Знайдено 479 товарів

Показати ще
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Мономах — українська компанія, що спеціалізується на виробництві різних сортів високоякісного чаю. При цьому виробник пропонує продукцію різного цінового сегмента: від великолистового преміумкласу до простого чаю в пакетиках.

Чай Мономах: особливості та переваги

Чай Мономах — смачний та ароматний напій, приготований виключно з добірного листя, зібраного на екологічно чистих плантаціях Кенії. Він має чимало різних сортів, що відрізняються смаком, міцністю та ароматом. І сьогодні чай Мономах традиційно можна розділити на 4 основні види:

  • Зелений чай Мономах — напій, що бадьорить, із принадним ароматом, підданий мінімальній ферментації. Добре поєднується з лаймом, лимоном і травами.
  • Чорний — міцний напій з яскраво вираженим смаком та ароматом, що пройшов максимальну обробку. Добре поєднується як із лимоном, так і з молоком.
  • Тизан — трав'яний напій, що поєднує в собі не тільки незабутній смак і пряний аромат, але й корисні властивості рослин, квітів та плодів, що входять до складу продукту.
  • Каркаде — смачний та ароматний напій, для виробництва якого використовують пелюстки суданської троянди. Каркаде від Мономах відрізняється яскраво вираженим червоним кольором настою, ніжним квітковим ароматом і приємним посмаком з невеликою кислинкою.

Також велику популярність серед українських споживачів має велико- та дрібнолистовий чай Мономах із різними ароматичними добавками: ваніль, саусеп, персиковий джем, бергамот, лісові ягоди та ін.

Поради щодо вибору

Купити чай Мономах із доставкою по всій Україні можна оформивши онлайн-замовлення на сайті ROZETKA. У каталозі представлено великий асортимент якісної продукції за розумною ціною. Але щоб вибраний вами чай виправдав усі ваші смако-ароматичні очікування, під час купівлі напою рекомендуємо враховувати декілька моментів:

  • Смак та аромат. Якщо запах чаю ледь відчутний, перед вами неякісний продукт. Чай високої якості дає насичений колір настою та яскраво виражений аромат.
  • Дата збирання та фасування. Оптимальна дата збору листя для зеленого чаю Мономах — не більше ніж 6 місяців до купівлі напою. А ось під час вибору чорного чаю слід пам'ятати, що після збирання врожаю листя додатково піддається сильній ферментації від 2-х до 4-х тижнів.
  • Пакування. Українська компанія пропонує продукцію в герметично закритих фольгованих пакетах, які додатково заховані в щільну паперову упаковку.

Як правильно заварювати чай

Заварювати чай Мономах можна окропом і в будь-якій ємності — чи то скло, чи то кераміка, чи то фарфор:

  • розсипний ідеально підійде для френч-пресу або спеціального чайника для заварювання з розрахунком 1–2 ч. л. на одну порцію;
  • пакетований найкраще заварювати в чашці або термосі, настоюючи 3–5 хвилин.

Також слід зазначити, що деякі різновиди чаю Мономах можна пити як гарячими, так і холодними (наприклад, каркаде або тизан). Адже в будь-якому вигляді він однаково корисний. А ось зберігати продукт найкраще в жерстяній банці із закритою кришкою або щільному паперовому пакеті в темному та прохолодному місці.