День Народження ❤️ ROZETKA 2025 | Знижки до 70%

Відгуки покупців про Автомагнітола Blaupunkt BPA 1121 BT (00000001314)

Оцінка користувачів 2.88/5
  • Чернявський Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

Китайчатина як є. Тим паче за цю ціну. Блютуз живе своїм життям. Кожен раз потрібно скидати налаштування в нуль, щоб сконекити з телефоном. Самовільно перемикаються канали радіо, та гучність. Судячи з інших відгуків - я не одинокий в цьому. Відправив в сервіс. Але це потрачені тижні, бо такий пристрій неможливо привести до тями.

Переваги:
    "mosfet" підсилювач. Хоч я сумніваюсь, бо не розбирав
    Недоліки:
    Дивись сам відгук
  • Чернявский Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

За 2 тысячи вроде неплохо, хоть и стоит китайская копия tda7388. но блютуз, который отваливается каждый раз когда глушишь машину - это капец. Чтоб заново его увидеть телефоном - надо сбросить до заводских настроек. Буду сдавать в гарантийку.

Переваги:
    Особо нет
    Недоліки:
    Неработающий блютуз.

Доброго дня! Автомагнітола Blaupunkt BPA1121 Bt зберігає налаштування, якщо підключена згідно інструкції. Більшість схожих звернень було з таким питанням через те, що провід асс та 12v підключають разом. І коли вимикаєте запалювання в автомобілі зникають всі налаштування. Будь ласка, переправильність підключення. Також зверніть увагу на заряд аккумулятора. Можливо при запуску двигуна у вас є заниження напруги і автомагнітола розцінює це як повне відключення системи. Тому також можуть виникати і проблеми з блютус.
      Якщо це не допоможе, будемо раді допомогти вам в сервісному центрі.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

Після 3-х місяців користування не витримав, продав майже за півціни і купив іншого виробника.

Пане Володимир. Ви ні разу не звернулись до сервісного центру та навіть за консультацією. А лише пишете негативні відгуки. Нажаль, виходячи з попередніх Ваших відгуків та рекомендацій, які ми Вам надали, можемо констатувати некоректність встановлення автомагнітоли, що призводить до порушення її роботи, згідно ттх.

• Володимир Козюта

Шановний Представник постачальника. Я описав всі проблеми, які я мав. Більшість з них явно не пов'язані з неправильною установкою. Наприклад такі, як втрата налштувань ЛИШЕ джерела відтворювання, а не усіх налаштувань при вимкненні, ненормальна робота регулятора звуку, слабий прийом радіохвиль. Ці проблеми були також підтверджені іншими покупцями, як от наприклад Роман, який мав аналогічні проблеми з регулятором. Тому Ви можете вважати, що Вам хочеться, а я вважатиму цей пристрій неякісним. Я на всі свох авто сам встановлюю магнітоли, також займаюсь автозвуком, тому дозвольте мені залишитись при своїй думці. Дякую.

Доброго дня, шановний Володимир. Причиною некоректної роботи купленої Вами автомагнітоли може бути досить великий перелік причин. Оскільки Ви жодного разу не звернулись до сервісного центру, а лише надсилаєте у чат негативні відгуки, то це ніяк не допомогло нам вирішити Вашу проблему з автомагнітолою. У більшості випадків звернень клієнтів всі проблеми виробник вирішує на протязі 1-3 днів. Але за Ваші відгуки теж дякуємо, оскільки вони допомагають нам покращувати як роботу з клієнтом так і якість нашої продукції.

• Роман

Розчарувала...
    Якість погана.
    При холодній порі року могла не вмикатися поки не стане тепло в машині.
    Якщо зразу заведеш машину не дочекавшись поки не буде конекту по блютуз, потрібно буде робити ресет (якщо його не зробити більше змоги під'єднатися не буде)
    Барахлив джойстик звуку (погано крутився ) з самого початку як придбав.
    Через це я так підозрюю моя магнітола періодично і збільшувала звучання, що дуже збивало з уваги саме коли ти за кермом.

Недоліки:
    Якість
    • Володимир Козюта

У мене з регулятором звуку була аналогічна проблема.

• Володимир Козюта
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

Після майже 2-х місяців користування хочу доповнити відгук. Підключив блютуз. Хоч і з допомогою танців з бубном і кнопки рісет, але працює поки впевнено, під'єднується швидко, музика і дзвінки - згідно опису. Хотів би за це додати зірку. Але регулятор звуку працює, як йому заманеться. За сьогодні три рази сам різко збільшував гучність до максимуму. Якщо врахувати, що я замінив штатні динаміки і підналаштував звук (грати він тепер почав десь з 11-14), то це було несподівано, боляче для вух і могло викликати аварійну ситуацію. Тому зірка в мінус. Треки і папки на флешці сортує по даті та часу останнього редагування (фактично запису на флешку). Дуже цікавий підхід. Що заважало сортувати по назві, як всі, не розумію. Добився нормальної черговості відтворення, скидаючи папки на флешку по черзі в потрібному мені порядку. Зірка в мінус. Знайшов ІР приймач (не перевіряв) - зірка в плюс. Запам'ятовує джерело, якщо вимкнути запалювання і витягнути ключ, не вимикаючи магнітолу. Вона гасне, але не знаю, чи не садить акум в такому стані (звідкись живлення ж бере), тому поки без зірки, до відповіді представника постачальника. Результат поки, на жаль, - все ще лише 1 зірка. Ця зірка - за досить непоганий звук (як пишуть майже всі), особливо після деяких зусиль по налаштуванню магнітоли та заміні штатних динаміків. До речі, 3д рендер, який тут висить замість реального фото, виглядає трохи інакше, ніж магнітола в живу. Навіщо вводити людей в оману? Це ж викличе додаткове роздратування при огляді. Не розумію такого маркетингу.

• Єгор

інакше це як? є фото?

• Володимир Козюта

Єгор, пошукайте самі в гуглі в зображеннях. Тут не дозволяється постити посилання на інші ресурси, а мені потрібно йти в гараж, щоб сфотографувати. Та й в машині, в півмороці воно ще інакше виглядає. Я не кажу, що погано, дизайнери старались, але точно не так, як на рендері.

Доброго дня! Я перечитав Ваші коментарі та не можу зрозуміти що саме Вам не подобається. Автомагнітола має встановлюватись згідно інструкції в інсталяційній студії, гучність аудіо залежить не від автомагнітоли(якщо регулятор в одному положенні), а від джерела (сд, юсб, флеш,.. та відповідно файли на них)... Підключення блютус не викликає складностей, якщо виконувати все по інструкції. По дизайну - фото мають такий самий вигляд як і насправді. Але фото робиться проф.фотографом чи виробником, а тому може "яскравіше" виглядати....

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

Звук дуже дешевий. Грати починає з 20, але то вже вухам боляче. Після вимкнення забуває, що відтворював, якщо джерело - USB, то починає постійно з першого треку. Радіо дуже слабеньке. Старий Alpine (10-15 років) у мене в гаражі в режимі автопошуку чітко знаходить 10-12 станцій УКВ (в залежності від погоди). Цей - від 3 до нічого. В комплекті відсутній перехідник для антени, а це вже зовсім базова річ. Метал тримача - фольга, якби не навколишній пластик бороди - то закріпити міцно немає жодної можливості. Пластик роз'ємів настільки поганий я ще не зустрічав - защіпка відламалась при першій спробі витягнути. По споживчих характеристиках нічим не відрізняється від стандартного китайця за 600 грн. Нові власники вбили таку чудову торгову марку(

Переваги:
    не знайшов
    Недоліки:
    все

Доброго дня! Якщо ви купили оригінальну продукцію тм Blaupunkt то все, що ви написали можливо в наслідок неправильного підключення автомагнітоли. Живлення - 2 проводи. Жовтий підключаєте до АКБ, червоний до АСС. чорний -якісний мінус/земля. Якщо все правильно підключите - пам'ять і радіостанцій і відтворюваних треків зберігається. Роз'єми підключення в комплекті достатньо якісні. Але для демонтажу потрібно натискати на "вушка" а не тягнути, тим більше на морозі. Пластик при від'ємних температурах (любий) досить крихкий матеріал. Тобто ви маєте це робити(демонтаж) в гаражі або у прогрітому автомобілі. Антенного перехідника в комплекті в даній моделі!! немає, оскільки роз'єм в корпусі автомагнітоли під стандартний антенний штекер. У документації і на сайті вказана комплектація. Стосовно металевої рамки - товщина металу монтажної рамки складає 0,7 мм, що достатньо для ваги автомагнітоли без СД приводу. Фіксація надійна. Не розумію про яку "фольгу" йде мова. Стосовна радіоприймача: в бюджетних моделях Blaupunkt встановлений тюнер, що при якісній антенні без проблем знаходить всі доступні у місті радіостанції. Якщо ви хочете за містом більш якісного прийому Ви можете встановити антенну Blaupunkt FunLine з підсилювачем.
      Дякую за відгук, сподіваюсь він був для Вас корисним.

• Володимир Козюта

Шановний представник постачальника! Оскільки я купував тут, то тільки Ви можете підтвердити, чи я купив оригінальну продукцію. Підключення я використав штатне - моє авто мало в базовій комплектації магнітолу, я думаю, Шкода (а точніше Volkswagen) зробили якісне підключення. Оскільки налаштування станцій зберігаються (як і інші налаштування) а збивається лише пам'ять треку, то звичайна логіка каже, що дроти тут ні при чому. Про роз'єми - ставив в теплому капітальному гаражі, прогрітому до ~20°С, не тягнув, а натискав на верх защіпки в сторону корпуса роз'єма. Відламався відразу. Про перехідник. Я не кажу, що комплектація неправильно вказана. Я кажу, що такий перехідник за таку ціну мав би бути присутній. Тим більше, що саме роз'єм ISO, а не DIN, найчастіше зустрічається в магнітолах європейських виробників або зроблених для EC. І в антенах відповідно. Про тюнер - недорогий Alpine, який стояв раніше, має явно не супер тюнер. А заміни штатної антени не потребував. І я не перший - на рахунок тюнера вже писали.

• Володимир Козюта

І це я ще не писав про те, що якщо ручку гучності крутити дуже легенько, пробуючи змінити силу звуку на 1 поділку, то вона веде себе не завжди передбачувано - інколи замість тихше робить голосніше.
      А також я ще не пробував підключатись по БТ, про роботу якого тут найбільше негативних відгуків.
      Я не хочу нікого образити, але цьому блаупункту до старого німецького дуже далеко.

• Андрей Мартынюк

Чудова магнітола

Дякую за коментарій. Приємного користування:)

Попрацювала 9 місяців і пропав звук, блютуз пропав через місяці 3
    можливо поверну по гарантії. До покупки не рекомендую.

Переваги:
    гарний звук
    Недоліки:
    погана якість

Доброго дня. Дякую за коментар. Ви можете звернутись до нас в сервіс. Ми якнайшвидше вирішимо цю проблему.

• Андрій Литовченко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

Приїхала з сервісу. Обрив звʼязку відразу в перший день використання. Будемо повторно відправляти до сервісу. Не раджу до покупки.

Переваги:
    Звук
    Недоліки:
    Блютуз
  • Евгений Мельниченко

Хорошая магнитола.

Переваги:
    Громкость
    Недоліки:
    Стабильно раз в день отваливается блютуз
  • АЛ
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

Не рекомендую. Заплатив за встановлення, тепер треба знімати повертати

Переваги:
    напис Blaupunkt
    Недоліки:
    слабке радіо, блутуз погано підключається
  • Андрей Солдатенко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

Почитал отзывы и думал пронесет, ага конечно, через 3 дня отвалился блютуз, и перезагружал и че только не делал, и да кстати приехала она с поцарапанным экраном, если хотите рискнуть звук неплохой и до поры до времени подключалось быстро…

Недоліки:
    3 дня и все(
  • Рудиченко Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

Звук зподобався, але хендфрі працює наполовину - при телефонній розмові чую але мене не чутно - мікрофон швидше за все не працює. І це новий апарат, тіки купив. Також блютуз пагано лінкається з телефоном, перший раз норм. Потім щоби знов залінкатись, цілий танец з бубном треба було станювати) З десятої зпроби таки знов поєднав. Доречи на 1119 такого нема, там все добре конектиться.

Переваги:
    непоганий звук, простий, зручний, зʼемна панель, ціна
    Недоліки:
    не працює мікрофон, пагано лінкається блютуз з телефоном
    • Рудиченко Александр

Зробили заміну магнітоли, мікофон вже працює, все норм! Магнітола подобається, задовелений

• Владимир Полторак
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

Установил вместо проработавшего более 10 лет Pioneer den-4000ub, кстати тоже изготовленного в Китае. Устанавливал сам: сделал распиновку ISO разъёма, т.к. разъёмная фишка в пионере и в этой магнитоле разная - благо по цветам все магнитолы одинаковые и сложностей не было.

Качество "BPA 1121 BT" хорошее. Звук по ощущениям лучше, чем в Пионере. Блютуз вначале не подключался. Я перезагрузил через РЕЗЕТ, как подсказали ранее в отзывах, и всё заработало. На звонок радио-музыка отключается и в колонках звучит обычный вызов. На электронной панели магнитолы бежит номер звонящего. Нажимаешь на "принятие звонка" на панели магнитолы и слышишь собеседника в колонках. Микрофон - несмотря на то, что он на расстоянии вытянутой руки - работает хорошо: на той стороне тебя чётко слышно. Отклонение звонка или завершение разговора тоже на лицевой панели. Удобно. В процессе езды не надо искать телефон, смотреть кто звонит и т.д.
    Через блютуз так же можно слушать музыку из телефона - есть такая функция - и её можно включить наряду с радио или флэшкой.

В целом я покупкой доволен. Рекомендую. Не знаю как долго прослужит, но пока нареканий нет.

Переваги:
    Китайский немец. Звук. Блютуз. Интуитивно понятный интерфейс.
    Недоліки:
    не обнаружено
  • Олександр Антонов
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

Звук не поганий- краще ніж у всіх китайців дешевше- радіо- таке саме, блютуз- чисто для підвищення ціни- надзвичайно кривий- за свої гроші грає нормально спердум13 ззаду 16- потрібен підсилювач все останнє не цікавить- досить пристойне звучання

Переваги:
    Марка
    Недоліки:
    Китаєць
  • Анна Михайленко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

В цілому звук нормальний, ставив магнітолу з однойменними динаміками перед 10' зад 16.5', з мінусів дешевий китайський пластик, і при роботі гріється дуже сильно радіатор який ззаду, буває миготить екран.

Переваги:
    Звук
    Недоліки:
    Дешевий пластик, дуже гріється при роботі, миготить екран.

Доброго дня. Миготіння екрану автомагнітоли можливо, якщо ви не забезпечили нормальним живленням пристрій. Тобто вам потрібно підключити через запобіжник до акумулятора. Це одразу вирішить ваші питання з миготінням та покращить якість звуку. Також перевірте якість заземлення.

• Виктор

Мерехтіння екрану повʼязано з низькою якістю живлення. Підключіть живлення напряму до акб та перевірте мінусовий провід. «земля» має бути теж якісна. І буде вам «щастя»:)

• Михайло Заставний

Норм магнитола

• Анатолій Баліцький
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

Якісна магнітола, повністю влаштовує.

Переваги:
    Швидкість підключення по блютуз.Логічне управління,гарний дизайн.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Копылов Антон
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

Качество китайское, работает нормально, вопросов нет.

• Виктор Ре
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

Відпрацювала 2 місяці і просто вимкнулась. До цього були постійні проблеми з блутуз-з'єднанням. Радіо для нормальної роботи потребує підсилювач антени. Звучання непогане. Розчарований (((

Переваги:
    Недоліки:
    Все інше
  • Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

Не працює, взагалі не увімкнулася

Переваги:
    Виглядає добре
    Недоліки:
    Не працює
  • Олександр Антонов
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

Доволі непогана магнітола, можу порівняти з Shuttle sud 395/390 , відносно звуку краще, в радіо є рдс, але маленький екран, не підтримує карти SD мало настройок- але якщо стоять +/- норм динаміки- все супер, в більшість автомобілів підходить під штатні роз*єми, бонус - панель з*ємна і є для неї коробка/футляр+ ще непогана підсвітка

Переваги:
    гарний звук
    Недоліки:
    зроблений так собі- дешевий пластик
  • Ярослав Балог
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

Супер, звук краще за піонер, блютуз працює, рекомендую!

• Дмитро Лісовик
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

Купив нещодавно. Звук сподобався як і функціонал. Проте проблеми з BT а саме спочатку телефон його не бачив зовсім, після кнопки Reset увімкнувся (потім ще пару раз так випадав) , при цьому BT-Musiс працює добре а от режим HF так толком і не запрацював звук залишається в телефоні як і мікро

Переваги:
    Звук. Дизайн. Ціна.
    Недоліки:
    Проблеми з BT
  • Павел Незнаемый

Пользуюсь 2 месяца, проблем нет
    На штатной акустике с доп настройками звук хороший,чистый, чрз блютуз, остальными функциями не пользовался по ненадобности, но как по мне цена завышена

Переваги:
    Хороший звук
    Недоліки:
    Дороговато, можно с такими же характеристиками взять дешевле, ожидал немного больше настроек
  • Стеценко Игорь

Через місяць перестав працювати

• Назар Коляда
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

После покупки товара, во время распаковки обнаружил что товар был вскрыт ранее.
    Магнитола покупалась ради блютуза, с чем она справлялась аж 5 дней....После чего любой телефон перестал находить магнитолу (блютуз сломался !). У AUX звук очень тихий - в тоге в машине стоит кирпич.
    Вернуть в течении 2 недель не успел так как установка и монтаж автомагнитолы дело не минутное...
    Ужасное впечатление от ROZETKA после этой покупки....
    Не покупайте это!!!

Переваги:
    Хороший внешний вид и подсветка
    Недоліки:
    Неисправность , бракованный товар
  • Александр Фильченков
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

Хорошая магнитола. За данную стоимость ничего лучше не найдете. По качеству звука вопросов нет. Добавил в настройках басов, включил функцию loud и звук стал не хуже моей JVC. Прогрес имеет место быть, и мне захотелось устройство с Bluetooth

Переваги:
    Хороший звук, поддержка Bluetooth.
    Недоліки:
    Покатался 3 дня. Не обнаружил.
    • Дмитро Лісовик

А режим hf працює? Звук через динаміки чи через телефон іде при дзвінках? Дякую

• Роман Скорик

Магнітола супер.

Переваги:
    Звук, підсвітка не сліпить в очі.
  • Артур Бобовський
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

Непогана магнітола, як за такі гроші. Трохи незручні налаштування, але то діло звички.

• Валентин Ковальчук
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

Звучит хорошо, функционал хороший, монтаж как у всех. Проблема лишь в Bluetooth, как и у многих магнитол разных производителей: иногда перестает работать... И или не подключается, или не видит даже в списке устройств. Приходится просто сбрасывать ее по питанию, что очень неудобно... В остальном доволен

Переваги:
    Хороший звук
    Недоліки:
    Проблемы с Bluetooth
  • Андрей Кирьян

Гарний звук , зручні налаштування , і багатий функціонал

Переваги:
    Ціна -якість
    Недоліки:
    Нема перехідника на антену
  • Николай Сердюк
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

Магник отличный, валит получше чем старый оригинальный пионер на дисках, реально не ожидали такого преимущества

• Олександр Березинець

Магнітола непогана, все влаштовує

Переваги:
    Чудовий звук, бас
    Недоліки:
    Поки нема

Доброго дня. Дякуємо за відгук. Приємного користування

• Олена Краско
    Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

Підключили, все працює стабільно, без нарікань. Звук у порівнянні з старенькю магнітолою чистий, приємний. Завищених очікувань від не дорогої моделі не було, вибором задоволена

• Оксана
    Продавець: Rozetka. Підсвітка кнопок: Блакитна

Купила цю магнітолу пару місяців тому. Поки що мене все влаштовує, звук гарний, як для цієї цінової категорії. Добре програє музику з телефону. Наразі працює без нарікань. При телефонній розмові звук також непоганий.

Дякуємо за вибір тм Blaupunkt