Топ вибір інфлюенсерів

Відгуки покупців про Мультитул Ganzo G303 Сірий (0860011136811)

Залиште свій відгук про цей товар
  • Володимир Яворський
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Цілком робочий інструмент за невеликі гроші, якість з лазерманом порівнювати я б нестав, радше з іншими китайськими фірмами.

Переваги:
    Інструменти виконують свої функції.
    Недоліки:
    Випав магніт з бітотримача(

• Олександр Радьков
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Взяв два мульта один собі, другий на подарунок. Тут від Ganzo тільки назва якісь просто жах. В мене багато ножів від цієї фірми і на рахунок якості ніколи не було притензій тому і замовив цей мультитул але розчаруванню не має меж. І дарувати таке взагалі не хочеця!!! У всіх інстументах у відкритому стані на блокіровці люфт і ходять ходором короче як у старшої дружки.

Переваги:
    Їх не має!!!
    Недоліки:
    Описані вище

Дякуємо за Ваше звернення. Якщо у Вас виникають питання стосовно працездатності та можливих дефектів на товарі, звертайтесь будь ласка до нашого сервісного центру 0 800 33-68-25 і ми з радістю допоможемо це вирішити!

• Анатолій Поливяний

Все ок.

• Геннадій Мороз

Качество присутствует

Переваги:
    Цена-квчество

• Микола
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Чудовий тул за свої гроші

Переваги:
    Недоліки:
    Матеріал

• Алевтина Базыка

Дякую

• Антон Савченко

Дуже дякую якісний товар
    Багато зробив вже для ЗСУ

Переваги:
    Метал бомба супер
    Недоліки:
    Не має жодного

• Андрій Крамар
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Мультитул був придбаний улітку 2024. Спочатку всі інструменти відкривались туго, але з часом припрацювались. Далі в процесі користування гвинти поступово почали послаблюватись і в тулі з' явився люфт. Підкручування гвинтів на деякий час вирішувало проблему, а потім все повторювалось. Тому вирішив викрутити гвинти і посадити на фіксатор різьби, після цього ця проблема пішла.
    Далі почались поломки. Спочатку зламалась пружина пасатіжів і вони перестали підпружиньватись. Але для мене це не було проблемою так, як у тих же лазерманах теж не підпружинені пасатіжі, і я продовжував користуватись тулом.
    І ось, пару тижнів тому, витягши тул з чохла я виявив що одна з ручок переміщується вільно і пасатіжами вже не можна користуватись. Як виявилось - лопнула пружина пластина яка саме підтискала цю ручку. І наче можна було б звернутись по гарантіі, але оскільки я викручував гвинти, тож у гарантіі скоріше за все мені б відмовили.
    Як висновок: якщо ви плануєте активно використовувати тул, або плануєте взяти його у якийсь довгий поход, то, на мій погляд, цей тул не для вас. А якшо купити і покласти в бардачок авто, і раз на кілька місяців щось ним зробити, то можете взяти.

Переваги:
    Відносно не дорогий, непоганий функціонал, міцний чохол, основні інструменти доступні без відкривання тулу.
    Недоліки:
    З часом відкручуються гвинти, люфти, при активному використанні не витримує

Дякуємо за Ваш відгук! Якщо у Вас виникають питання стосовно працездатності та можливих дефектів на товарі, звертайтесь будь ласка до нашого сервісного центру 0 800 33-68-25 і ми з радістю допоможемо це вирішити!

• Лігінович Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

В загальному добре зроблений але деякі інструменти не фіксуються

• Андрей Гайдай

Дитина задоволена Подарунком!

Переваги:
    Файна річ!
    Недоліки:
    Немає!

• Євген Александров
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Брал на подарок. Сам не пользовался, 100% не могу оценить. Но при осмотре обратил внимание, что сделано добротно, хороший металл, нет на этом этапе люфтов, все хорошо реализовано. Себе такой тоже теперь хочу) может кто-то подарит))

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Не выявил

• Михайло Іл'юхін

Нормас.

• Владислав Косяк
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

За свою ціну якість супер, доволі якісно все виконано

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Поки що не виявлено

• Сергей Резник
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Гарний товар за свої кошти,на скільки якісний покаже час,рекомендую до купівлі

Переваги:
    Набір інструментів,збірка та сталь,фіксація та розмір
    Недоліки:
    Відсутність штопора,не сподобалися ножниці

• Олексій Шанін
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Хороша штука. Все на місці, інструменти фіксуються, не хитаються, все добре підкручено. Ніж гострий, кусачки - кусають, відкривачки - відкривають, ножиці - ріжуть.

Попередній мультитул прожив в селі довге і важке життя :) Сподіваюсь цей проживе так само.

• Олена Беленко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Брала чоловікові на подарунок. Сказав, що сподобався: заточка ножа та інших інструментів нормальна, сталь ніби теж якісна (він трохи на цьому розуміється), компактний, дуже зручно носити (можна і в кишеню, можна і на поясі носити), зараз на службі для всякого дрібного ремонту штука досить потрібна

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:
    Поки не виявили

Дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Олег Матвийчук

Живийробочий інструмент

• Дмитро Секаре
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Я в захваті, все дуже сподобалось))

Переваги:
    Якість, ціна, комплектація))
    Недоліки:
    Відсутні

• Дмитрий Филиппов
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Я задоволений. У потрібний час завжди під рукою.

Переваги:
    Зручно
    Недоліки:
    Я не побачив

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Добре зібраний. Загалом, пристрій не люфтить. Нарікання є до бітотримача. Перехідник ледве тримається на слабенькому магніті .

Переваги:
    Гарна зборка, зовнішній вигляд
    Недоліки:
    Перехідник на біти ледве тримається на викрутці.

• Денис Намиуллин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Дуже слабкий, посотіжи одразу тріснули, мабуть була якась маленька тріщина яку я не помітив при купівлі

Переваги:
    Гарна пилка, ножиці, викрутки, ніж
    Недоліки:
    Зламалися посотіжи в перший день використання
  • Игорь
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Вроде качественно сделан, без люфтов, ничего не болтается, фиксируется. Брал для отдыха на природе, пока не использовал.

• Устименко Руслан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Не знаю, хто пише про якість як у Leatherman, можливо вам треба потримати оригінал лезермана в руках, щоб так говорити?)
    До обробки металу питання дуже великі (фото, зауважу, що на фото мульитул 10хв як з коробки і ніякої роботи ще не бачив), лайнер-лок на пилці треба підточувати, бо не фіксує, поперечний люфт між ручками пласкогубців на новому мультитулі навіть не великий, а величезний, ну і стандартні ганзовські біти і чохол - дякую звісно, що в подарунок, але це сміття.
    Але - ціна вирішує, за ці гроші ідеально і мабуть краще Daicamping, хай і без пилкотримача. Як мінімум він буде працювати, бо його не шкода, як було б шкода Лезерман.

Переваги:
    ЦІНА, фіксація всіх інстурментів, змінні губки кусачок
    Недоліки:
    Якість обробки металу, збірка, люфт

• Сергей Бороденко

Звісно з Leatherman порівнювати нема чого, це як Хюндай і Порше...Але є але...для повноцінних робіт під значним навантаженням жоден мультитул не витримає і повноцінниу викрутку, кусачки, ножівку тощо мультитул не замінить чи Leatherman, чи Ganzo чи будь-який інший. Але для більшості робіт, що робляться мультитулом "на підхваті" цей Ganzo справляється чудово. Був 301-й, він гірший, але роботу "на підхваті" час від часу робив непогано. Цей ще кращий. Хоча ручки при складанні дійсно гуляють, на функціональність не впливає. Leatherman дорожчий мінімум у 7 раз, але не замінить повноцінний інструмент, тому чи є сенс переплачувати, якщо є достатньо якісний Ganzo - кожен вирішує сам. В мене це вже третя "генерація" Ganzo: від майже пластилінового до цього відносно чудового екземпляра.

Дякуємо за ваш відгук!

• Віктор Коваленко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Мне такой уровень качества и во сне не мог почудиться - настолько хорошо всё сделано. Сравнивал с лезерманом (у сослуживца есть) - так ганзо не то что догнало, а уже и перегнало, по-моему.

Переваги:
    Все инструменты сразу правильно заточены, никакой тебе кривизны, косины, завалов кромки, недотяжки/перетяжки винтов и прочей чепухи - эта штука натурально выглядит инопланетным артефактом.
    • Кондитер Повар

А я вот наоборот не стал брать именно эту модель. Иза ножниц. На таком же самом инструменте ток с другим названием есть ножницы с закругленым кончиком. Типо медецынские. Очень удобно бинты срезать и не травмироваться. Особенно если в спешке.

Добрий день. Дуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням

Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Можете придивитись к іншим моделям мультитулів у Ганзо, щоб знайти той, який підійде саме Вам.

• Александр Кушлян
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Чудовий інструмент за невеликі гроші...

Переваги:
    Достатньо якісно зроблено
    Недоліки:
    Було погано загострено лезо ножа, виправив сам...

Дякуємо за Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням.

• Василь Козак
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

1. Біти і тримач тримаються, не випадають.
    2. Всі інструменти фіксуються.
    3. Ножниці ріжуть.
    4. Трохи заважкий, але інструменти якісні і гострі.
    5. Змінні насадки до плоскогубців.
    6. Не вистачає штопора і додаткового маленького ножика.

Переваги:
    Якість.
    Недоліки:
    За таку ціну немає.
    • Кондитер Повар

Можно штопор поставить на место отвёртки Филипс. Ну если биты это принцыпиально, то можно снять открывалку и поставить на её место открывалку как у виктооинокс. Даже с самого дешового ножика. Дело в том что такая открывалка очень хорошо работает в паре с бито держателем. Просто мало кто про это знает. И тогда получится идеальный инструмент. Ничего не мешает купить самый дешовый ножик, снять открывалку и штопор и поставить на этот мультитул.

• андрей шапран

Акційна ціна.

Переваги:
    Не розсипається при розкладанні.
    Недоліки:
    Випадае бітоутримувач з бітою,з квадратного штока.

Дякуємо за Ваш відгук. Якщо раптом виникають питання стосовно недоліків або дефектів продукції, звертайтесь будь ласка до нашого сервісного центру за телефоном 0 800 33-68-25 і ми з радістю допоможемо з вирішенням цих питань.

• Игорь
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Придбав два обидва на подарунок.Один зробленний якісно,а от другий не дуже. Є люфт ножа та пилки,хоча ним ще не користувались.Можна було б і замінити.

Переваги:
    Непоганий мультитул за свої гроші.
    Недоліки:
    Люфт ножа та пилки.

Добрий день! Для виправлення проблеми з люфтом зверніться в сервісний центр[email protected]

• Василь Коршун
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Доволі хороший мультитул за свої гроші.

Переваги:
    Співвідношення ціни та якості. Зроблений акуратно, точно, нічого не теліпається, приємно тримати в руках.
    Недоліки:
    Довелося залити клеєм магніт в бітотримачі, бо він випадав, якщо сильніше надавити. Також відкрутився один з гвинтів, добре що вчасно помітив і посадив його на фіксатор різьби.

Доброго дня! Дякуємо, що обрали продукцію бренду Ganzo та знайшли час поділитись своїми враженнями. Щиро раді, що Вам до вподоби якість даної моделі. Приємного та тривалого користування!

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Купував його в якості універсальної допоміжної речі в автомобіль, щоб не возити велику кількість різних інструментів.
    Дуже якісна річ за свої гроші, зручний чохол і фіксатори положення, покупкою задоволений, рекомендую.

• Дмитрий

Я сделал заявку но потом отменил тк прочитал что тут плохая сталь и он тупой а я точить не умею у меня нет станка и камней, только мусат и простая угловая точилка для правки кромки, но например у викториноксов тоже 420 сталь но там она какая-то другая, полированная, и например я смотрел видео где ними пилят и там ножницы очень острые и режут даже без сжиманий бумагу просто движением. А здесь даже по фото ножа из одного из отзывов видно что кромка плавает, очевидно надо перетачивать. Как тут с остротой ножниц и вообще например пилка по дереву не сточится ли после первого применения? Тоже и биты и нож, у меня есть дешёвая отвёртка там биты просто стачиваются об винты настолько мягкий металл.

• Сергей Белезюк
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Якісна збірка, прийнятна вага, набір біт. Як на мене, це найкраща модель від Ганзо на цей час. Поки все супер

Переваги:
    Набір біт, інструменти фіксуються у відкритому положенні, якісна збірка, не важкий, ніж нормального розміру, гарно загострений з заводу

• Слава
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

На жаль не тримається перехідник під біти і самі біти випадають.
    Там напевно має бути магніт, або щільно мало прилягати.
    І коли відкрите шило з викруткою кнопка складання при натискані об щось впирається. Потрібно дуже сильно натиснути щоб її прижати.
    Є відео але розетка не хоче напряму, лише через посилання на ютуб

Переваги:
    Гострий ніж
    Недоліки:
    Біто тримач і самі біти не тримається в гнізді

Добрий день! Для вирішення проблеми з перехідником зверніться в сервісний центр[email protected]

• Анатолій Воробйов
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Ну по першим враженням так собі дуже нічого

Переваги:
    Гарно лежить в руці, не то шо ganzo до цієї моделі!)
    Недоліки:
    Поки не побачів , лише 10 хвилин як отримав

• Володимир Фостяк
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Класний мультитул. В характеристиках вказаний серрейтор, але його тут не має, є тільки пила, але пила вказана окремо крім того.

Переваги:
    Основні інструменти довші за конкурентів, гарно лежить в руці, змінні щоки плоскогубців
    Недоліки:
    Не знайшов

• Анатолій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Давно користуюсь Мультитулом Ganzo, не один раз ставав у нагоді. А коли побачив 303 взяв без вагань і не пошкодував за такі гроші нічого подібного. Ідеальне співвідношення ціни і якості!

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Краще за всі попередні ганзи через розмір інструментів

Недоліки:
    За цю ціну нема, хочете трохи краще, то це вже лезерман, але там і ціна і все одно потрібно думати головою, бо люди і лезермани вшатують(не треба саморіз намагатись з деревени висунути пасатіжами)