- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стінки органазайзера кріпляться між собою ліпучками. І сам органайзер закривається теж на ліпучку. При чому форма "кришки" не дуже добре підходить до закривання спереду. Ручка, на мою особисту думку, чисто для понту - якщо ви туди запхнете все багажне приладдя, навряд чи органайзер витримає переміщення за ручку. Хіба якшо там будуть тільки серветки і поліролька.
Магнітне кріплення було б кращим рішенням. Або за якусь застібку.- Представник постачальника
Доброго дня, Євген. Дякую за відгук. Гарного дня!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручний, охайний вмісткий органайзер.
- Переваги:
- стильно виглядає
- Недоліки:
Доброго дня, Наталія! Дякую за відгук! Гарного дня!
- Тимофей БуханецВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не хватает липучек чтобы соединять торцевые крышки с верхней частью и лицевой, в итоге нельзя собрать в правильное положение
- Переваги:
- Недоліки:
- не достает липучек
Доброго дня, Тимофей! Дякую за відгук! Завдяки вам ми покращимо наш товар. Гарного дня!
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класний органайзер!
Сімпатічно і зручно- Представник постачальника
- Федір БоднарВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Органайзер добрий,товар повністю відповідає опису і зовнішньому вигляду на фотографії.Прекрасне рішення,акуратний,зручний,якісний.Гарно виглядає,все в себе вміщає,можна брати на подарунок.Добре що ручка є,зручно переносити якщо що.Ціна=якість.Дякую.
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ідеальний органайзер для моєї ласточки! Складаю там усі дитячі речі від іграшок до пляшечок та пустушок. Усі речі помііщаються вільно. Легко переносити, на вигляд дуже стильний
- Переваги:
- великий, стильний, якісний
- ОлесЯВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класна сумочка в машину. Часто у відрядженні, тому для мене ідеально просто. Накидала все і готово)
Досить вмістка та гарної якості. Витирається легко.
Навіть на подарунок можна брати, хороший варіант буде.- Переваги:
- Гарної якості, вмістка. Все ок.
- Недоліки:
- Нема проблем.
- Олександр СанченкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
цей органайзер то просто скарб)
по-перше підійшов у мій багажник по зовнішньому вигляду, як рідний вписався, любо глянуть))
по-друге, тепер немає бардака, жінка задоволена. закинув у нього всі бутилочки, щітки, мочалки сухі, наборчик з інструментами теж туди поклав, порядок тепер. місця в органайзері достатньо, наприклад мені ще щось влізе туди (місце лишилось), якщо що то закину ще.
сам він як виріб приємно здивував, якість добра, виглядає солідняково. такий типу чемоданчик)
+ є міцна ручка, якщо треба перенести/винести з машини - взяв за неї та й по всьому.
загалом покупка-відкриття :)- Переваги:
- місткий, якісний, зручний, зовн.вигляд гарний
- Недоліки:
- відсутні
- ВладимирПродавець: Rozetka
Лишній багаж
- Недоліки:
- Всі
- Татьяна СавченкоПродавець: Rozetka
Органайзер класний! Гарної якості, чорний колір, зручний, тому що складається за потреби, розмір зручний. Загалом ми задоволені, тим паче брала на подарунок! Вибирала за коментарями , дякую всім, хто залишає змістовний коментар!
- Переваги:
- Зручний у користуванні і якість
Доброго дня ,Тетяна,ми вдячні Вам за відгук та за те, що ділитеся враженнями від користування!