• Макарони Casa Rinaldi Конкільоні ракушки 500 г (8006165384780) - зображення 1
Макарони Casa Rinaldi Конкільоні ракушки 500 г (8006165384780) - зображення 1

Опис Макарони Casa Rinaldi Конкільоні ракушки 500 г (8006165384780)

Паста Конкільйоні схожа за формою на великі черепашки та готується з борошна твердих сортів пшениці, води.

Виготовлена з борошна твердих сортів пшениці, італійська паста має невисоку калорійність, зате багата на білки, клітковину, вітаміни B1 і E, мінерали (фосфор, калій, залізо).

На якість сухої пасти впливає безліч чинників, зокрема й тип матриці, яка й задає форму макаронних виробів під час продавлювання через неї тіста. Ідеальною вважається паста, пропущена через бронзову матрицю. У виробництві Casa Rinaldi Конкільйоні з Умбрії черепашки (Conchiglioni dell Umbria) використовуються тільки бронзові фільєри, які надають потрібних пасті пористості та шорсткості, необхідних для кращого вбирання олії та соусу. Такої якості пасти не можна домогтися на величезних промислових виробництвах.

Подають Конкільйоні з Умбрії із соусами на основі овочів, м'яса, вершків, морепродуктів, сиру. Прекрасно поєднується з вершковим соусом Карбонара (creamу carbonara) і сиром Пармезан (Parmigiano-Reggiano).

Ідеально приготована паста — не м'яка, а тверда, зварена до стану «аль денте», що з італійської перекладається як «на зубок».

Час варіння: 13 хвилин

Характеристики Макарони Casa Rinaldi Конкільоні ракушки 500 г (8006165384780)

Вага
Добавки
Країна-виробник
Термін зберігання
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Татьяна Матвиенко
    • Продавець: Rozetka

    Качественный продукт от известного итальянского производителя ! Изготовлен из муки действительно твердых сортов пшеницы. Это божественно вкусная паста ! Готовим так - варим до полуготовности в подсоленной воде, куда добавляем при варке каплю оливкового масла. Затем начиняем следующей смесью - 100 гр кедровых орешков, одна банка зеленого горошка вместе с аквафабой, натертый пармезан, базилик и петрушка,, всё взбиваем в блендере. Затем начиненные конкильони выкладываем на дно стеклянной формы, не мелкой. Затем заливаем соусом, который готовим так - в сотейнике сначала обжариваем, затем тушим лук, говяжий фарш ( в пост и веганам - соевый ) , шампиньоны, цуккини, немного тертой моркови, помидоры в собственном соку из банки, добавляем соль, свежемолотый перец, паприку, сухой базилик и орегано, при необходимости добавляем немного овощного бульона. Сверху щедро посыпаем тертым пармезаном (можно добавить также моцареллу) и ставим в духовку при 180 °C на 25 минут. Вкусно и сытно ! Отличный вариант для воскресного домашнего обеда ! Всем стоит попробовать ! Плюсуем сюда супер - сервис от Розетки - молниеносная доставка в точку выдачи , отличная стоимость, гарантия оригинальности продукции - выбор очевиден !

    Переваги:
    Вкус, качество
  • Ольга Приступко
    • Продавець: Rozetka

    Отлично нафаршировались!

    Переваги:
    Качество и цена
    Недоліки:
    Не нашла
  • Євгенія Левченко
    • Продавець: Rozetka

    ММммм. раджу спробувати всім. Вони такі смачні, з твердих сортів пшениці, не розварюються, я люблю фарширувати їх, тоді просто божественно виходить. Смак неймовірний. Розетка, дякую за чудові, якісні товари .

Дивитися всі відгуки →

Разом з цим товаром купують

  • Дивитися ще →