Арагон - цей сорт збирають у вже зрілому вигляді, тому у них більш м'яка текстура і насичений смак, який абсолютно відрізняється від інших оливок. Після збору врожаю оливки миють і сушать, після чого зазвичай розкладають на відкритому повітрі в спеціальних ємностях пошарово. Кожен шар пересипається сіллю. Іноді оливки перевертаються. Таким чином, плоди в'яляться на сонці кілька місяців. Про готовність в'ялених оливок до вживання свідчить їхній зовнішній вигляд – вони стають м'якими та зморщеними. Жодні консерванти та харчові добавки при в'яленні оливок не використовуються. Тільки сіль та сонце!
Ідеальна закуска, відмінно поєднуються з оливковою олією, пряними травами або часником. Арагон використовують у приготуванні тапенади. Це блюдо є сумішшю каперсів, оливок і анчоусів, подрібнену до однорідної консистенції.
Склад: маслини Aragon - 100%, сіль, спеції
Енергетична цінність на 100 г продукту:
1471Кдж / 352Ккал
Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту:
Білки - 1,6 г
Вуглеводи - 7,3 г
у тому числі цукор - 0,5 г
Жири - 34,0 г
Сіль - 4,3 г
Маса нетто: 250 г
Відгуки покупців 2