Заказала второй раз. Удобно, что уже нарезано, аромат хороший, на вкус тоже.
Переваги:
Удлбно в использавании
Недоліки:
Плотноваты
Артем Иваненко
Продавець: Rozetka
Качество нори выше среднего. Заматываются легко без прорывов. Не размакают. По вкусу есть и лучше. В общем, цена и качество соответствует.
Переваги:
Цена
Недоліки:
Вкус
Олександр Клименко
Норм
Людмила
Продавець: Rozetka
Почну з мінусу. Rozetka, ваше правило, згідно якого деякі позиції можна замовляти певною мінімальною кількістю, це повна маячня. А якщо мені потрібен один товар? Чому я не можу замовити так, щоб мені було зручно?
Взяти хоча б ці норі. Я купила їх, щоб спробувати. Але треба обов'язково три упаковки додавати в кошик (точніше це робиться автоматично). Хоча простіше взяти дві великих та нарізати норі так, як зручно. А ще краще просто піти в супермаркет та купити там, що я й буду робити з багатьма товарами, якщо таке правило не відмінять.
Самі норі одні з найкращих, що я купувала. На тому ж рівні були тільки Katana, але їх уже давно ми не брали, тому вони могли зіпсуватися. Як зіпсувалися Akura, наприклад. Вони і тонкі, і не дуже смачні, і з дірками часто зустрічаються. У Hokkaido Club таких проблем я не помічала. Так, дорожче, але і співвідношення ціна/якість точно вище.
Переваги:
Смачні, нема дірок, хороша ціна по знижці
Недоліки:
Можна замовляти лише від трьох одиниць
Дмитрий Калюх
Продавець: Rozetka
Переваги:
Отличное качество
Татьяна Алиева
Продавець: Rozetka
Полная ерунда.На самом деле там получается не 10 листов нори, а если сложить то всего 5.И сумма получается такая же как в обычном супермаркете.Только ещё и условие от 3 шт!Включите ещё и стоимость доставки, реально дороже выходит, чем в магазине.Края порезаны неровно, порваны.Разочарована заказом, не советую этот товар
Ярослав Сидоренко
Половина листа.
Nina
Продавець: Rozetka
Листки гарні на вигляд, не кришаться, гарно склеюються. Купувала декілька раз. Рекомендую!
Переваги:
Не кришаться, щільні
Зоя Задніпряна
Прекрасный продукт!!!
Дем'янчук Ростислав
Елена Саватеева
Продавець: Rozetka
Листки плотные, блестящие, не ломаются, эластичные, хорошо сворачиваются. Совет экономным: по цене выгоднее купить упаковку из 5 больших листков и самим разрезать пополам обычными ножницами. Рекомендую.
Залиште свій відгук про цей товар
Заказала второй раз. Удобно, что уже нарезано, аромат хороший, на вкус тоже.
Норм
Половина листа.
Прекрасный продукт!!!
очень удобные половинки. сразу после снятия пробы заказал еще. рекомендую.
Не ламаються, смачні
Рекомендую
Рекомендую
Хорошего качества листы нори. Очень удобно, что листы по половинке!
Рекомендуем к покупке!