Великий літній розпродаж до -60%

Відгуки покупців про Набір засобів для миття посуду в посудомийних машинах FINISH Ultimate All in 1 100 капсул + 100 капсул (5908252012091/5908252012091)

Оцінка користувачів 4.27/5
    Відгуки про товар продавця Rozetka
  • Роман Шкоц
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці, шт: 100

Хороші таблетки, тільки ними користуємося. Свою справу виконують. Приємно коли є знижки на них.

• Іванна Цвілинюк
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці, шт: 100

Неймовірні чудо капсули для посудомийки, відмиває все!!!!
    Замовила за дуже крутою ціною!!
    Дякую Розетка

• Лариса Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці, шт: 100

можлтво, пакет було пошкоджено саме під час траспортування

Переваги:
    товар повністю відповідає заявленим якостім
    Недоліки:
    брала дві упаковки, одна виявилась зверху порізаною та заклеєною скотчем. Але всередині капсули сухі.

• Юлія Яковенко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці, шт: 100

Дуже приємно, що часто з'являються такі акційні пропозиції. Купую капсули лише на розетці і лише під час таких акцій.
    Зауважень немає

Юліє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH

• Іванна Сизоненко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці, шт: 100

Завжди користуємося Finish, але цей раз засіб виявився просто жахливим - стійкий неприємний запах після миття.

Недоліки:
    Стійкий неприємний запах після миття.

Іванно, нам дуже шкода, що Ви отримали такий досвід при використанні засобів Finish!
      Компанія дуже серйозно ставиться до якості продукції, що випускається. Для детального розгляду ситуації, що склалася, просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected]. Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби.
      Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.

• Юлія Мамчур

Чудові капсули

Юліє, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда FINISH

• Юрій Мучак
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці, шт: 100

Не вперше купую капсули Finish. Починав з Classic, потім брав Quantum, і зараз Ultimate. В принципі це лінійки йдуть по зростанню якості і дійсно ці трішки кращі від попередніх, але на жаль не завжди все відмивають, але це пригорілі місця і конкретно пересушені. А так все ок, більше на відео

Переваги:
    Велика упаковка, а тому ціна оптимальна, зручні в використанні
    Недоліки:
    не все відмивають

Юрію, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH

• Володимир

Якісні капсули, завжди беру

Володимире, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда FINISH

• Макс
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці, шт: 100

Finish quantum не має такого різкого запаху. Наступного разу братиму перевірені finish quantum, де синя частина порошкова. Вони не мають такого різкого запаху. Схоже, що ці мають бути кращі по всіх параметрах, але запах після миття відбиває бажання купувати їх надалі. Шкода, що повівся на акцію 100*2. Якби знав, що такий запах, то краще б переплатив за quantum ((
    Можливо підробка, не знаю точно. Завжди довіряв finish, але ці ultimate розчарували.

Переваги:
    Якість миття хороша
    Недоліки:
    Запах після миття

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Весь товар на нашому сайті, представлений продавцем Rozetka, є оригінальним.

Дякуємо за ваш коментар!
      У разі наявності залишкового запаху мийного засобу, рекомендовано використостовувати більш тривалу програму миття або додаткове ополіскування. Також пропонуємо вам звернути увагу на капсули FINISH Ultimate 0% All in 1 за посиланням: посилання
      Ви також можете звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected]. Наші фахівці нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.

• Олександр Гаврилюк
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці, шт: 100

Олександре, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH

• Ірина Шоха
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці, шт: 100

Посуд залишається брудним , погано вимиває

Ірино, нам дуже шкода, що Ви отримали такий досвід при використанні засобів Finish!

• Олександра Косюк
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці, шт: 100

Купила вперше саме такі капсули і єдина відмінність яку побачила це наче білий наліт, брала раніше інші капсуль вони одразу були з ополіскувачем такого не було. Якщо говорити про миття посуду претензій немає з забрудненнями справляється на ура

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Наліт

Олександро, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда FINISH

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці, шт: 100

Синя частина капсули - це гель. Раніше купляла, там був теж синій порошок. Ці з гелем гірше відмивають посуд. Не звернула увагу, тепер шкоду про покупку.

Переваги:
    Ціна низька
    Недоліки:
    Низька ефективність миття

Наталіє, дякуємо, що обрали нашу продукцію! Просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected].
      Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, з'ясують деталі, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.

• Юля Недобор

Задоволена повністю.

Юліє, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
      З повагою команда FINISH

• Наталя Лукашева
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці, шт: 100

слева немцы справа непонятно кто - Reckitt Benckiser - не берите этого производителя - моет на уровне дешёвых таблеток

Переваги:
    марка
    Недоліки:
    это как-то поделка или недоделка

Наталіє, нам дуже шкода, що Ви отримали такий досвід при використанні засобів Finish!

• Наталя Лукашева
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці, шт: 100

не моет нормально на уровне самых дешёвых таблеток - это не ори финиш либо производитель плохой .

Переваги:
    марка
    Недоліки:
    это как-то поделка

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Василь Васильчук

Рекомендую.

Переваги:
    Добре вимикають посуд.
    Недоліки:
    Поки не виявлено.

Василю, дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша рекомендація має велике значення для нас. Користуйтесь із задоволенням. З повагою, команда FINISH

• Артур Шмыгун

Дякую.

Переваги:
    Відмінно очищує.
    Недоліки:
    Не знайшов.

Артуре, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH

• Сергій Кіловатий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці, шт: 100

Нормальні капсули. Ціна супер. Дякую.

Сергію, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда FINISH

• Ніна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці, шт: 100

Миють добре, наліт від чорного чаю відмили, кальцій(білий наліт) з каструлі (після варки макарон) з нержавійки відмили, білковий ободок від бульону 50/50, посуд чистий, але з важким нагаром на короткому циклі(1 година 65°) не впоралися, але чесно кажучи, ще ніякий засіб без замовчування це не зробив. Однозначно рекомендую, бо вода у мене дуже жорстка і це хороший результат, бо багато чого вже спробувала і є з чим порівняти. Розетці окрема подяка за швидку відправку і якісне пакування.

Переваги:
    ціна по акції , добре миють

Ніно, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда FINISH

• Ольга Сергеева
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці, шт: 100

Очень хорошие капсулы. Лучшие из тех, что я пробовала.

Ольго, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH

• Валентина Бережна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці, шт: 100

Обман! Замовила на акцію набір по 100 капсул Х2 за 1299, а приїхала 1 упаковка!

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Николай Ковтун

Гарна якість, швидке оформлення

Миколо, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH

• Олег

Хороший товар хорошая цена

Олеже, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда FINISH

• Микола Кевпанич
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці, шт: 100

Засіб працює, а це головне. Просто порахуйте вартість 1 капсули і все. Вистачить 200 шт на півроку точно!

Переваги:
    Найдешевша 1 капсула.
    Недоліки:
    Немає як на мене.

Миколо, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда FINISH

• Татьяна Петренко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці, шт: 100

Дуже гарний засіб для миття посуду, а з акцією ще й вигідніше!!!
    По можливості буду замовляти й надалі !!
    Посуд миє добре !

Переваги:
    Приваблива акційна ціна!!!
    Недоліки:

Тетяно, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH

• Александр Раздорожный

Все добре, ціна супер

• Наталія Савич
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці, шт: 100

До придбання однозначно раджу. Не повірила, що на ці капсули може бути така знижка. Забрала замовлення, відразу випробувала. Ніяких сумнівів, якість миття на висоті, як і раніше. Схожий вид капсул був зник з продажу більше року тому, якщо не помиляюсь (трошки відрізняється дизайн упаковки і назва. Були Фініш квантум Ультімейт, тепер Фініш Ультімейт. Але капсули, здається, ті ж самі). Тому дуже рада за повернення товару з такою смачною акційною ціною (200 штук за 1300 грн).
    Додатково зазначу, що синій відсік капсули - це гель (а не порошок), як і має бути для найкращого миття.
    Розетка, дякую.

Переваги:
    Якість засобу, акційна ціна, дуже швидка доставка в пункт видачі.
    Недоліки:

Наталіє, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда FINISH

• Александр Гуков

Супер економно.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:

Олександре, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH

• Оксана Макеева
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці, шт: 100

Ужасное качество.Вся посуда жирная.

Переваги:
    Недоліки:
    Есть

Оксано, нам дуже шкода, що Ви отримали такий досвід при використанні засобів Finish!

• Андрей

Вы хоть пишите что за посудомойка.
      На каком режиме мыли.
      Может какой то минирежим и там
      блетку прям к посуде кинули, как неуоторые советчики советуют.

• Руслан

Отличный

Переваги:
    Хорошо отмывает все

Руслане, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH

• Евгенія
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці, шт: 200

Класні капсули, справляються навіть з застигшим брудом, розводів не лишають.

Євгеніє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH

• Максим Дорофий
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці, шт: 200

користуюсь неодноразово. найкращі з того що дружина використовувала. купую тільки гуртом - так набагато дешевше . все вимимває

Переваги:
    Якість + ціна
    Недоліки:

Максиме, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда FINISH

• Вакуленко Лілія
    Відгук від покупця. Продавець: Gbazar

Круті,дуже економно і ефект вау

Переваги:
    Економна пачка і ціна
  • Іван Козлов
    Відгук від покупця. Продавець: Decision

Якість супер.

• Елена Чёрная
    Відгук від покупця. Продавець: Decision

Хорошие капсулы,посуду моют хорошо,я довольна.

Переваги:
    Качество,цена.