Взяв дві таких колонки та використовуємо їх на різних заходах, де необхідна якісна озвучка для доповідей, презентацій, семінарів тощо.
Дві такі колонки легко та якісно впоралися з цим завданням на аудиторію 200 осіб - потужності підсилення мови з головою.
Якість передачі мови теж на висоті у порівнянні з попередніми чисто китайськими колонками, які коштували у два рази дешевле та мали у два рази більший розмір.
Музика теж гучно грає, але це не наш профіль то щодо якості не підкажу. Хоча як на мене, то і для невеликих заходів в приміщенні можна використовувати як для танців так і для співів:)
Переваги:
Висока КПД колонки - при її габаритах потужний і якісний звук
Відгуки покупців про Alto Professional TX208 1
Є що розповісти про товар?
Цікавить додаткова інформація?