Гречаний чай, попри свою назву, не має жодного стосунку до традиційної, звичної усім гречаної каші. Виготовляється він з насіння трав'янистої рослини - татарської гречки. Після збору ці насіння шліфують, обжарюють, ретельно перемелюють, а потім пресують. Особливість гречаного чаю в його незвичних гранулах, які розкривають смак, аромат і корисні властивості цього напою більшою мірою. Багатий антиоксидантами, флавоноїдами і мінералами склад забезпечує високу перевагу для здоров'я. Надає відчуття ситості на дієті, добре знімає спрагу, сприяє відновленню кислотно-лужного балансу.
Гречаний чай: користь для організму. Дана рослина здавна славиться своїми корисними якостями. В нього входять вітаміни груп A, B, E і P. Крім того, корисні мікроелементи підвищують імунітет, покращують барєрні властивості організму, стримують розвиток запальних процесів. Чай зміцнює і добре очищає судини від токсинів, холестерину, шлаків, знижуючи тим самим навантаження на серце, покращуючи згортання крові і нормалізуючи тиск.
При регулярному прийомі ви значно знизите ризик появи онкологічних захворювань. Також відвар гречки сприятливо впливає на травлення, покращує метаболізм, що оцінять страждаючі гастритом люди.
Як заварювати гречаний чай$3 Даний напій досить простий у використанні. Для цього зерна гречки необхідно залити щойно кип'яченою водою, її оптимальна температура повинна дорівнювати 90°C. Залиште відвар на 1-3 хвилини, а потім процідіть. Тепер чай готовий до вживання.
Спосіб приготування: 1 ч. л. чаю залити 200 мл води 90 ° C, настояти 3 хв.
Відгуки покупців 1