Опис Рис Август довгозернистий шліфований 1 кг (4820019600109)

Рис довгозернистий Август. Сьогодні без рису важко уявити наше життя, хоча його походження веде нас далеко на Схід. Зрозуміти, чому рисова каша стала такою популярною — легко: нейтральний смак дає змогу готувати з нього безліч різних страв різних країн світу. Особливість рису Довгозернистий — у його зовнішньому вигляді та властивостях, які полегшують його приготування. Стандартне рисове зерно — витягнутої форми приблизно 6 мм, добре шліфоване. Каші, приготовані з таких круп, — швидко готуються, не злипаються у процесі варіння та легко засвоюються.

Рис містить велику кількість вітамінів і мінералів, особливу цінність містять вітаміни групи B, а також фосфор, мідь, магній, кальцій, калій, селен, цинк і залізо. Є природним абсорбентом, тому його часто рекомендують їсти під час застудних та інфекційних захворювань, розладів кишківника. Входить до різних дієт і є невіддільною частиною дитячого прикорму в ранньому віці. Багато господинь віддають перевагу саме довгому рисовому зерну, оскільки його легко готувати: в стравах він не злипається, а має розсипчасту консистенцію. Підходить як для гарнірів, так і для салатів.

Август-Кій — один із найбільших виробників фасованих круп в Україні, компанія з бездоганною діловою репутацією і 20-річною історією успіху на ринку України
Завдяки високому рівню якості продукції власних марок, сучасній організації та обладнання виробництва, Август-Кій упевнено утримує одну з лідерських позицій на ринку України
Август — флагман портфеля брендів компанії
Неодноразовий переможець національного конкурсу «Кращий вітчизняний товар року»
Завдяки преміальній якості, фасовані крупи Август мають активний попит, а бренд — високий рівень лояльності та довіри споживачів

Склад: Рис Басматі

Спосіб приготування: Рис перебрати, засипати в чашку та промити в холодній воді. Водночас рекомендується потирати його між пальцями та долонями. Воду під час промивання рекомендується змінювати доти, поки вона не посвітлішає. Після цього рис можна замочити, але не обов'язково. Якщо Ви вирішите замочити рис, то пропорції для замочування такі: на 1 склянку рисової крупи 2 склянки води. Замочувати рис рекомендується на півгодини. Після замочування або промивання, рис Басматі рекомендується підсушити, зливши воду, упродовж приблизно дванадцяти хвилин дати постояти в чашці.
Далі потрібно взяти каструлю, переважно товстостінну та навіть краще чавунну, помістити в неї рис Басматі та налити води з розрахунку: для попередньо замоченого рису, на одну склянку рису одна із чвертю склянка води; для попередньо не замоченого — на одну склянку рису півтори склянки води. Помістити каструлю на великий вогонь, довести до стану кипіння без кришки. Після того, як рис закипів, вогонь треба зменшити до мінімуму, накрити каструлю кришкою і так варити рис 15-20 хв. Потім забрати каструлю з вогню, рис акуратно перемішати, досягаючи ефекту, ніби розпушення, знову накрити кришкою й дати постояти йому 5 хв.

Характеристики Рис Август довгозернистий шліфований 1 кг (4820019600109)

Вид
Обробка
Сорт/Номер/Марка
  • 1-ий сорт
Вага
Харчова та енергетична цінність
  • на 100 г продукту: Білки — 7.0%, жири - 1.0%, вуглеводи - 71,8% на 100 г продукту: 330 ккал / 1381 кДж
Різновид
Країна-виробник
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 10

  • Дарья
    • Продавець: Rozetka

    Обычный рис, постороннего запаха я не заметила.

  • Владимир Науменко
    • Продавець: Rozetka
    Недоліки:
    запах (
  • Марина Остапенко
    • Продавець: Rozetka

    Отличный рис, рассыпчатый, крупинки целые, но есть трудно. Запах, как у басмати, ароматический, но сильнее и неприятный. То ли мышами то ли лежалым. Поскольку я знаю, что это совсем не басмати, и не другой ароматический рис, а самый обычный - в голову приходят мысли о причине запаха и аппетит пропадает. Как раз в вареном виде он раскрывается вовсю.

    Переваги:
    Не слипается
    Недоліки:
    Что-то с запахом
Дивитися всі відгуки →