Гірчиця Васабі Katana міцна 180 г (4820026031323) - зображення 1
Особливості
  • Вегетаріанські

Знято з виробництва

Нові моделі Katana ⟶

Продавець: Rozetka

Опис Гірчиця Васабі Katana міцна 180 г (4820026031323)

Понад п'ять років Katana знайомить Україну з японською та паназійською кухнею. Її асортимент охоплює як традиційні інгредієнти, так і новинки, що з'являються в цих східних кулінарних культурах. Katana — це висока якість автентичних азіатських продуктів за доступними цінами.

Васабі міцний — це дуже гостра приправа, вже готова до вживання. Якщо додати трохи васабі до соєвого соусу, то отримаємо вишуканий соус для сашимі, суші та інших страв.

Васабі може замінити гірчицю, він додасть пікантного гострого смаку до будь-якої страви. Хрін васабі перебиває запах риби.

Розміри: 17 х 4 х 11 см
Харчова цінність 100 г продукту: білки — 0 г, жири — 5.8 г, вуглеводи — 6.2 г
Енергетична цінність на 100 г продукту: 484.5 кДж / 115.8 кКал
Зберігати за температури: від 0 до +20 °C і відносної вологості не більш ніж 75%

Характеристики Гірчиця Васабі Katana міцна 180 г (4820026031323)

Упаковка
Особливості
Вага
Склад набору
  • Вода питна, гірчичний порошок, хрін васабі порошковий, цукор, сіль кухонна, олія соняшникова рафінована дезодорована, оцет спиртовий, консервант - бензоат натрію, перець чорний
Термін зберігання
  • 4 місяці
Умови зберігання
  • Зберігати за температури від 0 до +20 °C і відносної вологості не більш ніж 75%
Країна-виробник
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Антон Косолапов
    • Продавець: Rozetka

    подкрашенный украинский хрен, настоящий васаби стоит кучу денег.

    не самый вкусный из псевдо васаби, имеет запах сырости

    Переваги:
    не очень
    Недоліки:
    запах сырости
  • Андрей Лимит
    • Продавець: Rozetka

    по вкусу как обычный украинский хрен, только зеленого цвета, точнее цвета хаки. В суши ресторанах и по цвету более яркий зеленый и вкус абсолютно другой.

    Переваги:
    нет достоинств
    Недоліки:
    явно выраженный вкус хрена
Дивитися всі відгуки →