Іспанські маслини й оливки Iberica з кісточкою й без кісточки — улюблені ласощі гурманів.
Зелені оливки збирають у жовтні-листопаді, ретельно сортують, обробляють і консервують у спеціальному розсолі. Іспанські зелені оливки зручно використовувати як інгредієнт гарячих страв, салатів і закусок середземноморської кухні, а також як самостійну закуску до аперитиву або як снек. Металева банка із системою швидкого відкривання кришечки «easy open» — зручний і безпечний доступ до продукту.
Особливості:
- Містять природні хімічні речовини — поліфеноли, які покращують пам'ять
- Містять олеїнову кислоту, яка зберігає шкіру обличчя м'якою і здоровою, а також має корисні властивості для захисту серця
- Завдяки жирним кислотам виробляються хімічні речовини, які підтримують вагу в нормі
- Живильні, багаті на мінеральні речовини: Na, K, Са, Mg, Fe, P, I, вітамінами групи B, С, Е, К і амінокислотами
Відгуки покупців 3