Відгуки покупців про Штатив Arsenal ARS-3730 167
=-=
- Продавець: Rozetka
Замовила вночі, вранці вже забрала штатив - супер, що так швидко. Штатив чудовий, зручний, функціональний, швидко можна відрегулювати висоту і кут нахилу. Я використовую разом з підставкою для телефону.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Невелика подряпина на корпусі
- Продавець: Rozetka
Хороший штатив за свои деньги. Рекомендую!
- Переваги:
- Цена/качество
- Продавець: Rozetka
не положили в комплекте заказанный переходник на смартфона.
- Переваги:
- Штатив выглядит отлично, как на свои деньги
- Недоліки:
- Заказывала в комплекте Головку-держатель Arsenal Phone Clamp для смартфона, но Розетка не прислала его!!!!
- Продавець: Rozetka
Дуже зручний та практичний штатив. купляв в основному для використання під час походів та спостережень. Задоволений, зі своєю роботою справляється на відмінно!
Але застерігаю власників важких камер та штативів, так як не надто впевнений у якості кріплення самої камери. Nikon D5100 витримує в будь-яких позиціях.
Я задоволений, користуюсь вже більше року, тому однозначно рекомендую!- Переваги:
- Ціна, вага, зручний для переносу, чохол
- Недоліки:
- кілька разів тріщали застібки кріплення, проте поки без нарікань
- Продавець: Rozetka
Спасибі працівникам інтернет магазину Розетка за чудовий, а головне швидкий сервіс. Що ж стосується даного штативу, то довольно таки не поганий за свої бюджетні кошти. Рекомендую всим купувати товар саме в цьому інтернет магазині, стосовно штативу ARSENAL-3730 звісно скажу ТАК, воно того варте.
- Переваги:
- Легкий, зручний, функціональний.
- Продавець: Rozetka
Высота штатива как раз норма. Очень устойчивый за счёт поворотных концов ножек. Прекрасно выглядит. Легко поймать луну!
- Переваги:
- Лёгкий, высокий, прочный и устойчивый.
- Продавець: Rozetka
За свою цену очень приятная вещь. Лёгкий, поворотливый. Немного смущают пластиковые крепления, но постараюсь быть аккуратной. Габариты именно такие, как было нужно.
- Переваги:
- См. выше.
- Недоліки:
- Пока не выявлено.
- Продавець: Rozetka
Супер для початківця.
- Продавець: Rozetka
Советую для не тяжёлых камер и видеокамер,особенно если большая высота не нужна.По качеству по мне отличная.
- Переваги:
- За эти деньги хороший и функциональный штатив.Чехол простинький но есть.Брал для Го Про,для съемки игр настольного тенниса.Штативом доволен,компактный,лёгкийМожно подобрать нужные крепления.Снимать подходит,максимальная высота полностью удовлетворяет.
- Недоліки:
- пока не наблюдались.