження повністю до важких ігор придатні. Єдине, що екран 60 Гц, а так, по іншим характеристикам він геймерським ноутбукам не сильно поступається. Тому цю модель вважаю дуже вдалою, якщо треба і по роботі і не хочеться за ігрові моделі переплачувати.
ноут крутий. забирали з відділення Розетка. прийшов повністю розряджений. ми зарядку вставили не повністю… не вмикається.. вже думали не брати. там оцей провід зарядника потрібно повністю повністю втопити. майте на увазі. а так ноут огонь
За свої гроші хороший ноутбук. Підходить для ігор та роботи. Браку не виявив. При встановлені віндовс рекомендую відразу завантажити на флешку всі дрова з оф сайту. При встановлені не бачить диск! А так наче все норм.
Пользуюсь ноутом 2 недели. Драйвера поставил сам, благо был кабель с инетом и разъем RJ45 тут присутствует. Пока впечатления в целом положительные.
Мощный процессор, игровая карта среднего уровня. Винда 11 загружается у меня от момента включения за 14 секунд.
Шумноват при нагрузках, нагревается больше всего дно в левой верхней части, где нет вентиляторов. Батареи мне хватило на 5,5 часов работы в офисные приложениях с открытым браузером, без игр и просмотра видео.
Клава немного прогибается при печати. Я много печатаю, поэтому позже подключу внешнюю хорошую клаву.
Монитор самый средний из средних. Уж очень скромный цветовой охват (56% sRGB). Дизайнера родной монитор почти наверняка не устроит. Что правда, можно подключить хороший внешний.
Отдельной строкой скажу про ШИМ на подсветке матрицы монитора. Из того, что удалось накопать в открытых источниках, у матрицы присутствует ШИМ на частоте ок. 26 000 Гц в диапазоне от 67% яркости и ниже. Выше 67% яркости ШИМ не определяется. Как почти везде пишут, это очень большая частота мерцаний и усталости глаз и других неприятных ощущений такой ШИМ вызывать не должен. Учтите кому важен этот нюанс.
Частота обновления всего 60 Гц, я играю мало, мне хватит. А вот заядлых геймеров это может не устроить.
Звук из стереодинамиков ИМХО не плохой, но ему явно не хватает громкости… Выручат колонки и наушники.
Исходя из моих задач , ноут получился на твердую "четверку".
Ноутбуком користуємося близько 2х місяців, нарікань не маємо, на даний момент покупкою задоволені
Соответствует всем параметрам.Очень довольна покупкой.Минусов не заметила.Все отлично.
Никак не могу победить обслуживание системы охлаждения. Купил термопасту МХ-6, уже два раза перемазывал, первые пару раз температура проца и видяхи значительно ниже при нагрузке (в районе 60-65 градусов), но после опять повышается 75+. Хочу попробовать фазовый переход купить, может поможет.... У кого - то есть уже опыт?
Ptm 7950 мажь. Кулера и радиаторы прочищай внутри
А гарантия не слетит после открытия крышки?
После открытия крышки не слетит. Пломб нет
Купували дитині на подарунок. Одразу встановили Вінду 11. Вже більше двох тижнів користується цим ноутбуком, його роботою повністю задоволений, тягне всі сучасні ігри і програми, хороший екран, працює дуже тихо, його майже не чути
Гарний ноут в співвідношенні ціна/якість. Трохи довелось пошаманіть з віндою, але все встало без питань. Одразу скасуйте драйвери wi-if або щоб був вільний шнур з інетом.