Завдяки посуду
Calido ви можете смажити, тушкувати, варити, запікати, карамелізувати, готувати у фритюрі, маринувати та навіть пекти, зберігаючи всі аромати. Чорне матове покриття ідеально підходить для швидкого обсмаження, воно сприяє виникненню характерного запаху і підсилює смак. Високоякісні матеріали та переваги каструль і жаровень серії Calido виготовлені з міцного чавуну, тому вони є справжніми важковаговиками. Всередині та зовні вони мають емальоване покриття, яке захищає від іржі, а також запобігає прилипання їжі. Для лиття та емалювання використовуються лише високоякісні та перевірені матеріали, які відповідають міжнародним стандартам. Переваги кухонного посуду з емальованого чавуну можуть використовуватися універсально і відрізняються унікальними характеристиками, які мають попит на сучасній кухні.
Особливості:- Підходить для всіх видів плит і витримує високі температури
- Гарно розподіляє і зберігає тепло
- Довговічний і невибагливий у догляді
Чудово підходить для стильного сервування, до того ж у чавунному посуді їжа довго залишається теплою. Порада професіонала: прогрійте жаровню перед першим використанням. Це створить антипригарні властивості, завдяки яким страви менше прилипатимуть.
В духовці:- Вимийте жаровню теплою водою з миючим засобом, потім ретельно висушіть.
- Натріть внутрішні та зовнішні поверхні жаровні (окрім блискучого дна) рослинною олією. Також змастіть ручку. Витріть надлишок олії серветкою.
- Поставте жаровню краями вниз (дном вгору) на решітку духовки, попередньо розігрітої до 220–230 °C. При цьому на встановлений під решіткою деко почне капати олія.
- Через 30 хвилин вимкніть духовку і залиште її охолонути разом з жаровнею. Потім вийміть охолоджену жаровню і промийте її під проточною водою.
На плиті: Якщо жаровня не поміщається в духовку або якщо ви віддаєте перевагу використовувати плиту, виконайте прогрівання наступним чином:
- Вимийте жаровню теплою водою з миючим засобом, потім ретельно висушіть.
- Натріть жаровню всередині рослинною олією. Витріть надлишок олії серветкою.
- Нагрівайте жаровню на високій потужності, поки олія не почне диміти.
Відгуки покупців 4