Набір посуду
Holmer CS-11252-SS складається з 12 предметів, а саме каструль об'ємом 2 л, 2.7 л, 3.8 л, 5 л та 6 л та сотейника об'ємом 1.5 л. Також шість скляних кришок з отвором для випуску пари полегшує спостереження за процесом приготування.
Має елегантний дизайн який добре підійде до будь-якої кухні.
Сумісний з усіма типами варильних поверхонь, включаючи індукційну (газові, електричні, керамічні, індукційні).
Набір посуду
Holmer CS-11252-SS виготовлено із високоякісної нержавіючої сталі. Сталь 18/10 — винятково жароміцний, ударостійкий, зносостійкий, не схильний до корозії матеріал. Крім цього володіє антикорозійними властивостями, стійка до впливу кислот і лугів і довговічна у використанні, не змінює смаку і кольору їжі. Сталь 18/10 менш пориста, ніж залізо або чавун, завдяки чому виготовлений із неї посуд стійкий до деформації та зберігає свою привабливість і функціональність упродовж багатьох років активної експлуатації.
Кришка з удароміцного термостійкого скла, з ободом із нержавіючої сталі й отвором для виходу пари. Завдяки тому, що кришка прозора легко спостерігати за приготуванням їжі, не знімаючи її з каструлі.
Спеціальне 7-шарове термоакумулювальне дно забезпечує рівномірне нагрівання, добре акумулює тепло та рівномірно його розподіляє. Ручки виготовлені з порожнистої нержавіючої сталі та закріплені заклепками, тому надійно тримаються.
Також посуд
Holmer має вбудовані вимірювальні мітки для точного та легкого дозування інгредієнтів.
Набір складається з:
- Каструля об'ємом 2 л зі скляною кришкою
- Каструля об'ємом 2.7 л зі скляною кришкою
- Каструля об'ємом 3.8 л зі скляною кришкою
- Каструля об'ємом 5 л зі скляною кришкою
- Каструля об'ємом 6 л зі скляною кришкою
- Сотейник об'ємом 1.5 л зі скляною кришкою
Поради по догляду за посудом Holmer:
- Перед початком використання посуду Holmer вимийте його в гарячій воді із застосуванням рідкого миючого засобу і витріть насухо.
- Додавайте сіль тільки в киплячу воду, щоб запобігти утворенню на дні білих плям.
- Щоразу після використання посуду залишайте його остигати природним чином.
- Ретельно очищайте кухонний посуд, щоб видалити залишки, які можуть горіти й стати плямами, коли посуд використовуватиметься наступного разу.
- Залишки їжі слід спочатку відмочити, а потім видалити будь-яким засобом для догляду за посудом. Ніколи не використовуйте для чищення жорсткі предмети, металеві мочалки та порошки що чистять.
- Щоб видалити жорсткі плями, влийте гарячу воду в посуд, щоб пом'якшити поверхню плями. Потім скребіть пляму енергійно за допомогою очисника або порошку. Промийте та ретельно просушіть.
- Мінерали, що утворюються з води або крохмалю з їжі, можуть спричинити утворення плівки на поверхні посуду. Цю білу плівку можна видалити, протираючи внутрішню поверхню рушником, змоченим лимонним соком або оцті. Потім змийте, промийте та ретельно висушіть.
- Після миття посуду його слід відразу ж витерти насухо.