Пюре м'ясо-овочеве дитяче
Карапуз Овочеве асорті з індичкою з 6-ти місяців скляна банка 125 г
Пюре м'ясо-овочеве
Карапуз Овочеве асорті з індичкою - ніжне і корисне пюре з натуральних овочів та індички, ідеальний варіант для повноцінного обіду малюка.
Чому варто купити:
- Без додавання солі
- Без цукру, ГМО, лактози, глютену, барвників і консервантів
- Виготовлено з натурального м'яса вітчизняних постачальників
Склад: картопля (28%), пюре гарбуза (14%), пюре кабачка (14%), м'ясо індички (10%), борошно рисове (2%), олія соняшникова (0.5%), вода питна.
Поживна (харчова) цінність на 100 г: білки - 2.9 г, жири - 2.8 г, з них насичені - 0.7 г, вуглеводи - 7.3 г, з них цукру 0.5 г, сіль - 0.09 г. Мінеральні речовини: Na - 38.3 мг, K - 219 мг, Ca - 12.7 мг, Mg - 11.9 мг, P - 42.7 мг, Fe - 0.6 мг.
Енергетична цінність / калорійність - 277 кДж / 66 ккал
Вага: 125 г
Спосіб споживання: починати з 0.5 чайної ложки на день з 6 місяців, поступово збільшуючи до 100 г на день до 12 місяців. Вміст банки підігріти до температури 36оС-37оС на водяній бані, рекомендується розвести однаковою кількістю кип'яченої води. Перед вживанням перемішати.
Умови зберігання: до відкриття герметичної упаковки зберігати не більше 12 місяців за температури від 0 до 25 градусів Цельсія і відносної вологості повітря не більш як 75%. Після відкриття банки зберігати в холодильнику за температури від 2 до 6 градусів Цельсія не більше ніж добу, за кімнатної температури - не більше ніж три години. Берегти від потрапляння сонячних променів. Увага! У разі відсутності бавовни при відкриванні банки, споживати не можна.
Важлива інформація: перш ніж ви почнете вводити прикорм у раціон вашої дитини, обов'язково проконсультуйтеся з лікарем-педіатром. Безумовна перевага належить грудному вигодовуванню. Якщо кришка здута або пошкоджена її цілісність, продукт споживати не можна.
Виробник:
Карапуз, Україна.
Рекомендовано для дітей від 6 місяців.
М'ясне пюре як перший прикорм - чудове доповнення до грудного вигодовування або штучного харчування, що дає змогу малюкові познайомитися з новими смаками та текстурами.