Каша молочна
Fleur Alpine Гречана для дітей старше 4 місяців:
- Без глютену
- Без доданого цукру
- Виготовлена з високоякісного цільного зерна, призначеного для харчування дітей
- Розчиняється легко, швидко й без грудочок
Органічний продукт, вироблений у Німеччині та сертифікований відповідно до Регламентів Європейського Союзу № 834/2007 та № 889/2008 про органічне сільське господарство.
Спосіб приготування: у чистий посуд налити 160 мл кип'яченої питної води, попередньо остудивши її до температури 50 °C. Поступово додати 5 столових ложок (приблизно 40 г) сухої каші, безперервно розмішуючи до однорідної маси. Дати постояти до отримання необхідної консистенції. Перевірити температуру каші перед годуванням (приблизно 37 °C). Починайте вводити кашу з 1 чайної ложки готового продукту, поступово збільшуючи порцію з віком дитини. Рекомендована кількість готової каші у 4–6 місяців становить 150 г, до 8 місяців — 180 г, до 12 місяців — 200 г. Не використовуйте залишків каші для подальшого годування.
Зберігати за температури від +3 до +25 °С і відносної вологості не більше ніж 75 %. Після розкривання зберігати 2–3 тижні в сухому місці за тих самих умов. Після кожного використання щільно закривати пакет.
Склад: цільнозернове гречане борошно*, сухе незбиране молоко*, мальтодекстрин* *органічне сільське господарство відповідає законодавству ЄС (Регламенти ЄС №834/2007, №889/2008).
На 100 г продукту: енергетична цінність — 1799 кДж/427 ккал, білки — 16,4 г, жири — 11,6 г, вуглеводи — 63,2 г, волога — не більше ніж 6 г.
Мінеральні речовини: Натрій — 105 мг.
Вік: від 4 місяців.
Маса нетто: 200 г.
Термін придатності: 18 місяців.
Умови зберігання: зберігати за температури від +3 до +25 °С і відносної вологості не більше ніж 75 %. Після розкривання зберігати 2–3 тижні в сухому місці за тих самих умов. Після кожного використання щільно закривати пакет.
Важлива інформація: перед введенням нових продуктів рекомендуємо проконсультуватися з педіатром, який спостерігає за малюком і знає всі особливості його здоров'я. Якщо дитина не має алергії на молочний білок, гречану молочну кашу можна вводити як перший злаковий прикорм. Якщо такої впевненості немає — першими запроваджують безмолочні каші. Каша має тонкий післясмак і аромат гречки. Цільне зерно, з якого виготовлена каша, містить натуральні вітаміни, мінерали та харчові волокна. Бережна технологія виробництва дає змогу зберегти цінні нутрієнти. Незбиране молоко від корів, що перебувають у вільному випасі в Баварських Альпах, надає каші натуральної солодкості, приємного молочного смаку й аромату, що сприяє тривалому насиченню. Розчиняється легко, швидко й без грудочок. Ніжна, легка консистенція готової каші у формі «кучугур» подібна до снігу, який лягає на поверхню невеликими пишними нерівностями.