Доброго вечора. Сьогодні отримав. Не можу підключити wi-fi до реєстратора. Застосунок завантажив. В чому може бути проблема? Пише, що немає з'єднання з інтернетом.
Доброго дня, Сергій!
Рекомендуємо звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посилання Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
Все налаштував, працює. Поки задоволений. Купив карту на 128 ГБ. Вже краще.
Вітаємо Вас, Сергій!
Дякуємо, що знайшли час доповнити відгук. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
Проработала пол года и всё, на экране заставка и больше ничего не происходит перестала снимать.
Доброго дня, Олександр!
Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.
Доброго дня, Сергій!
Дякуємо за питання. В сучасних операційних системах висвічується попередження про те, що wi-fi не має доступу до інтернету і потрібно підтвердити подальше використання даної мережі (поки цього не зробити, підключитися не вийде). Якщо проблему не буде усунено, або потрібна буде допомога, прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посилання Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.
З попереднього відгука минуло 3 місяці. Кріплення зламалося. Присоска і так постійно відпадала від скла, щоб я не робив, а сьогодні ось прийшов в авто увечері і побачив те, що на фото. Кріплення розплавилося на сонці. У старого китайського реєстратора 4 роки висіло на тому ж місці і не відпадало і нічого йому не було, а у цього дорогого "європейця" таке от. Не раджу.
Добрий день, Іван!
Розуміємо як Ви засмучені. Для того, щоб розібратися в цій ситуації, прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
Доброго вечора. Як завантажували карти камер? Звідки? Бо щось не знаходить нічого...
Придбав учора, але не тут. Вцілому наче непоганий реєстратор. Кріпити зручно. Є в комплекті і присоска і клейовий варіант. Також є кріплення для дроту.
Брав цей бо хотів щоб був конденсатор, а не батарея яка виходить з ладу з часом.
Сподобалося, що повідомляє про камери швидкості якщо йому оновити одразу базу даних.
Не сподобалося, що чомусь нову картку не прийняв. Картка Kingston SDXC 64gb класу швидкості 100 мегабайт, а воно пише "Вставте картку не нижче 10 класу" і перезавантажується. Поставив картку зі старого реєстратора і запрацювало, хоча в інструкції написано, що такі картки мають підтримуватися.
Ще не сподобалося, що нема української мови. За замовчуванням російською говорить. Перемкнув на англійську і там той же самий голос з сильним акцентом російським. Ну таке собі. На функціональність не впливає, та все ж.
Подивимось скільки прослужить.
Вітаємо Вас, Іван!
Нам дуже приємно, що ця модель відеореєстратора від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Також дякуємо за розгорнутий відгук, нам важливий зворотний зв'язок від наших користувачів. Щодо української мови, її можна обрати в налаштуваннях самого відеореєстратора або в додатку Canyon Eye. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
Немає української мови ні в додатку ні в налаштуваннях.
Доброго дня, Іван!
Перепрошуємо за непорозуміння, української мови на цей момент немає. Якщо у Вас виникнуть запитання або потрібна буде додаткова інформація, Ви завжди можете звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.