Все супер
Підтверджую коментар Леоніда, написаний раніше.
Сам відеореєстратор вартий своїх грошей і навіть за повну вартість, де, по ідеї, мав би бути від разу справний акумулятор.
Але, сервіс компанії Gazer, просто ТОП. Вони відверто признають, що є партія бракованих девайсів і безсумнівно беруться це все виправляти. Єдине, враховуйте, пересилку за ваш рахунок в СЦ і назад.
В мене, особисто, в добавок до мертвого акумулятора, не відпрацьовувала кнопка ОК.
Змушений був натискати разів з п'ять, але з деяким часом проблема вирішилась сама собою, кнопка ожила.
Повний непотріб.
Немає вбудованого акумулятора
Цена замечательная, кабель достаточно длинный, всё хорошо.
Девайс хороший за такі гроші(купував за 599грн). Но майте на увазі, що акумулятор не робочий, зразу під заміну. Я даже не звертався в розетку, зразу вийшов на звязок з техпідтримкую Gazer через Телеграм, там мені дали телефон і адресу для відправки на НП сервіс центру в Києві. Зізвонившись, відправив разом з гарантійним талоном(роздрукував те що прийшло не емейл від розетки) на сервіс і буквально через пару днів отримав відеореєстратор зі свіжим акумулятором, і це все безкоштовно, пересилка теж за рахунок сервісцентру. Так що рекомендую до покупки, но майте на увазі що потрібно трохи повозитися з "пересилками"
Неочікувана підстава від такого виробника. Відео ще більш менш, звук такий ніби ти не в машині їдеш, а на велосипеді проти вітру. Акумулятор тут, я думаю, відсутній, бо при подачі живлення вмикається, а при від'єднанні просто тухне, не зберігаючи останнє відео, і при цьому відповідно дата / час показується неправильно.
Звернітся до сервісцентру(вище у моєму відгуку є координати), вам безкоштовно замінять акумулятор, проблеми зникнуть, ось про мікрофон не впевнений, ним не користуюсь, хоча при зверненні до сервісу згадайте про нього теж, може теж виправлять
В доповнення до свого вчорашнього відгуку хочу вказати таку перевагу як наявність в відеорегістраторі технології WDR - регістратор може вести зйомку в будь яких навіть дуже складних умовах освітленості
Придбав цей відеорегістратор взамін Gazer S514 який працює в мене з 2012 року Все працює чудово Компактний Налаштування і керування прості Якість відео хороша Дуже задоволений Дякую
Замовили камеру, прийшла почали встановлювати а вона горить просто білим і нічого не працює.
Погана якість зображення. Проблема з акумулятором така як у всіх
Повна ірунда
Регістратор не запямятовував час і дату, при відключенні живлення останнє відео не записувалось, хоть і тех підтримка писала людям у відгуках що все добре , то ви його не настроїли,брехали. Замінив акумулятор, все перечислене запрацювало, рідний акумулятор був надутий аж корпус розпирало. Відео і звук пише непогано, може бути.
Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що у вас виникли складнощі. Ми рекомендуємо перевіряти стан товару в момент отримання.
Ми цінуємо ваш відгук і готові допомогти вам отримати максимальний комфорт від використання нашого продукту.
Номер гарячої лінії: 0800 30 15 30
Пошта: [email protected]
Месенджери доступні через наш сайт gazer.com (внизу сторінки).
Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!
Все добре,крім того ,що не поступає напруга через лобове кріплення.
Така ж проблема
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом і залишили відгук.
Ми обовʼязково врахуємо ваше побажання у наступних продуктах.
Не працює аккумулятор
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом і залишили відгук.
Акумулятор в даній моделі використовується для коректного завершення роботи реєстратора після вимкнення автомобіля та для запису роликів тривалістю 20 секунд у режимі паркування.
Наша команда завжди готова надати детальні рекомендації та відповісти на всі запитання. У разі, якщо ви не впевнені у штатній роботі реєстратора, наші фахівці допоможуть провести попередню діагностику та визначитися з подальшими діями.
Пошта для звʼязку: [email protected]
Для звʼязку через зручний месенджер: перейдіть на сайт gazer.com та внизу сторінки оберіть зручний для вас месенджер.
Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!
Якість за такі гроші добра,захисні плівки є на екрані і на лінзі.
Але що до встровтановленого акумулятора брехня повна його там або не має або він не припаяний(працює тільки від мережі),тільки відключаєш провод тухне і не включається!!
Доброго дня!
Як по мені - це найкраще! Вибачте - серед китайського мотлоху( ще і за більш дорожче - це ТОП! за таку ціну - така якість( ну це ж gazer)
Юзаю вже тиждень - все круто! (Відео - не гальмує, не спішить,не доганяє))))) кабель живлення - правильний ( з usb закінченням, а на "ота" балівнка) кріплення - теж люкс! Особисто мені - до вподоби!!!!!
Працює гарно, не розумію чому так багато негативних відгуків.
За ціну+
За загальний стан -
Пройдемо по пунктах:
1) Немає плівки на екрані;
2) Подряпини на екрані;
3) Відсутність автономної роботи, від заявленого в описі (до 60 діб), працює тільки коли є живлення.
В данному випадку, маємо товар який по суті просувала ROZETKA, але якість його низька.
Якщо розглядаєте як варіант для покупки, подумайте двічі:
Якщо шукаєте дешевий, та готові грати в рулетку, то це варіант для вас)
Прийшов з повністю дохлим акумулятором.
Тож ціна зумовлена тим, що залежались у розрядженому стані.
Відновленню не підлягає.
Тому дата і налаштування не зберігаються.
Майте на увазі - заміна акумулятора ще 200грн.
В іншому проблем нема.
Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!
За свои деньги камера класс, да есть недостатки неработает нормально время но мне это неважно качество изображения супер для свой цены звук пишет норм немного шипит но расслышать можно
Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!
Не рекомендую купувати. Аккумулятора або нема, або він зовсім мертвий. Працює тільки при підключеному живленні. Мабуть тому і ціна така.
Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!
Легко закріпив на склі, потім можу зняти його за пару секунд, функція запису на паркувальному майданчику працює навіть коли машина вимкнена.
задовільнив повністю
Для своєї ціни це один з найкращих відеореєстраторів які пробував, якість відео хороша додаткові функції працюють без перебоїв.
Врем'я не оновлюється,відключається від живлення просто викинуті на вітер гроші!!!
Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!
добре записує вночі, хоч і не настільки чітко як вдень.
Добрый день.
Установил на автомобиль данный товар.
В итоге, не обновляется время при включении…реально пишет время последнего время работы…..на следующий день не меняется дата….
Это реально проблема!!!!!!!!!
Как решить данную ситуацию??????
Заранее благодарю Вас за помощь.
Доброго дня! Необхідно звернутись до інсталяційного центру, для перевірки підключення пристрою.
Також радимо використовувати карти пам'яті об'єму HC, до 32ГБ.
Потрібно відформатувати карту пам'яті, та скинути налаштування до заводських, натиснувши Reset.
Якщо це не допоможе, необхідно звернутись до СЦ на діагностику - 0800-30-15-30
качество записи ужасное, внутренней батареи или нету или она вабще не держит, постоянно сбиваются все настройки в том числе время и дата.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
Щодо якості запису, вона може залежати від налаштувань пристрою — рекомендуємо перевірити параметри роздільної здатності, в налаштуваннях ви можете обрати якість 1920х1080 або 1280х720 та активувати функцію WDR. Також варто перевірити, чи знята захисна плівка з об'єктива, адже вона може впливати на якість зображення.
Наша команда завжди готова надати детальні рекомендації щодо встановлення та відповісти на всі запитання.
Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!
Товар на свою ціну- іноді сам вимикається під час руху, постійно показує, що памʼять заповнена, батарея без підзарядки не тримає.. Да і меню не зовсім практичне.. а так добрий, хороший реєстратор!!!
Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!
Не рекомендую!Купував в 2021.Після того працював через раз,в меню щоб щось змінити треба добре по мучитись,так як він не зберігає функції які вибрані!Акумулятор продержався в ньому три місяці!Не тримається в поставленому положенні,при русі авто опускається вниз!
Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що у вас виникли складнощі. Здається, що для вирішення складнощів з налаштуваннями та акумулятором вам може знадобитися оновлення прошивки. Щодо положення пристрою, це може бути пов'язано з неправильним кріпленням — перевірте, чи пристрій правильно зафіксований.
Рекомендуємо звернутися до нашої служби підтримки, щоб отримати актуальну прошивку та вирішити питання з налаштуваннями й фіксацією пристрою.
Для зв’язку:
Номер гарячої лінії: 0800 30 15 30
Пошта: [email protected]
Месенджери доступні через наш сайт gazer.com (внизу сторінки).
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
До речі, виявився недолік. Акумулятор взагалі не тримає. Працює лише від мережі. Прошу продавця замінити товар або повернути кошти.
Подертий трохи екран, захисної плівки на ньому немає. По функціоналу працює. Проте, явно б/в.
Працює - і це вже добре. Але є нюанси , при вимкненому живленні режим парковки не працює мабуть забули поставити внутрішній акумулятор, також при дотику до реєстратора він вимикається десь поганий контакт між кріпленням і реєстратором, коли його порухаєш він знову вмикається. Трохи розчарований покупкою мабуть піду в Розетку на обмін, а так багато відгуків позитивних про нього.
Це нормальна реакція якщо активоване меню режиму парковка, тобто від найменьшого руху(чутливість залежить від встановлених налаштувань) вмикається запис. Так що це плюс а не мінус.
З відео реєстратором не подарували карту пам'яті, хоча це заявлено як акція. Дописатись, додзвонитись до Розетки неможливо. Нажаль Розетка стала дуже неповороткою і не клієнто-орієнтованою компанією.
Дарують карту памʼяті а вона на 64гб, хоча для нього потрібно максимум 32гб, для чого такий подарунок?
Вже замовляю другий такий реєстратор, сам реєстратор працює добре, але Розетка мабуть продає бувші у використанні реєстратори, тому що видно царапини на захисній плівці екрану, а також коли зняв захисну плівку з обєктиву то був відпичаток пальця.