Чудові пляшки , гарна якість . Я задоволена
Вітаємо, дякуємо за ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням!
Дуже класна пляшечка. З твердим пластиком, широким горлом, що дуже зручно при насипанні суміші. Задоводені
Дякуємо за те, що ділитеся емоціями! Як же класно, коли ви задоволені!
Пляшечка дуже сподобалась, малюк п'є із задоволенням, там 3 дірки для швидкого потоку. Сину вже 6 місяців, тому підійшла якраз. об'єм 330 мл, це значить що вистачить надовго.
Вітаємо, дякуємо за ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням!
Уже три штуки купили из этой серии, нареканий нет, одни плюсы, ребенок с удовольствием пьет из нее.
Доброго дня, дякуємо Вам за чудовий відгук!
Пляшечка дуже класна, соска взагалі супер дитині подобається!)
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
Внешний вид и качество бутылочки отличное.Как обнаружилось отверстия нет ,жидкость не вытекает.
Брак? Вы вернули?
Доброго дня, Ольга! Дякуюємо за звернення. З умовами обміну / повернення товару протягом 14 днів Ви можете ознайомитися за посиланням .
В описании указано что соска имеет быстрый поток и имеет 3 отверстия. Обнаружила 1 отверстие,через которое совершенно не протекает жидкость.
Катерина, дякуємо Вам за звернення!
Зверніться будь ласка в наш сервісний центр
по тел: (044) 499-07-82 моб: (067) 216-93-24
Графік роботи: пн-пт: 11:00 - 18:00 (сб, нд - вихідні)
Завжди раді допомогти!
Бутылка пришла в ненадлежащем виде - коробка вся пошкрябанная будто ею в футбол играли. А покупалась бутылочка на подарок. Розетка , следите за внешним видом товара, пожалуйста!
Чудова пляшечка. Онуку купуємо цю лінійку вже давн. Яуісний пластик, соска
Вітаємо, дякуємо за ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням!
Ця пляшечка одразу привернула увагу своїм дизайном. А спробувавши на ділі, зрозуміли, що тепер вона з нами надовго, бо якість дійсно класна!