- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 44
Гарні кеди
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 42.5
Зручні, добре сидять
- Переваги:
- зручні
- Недоліки:
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 43
Оріги/не оріги, а розвалились (буквально) за 3 місяці бережного носіння
- Володимир Б***
Минулого разу писали, що підошва відвалилася, у темної моделі.Я всеодно купив і все нормально носиться.Ходив в дощову погоду по калюжам навіть.Може досить брехати ?)
- Валерий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 45
Классные кросы
Мне понравились - Сергей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 41
Купив 19 червня. Взуття достатньо, тому носив не дуже часто. Сьогодні виявив неприємність. Тріснула підошва. Засмутило. Не перші мої Конверси. Але перший раз така ситуація.
- Переваги:
- гарно виглядають
- Артем Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 44
Відразу видно якість
- Переваги:
- Недоліки:
- Осінь покаже
- Олександр І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 43
Полностью соответствует описанию, рекомендую
- Переваги:
- Удобные, оригинальные
- Недоліки:
- Отсутствуют. Разве что маркие, а так все в норме.
Низький
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 41.5
Оригінальні. Доставка швидка,все супер!!!
- Переваги:
- Оригінал
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 44
Кроссовки оригинал, к товару претензий нет.
- Недоліки:
- Доставка ужас, коробка порвана, видно что не раз падала, немного испачканные, хотя бы скотчем коробку заклеили. Доставка на пункт выдачи Розетка....
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 42.5
Кеди перевірили по всім критеріям на оригінальність. Все перевірки пройшли на УРА!)
Розмір правильний: у чоловіка 42.5, замовили 42,5 підійшли.- Переваги:
- Класні, оригінальні.
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 42
Крайне недоволен системой размеров. Замерял стопу - .27см. На язычке написано 27, одеваю, а там все 29. Отсылаю товар обратно. Надеюсь вы поменяете на то что мне нужно. О достоинствах напишу после
- colonialist
Какой в итоге взял размер по UK?
- Сергей И***
проверьте какой пошив под стелькой ..если ровный накатистый шов по всему контуру то скорее оригинал а если корпус кеда пришит с обрывом возле подошви то Фейк!!
- МаксимПродавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 45
Вместо белого цвета приехал черный даже брать не стал, коробка от белых а внутри чёрные сомневаюсь что оригинал, сама коробка была вся в пыли, оригинальные конверсы внутри должны быть белыми а стелька жёлтая, сдесь же всё в нутри было жёлтого цвета.
- Переваги:
- Недоліки:
- Вместо белого цвета приехал черный
Високий
Відповідає
Експерт RozetkaДоброго дня! Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в підтримку.
- Роман К***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 44.5
Прийхали за 1 день,розпаковав и перевирив все дуже качествено и оригиналыно, тике коробка злегка помята ну це проблем новой почты
- Переваги:
- Оригиналыни, дуже удобно седиты на ногах
Високий
это оригинал ?
- Марина
Оригінальні 100% Перевіряли.
- ВладиславПродавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 45
Классные, сильно пачкаютн, чего ещё ждать от белой обуви. 100500 раз стирал, ещё ничего не отклеилось. Остаются следы на язычке от люверсов (железные дырки для шнурков) можно отстирать, но только щёткой и хорошим порошком
- Переваги:
- Лёгкие, не жарко, стильно
- Недоліки:
- Сильно пачкаются