Топ вибір інфлюенсерів

Знайдено 4000 товарів

Показати ще

Популярні відгуки в категорії кондитерське приладдя

Ирина Горбунова
Очень удобная вещь на кухне.
Виктория Сергеевна
Отличная штука!! Долго присматривалась, взвешивала - нужен или нет.. Таки решила попробовать. Очень довольна , что купила! Стол чистый, тесто к коврику не прилипает, удобно переместить на противень, моется очень легко! Все супер! Рекомендую!
АННА
Моя салатовая зайка-помощница не только привлекательна внешне, а и в работе проявила себя на все 100%.
Но учтите, что рабочий вал у нее=19.6.
Вал вращается.
Тамара Шаповал
Дуже зручно розкатувати тісто безпосередньо у формі або на протвині - там, де по рецепту треба розтягнути його руками. Дуже задоволена!
Алла Барабановская
Доставка на следующий день. Всё отлично упаковано. По характеристикам ( то, чего нет в описании): длина 49 см, диаметр совпадают. Длина ручек - 11.5 см, длина рабочей части - 25 см. (!!) Ручки между собой зафиксированы, крутится средняя часть, т.е. рабочая поверхность. Покрытие приятное на ощупь , силиконовое.
В целом очень даже хорошо!!
Надеюсь , прослужит долго.
Фото с размерами прилагаю.
Спасибо Розетке, как обычно, все отлично!!
Леся Манакова
Я думала вона легка, а вона важка.
Ірина Пасічна
Робоча поверхня обертається, непотрібно прокручувати руками. Принцип дії як у малярного валика. Сподобалося, незвично.
Довжина робочої поверхні 19,5 см. Ручки великі, з пластику.
Володимир
Ідеально підходить для збірки і пайки дронів. Термостійкий, відносно не слизький, великого розміру.
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Кухарі спеціалізуються на різних напрямках, і практично кожен знайомий із кондитерським приладдям і його різновидами. Інструменти потрібні для створення тіста незвичайної форми, фігурок, кремових композицій, легких фігур і візерунків, для перемішування інгредієнтів і багатьох інших цілей.

Різновиди кондитерського приладдя

Фахівці вважають, що основні інструменти кондитера — це мішок і насадки. Бувають найрізноманітніших типів і виконують різні функції. Часто мішки роблять із поліетилену та призначені вони для одноразового використання. Також є й багаторазові, але вони менш практичні. До інвентарю належить таке приладдя:

Навіть у домашніх умовах такі професійні девайси допомагають зробити продукцію гарною, цікавою та якісною. Особливо таке приладдя потрібне для людей, які працюють із кондитерською продукцією вдома, тобто виробляють домашні торти, капкейки або печиво.

Професійне приладдя виробляється з якісних матеріалів. Воно довговічне та не викликає проблем під час роботи з тістом. Найбільшу класифікацію мають саме насадки для мішка, оскільки вони дають змогу створювати неймовірні декори та робити продукцію привабливою. У них поміщають тісто, вершки, крем, глазур. Є також перфорований кулінарний мішок, який використовується для густого тіста або крему. У кожного кондитера є улюблений тип мішка, що підходить під будь-які інгредієнти.

Для крему також використовуються лопатки. Вони бувають силіконові, металеві, у формі мастихінів. До інвентарю ще відносять скребки, прес-пістолет і спеціальні цвяшки для створення квітів із крему. Різні форми та діаметр останнього приладу дає змогу зробити декор будь-якого типу. Працювати з ними зручно, оскільки легко повертаються і квіти виходять реалістичними та гарними.

Абсолютно всі вироби також класифікуються за методом експлуатації. Зрозуміло, що їх розділяють за зовнішнім виглядом, але кожен інструмент використовується для певного кондитерського матеріалу. У спеціалізованих магазинах є набори для фарби, для аксесуарів, для мастики й айсингу. Різні підставки та тарілки.

Під час роботи з кондитерськими виробами важливо точно та правильно вимірювати дозування інгредієнтів. Щіпка в кожної людини різна, а отже і різні смаки вийдуть, а коли справа стосується солодощів, то краще довіритися рецептам і робити все за технологією. Ваги допомагають зробити страву досконалою й абсолютно правильною.

Поради щодо вибору

На початку кар'єри кухарів, а саме кондитерів, дуже цікавить питання, як вибрати інструменти. Це приладдя допомагає зробити страви естетично привабливими, розрахувати пропорції та створити ідеальний кондитерський шедевр. Найпопулярніший і найпотрібніший товар — це мішок. Має бути професійним — це запорука тривалої експлуатації й естетичного вигляду.

Вибираючи цей продукт, бажано дивитися на шви та склеювання, тип кріплення насадки. Початківцям не радять вибирати одноразові товари, оскільки з ними довше потрібно звикати. Ще не рекомендується використовувати поліетиленові мішки через їхню низьку якість. Вони недостатньо щільні та не завжди витримують важкі матеріали. Вибираючи мішок, потрібно дивитися на розмір і ширину виробу. Він має бути широким, щоб туди можна було легко закладати будь-які продукти.

Оглядаючи шпателі, потрібно розуміти, навіщо вони потрібні. Ними зручно вирівнювати креп, робити бордюри та робити боки з рельєфною смужкою. Такі функції виконують і пластикові, і металеві шпателі, але відгуки покупців стверджують, що вони абсолютно різні. Робота з таким приладдям дійсно відрізняється, оскільки металеві стійкіші та тримають форму, а пластикові можуть швидше вийти з ладу.

Прилади для декорування і створення елементів мають бути якісними. Не варто віддавати перевагу дешевим аналогам, навіть якщо людина тільки кондитер-початківець. Виконуючи роботу якісно та гарно, вклади в кондитерське приладдя потім себе окуплять.