Нужно брать только если на сейчас есть. Про запас не подходит. Мне в декабре прислали кашу годностью до апреля. Начала прикорм вот в феврале естественно давать её уже не рискну.
Доброго дня. Дякуємо за відгук.
Супер кашка.
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук. Дуже приємно чути, що каша Biggi Diggi гречана з чорносливом так сподобалася вашій малечі. Якщо з першої ложечки дитина в захваті, то це найкраща оцінка.
Очень понравилась ваша ребёнку,ела с удовольствием
Добрий день. Щиро дякуємо вам за чудові відгуки. Нам дуже приємно, що кашка до смаку малюку з першої ложечки. Ваша довіра — це найбільша нагорода для нас.
Дитинка любить цю кашу і їсть задоволенням
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що каша Biggi Diggi гречана з чорносливом так сподобалася вашій дитині. Раді, що вона смакує малечі та приносить задоволення!
Каша смачна, АЛЕ !!!!!
В. Класі сіль і цукрова пудра і ви пишете що можна з 4 місяців.
ВИ СЕРЙОЗНО???????
Не дочитала склад і взяла, дитині 10 місяців один раз дала але більше рука не підніметься
Гарна каша. Я в принципі фанат цих каш. Багато смаків, дитині подобається
Доброго дня. Дуже раді, що Вам сподобався молочна каша Biggi Diggi гречана з чорносливом для дітей з 4 місяців 200 г. Дякуємо за відгук)
Дитині сподобалась каша. Їсть із задоволенням. Гарно переміщується, без комочків. Рекомендую.
Доброго дня. Світлана, дякуємо за чудовий відгук. Приємно, що Ви і Ваша дитина задоволені молочною кашою Biggi Diggi гречана з чорносливом. Чекаємо на нові Ваші замовлення !
Звичайна каша, добре розчиняється у воді, дрібного помолу.
Доброго дня!
Вдячні за відгук.
Очень сладкая , после нее во рту не приятный сладкий вкус
Доброго дня.
Дякуємо за зворотній зв'язок, маємо лінійку з 8ми смаків, де зможете підібрати для малюка менш солодке.
Очень вкусная каша ! Покупаем не первый раз ! Рекомендую!
Доброго дня.
Дуже вдячні за відгук !)
Каша добра, завжди на знижці, дитина їсть з апетитом, рекомендую.