Якщо ви не уявляєте свого життя без солодкого, завжди за чашкою чаю з'їдаєте пару цукерочок, то придбання ласощів у м'якому пакованні буде правильним рішенням. Інтернет-магазин ROZETKA пропонує своїм покупцям великий асортимент цукерок у м'якому пакованні за доступною ціною. На сайті представлена тільки якісна та натуральна продукція від відомих українських і закордонних виробників кондитерських виробів: Roshen, Raffaello, Ferrero, Millenium, Konti, АВК, Світоч та ін.

Обираємо цукерки у м'якому пакованні на ROZETKA

А ви знали, що навіть одна шоколадна цукерка здатна зробити людину щасливою? Адже в шоколаді міститься гормон щастя — серотонін, який викликає усмішку на обличчі та покращує настрій. Тому, якщо вам стало сумно, рекомендуємо випити чашечку ромашкового чаю із шоколадною цукеркою. А щоб солодощі у вашому домі ніколи не закінчувалися, краще зробити невеликий запас і купити смачні цукерки у м'якому пакованні на сайті ROZETKA. До речі, доставка кондитерських виробів здійснюється на всій території України: у Києві, Харкові, Львові, Одесі та інших населених пунктах країни.

Залежно від ваших смакових уподобань на нашому сайті ви можете замовити такі різновиди цукерок у м'якому пакованні:

  • Шоколадні. Для приготування цукерок найчастіше використовують молочний шоколад, проте також трапляються вироби з чорного або білого шоколаду. Шоколадні цукерки у м'якому пакованні можуть бути найрізноманітніших форм і розмірів: від круглих або квадратних до овальних або у формі серця. Також для надання смаку до шоколадних цукерок часто додають різні добавки: лікер, горіхи, ваніль, карамель, фрукти та інше.
  • Вафельні. Невеликі цукерки із шоколадним або кремовим прошарком, найчастіше квадратної або прямокутної форми. Вафельні цукерки додатково можуть покриватися кондитерською глазур'ю.
  • Грильяжні. Це глазуровані натуральні цукерки, приготовані із застиглого солодкого сиропу (суміш цукру та патоки) з подрібненими горіхами.
  • Желейні та мармеладні. Цукерки на основі желе та мармеладу корисні для організму. До складу такого кондитерського виробу входять тільки натуральні компоненти. А головний інгредієнт цукерок — агар-агар — добувають із водоростей, тому в ньому міститься багато йоду і мінералів.
  • Ірис. Усі ми пам'ятаємо смачні та тягучі цукерки іриски, які постійно застрягали в зубах. Відтоді мало що змінилося — іриски такі ж смачні й так само норовлять залишитися на зубах. Отримують ласощі через уварювання згущеного молока з цукром, кондитерським жиром і патокою. А формують як маленькі цукерки квадратної або прямокутної форм.
  • Льодяники. Це тверді цукерки невеликих розмірів, які потрібно розсмоктувати. Готують такі солодощі з ароматизованого цукру та патоки. Зазвичай льодяники мають солодкий фруктовий смак. Однак є цукерки з ментолом і евкаліптом, а також зі смаком солоної карамелі.
  • Помадка. Для приготування ласощів використовують дрібні кристали сахарози, які розподіляють у насиченому розчині на водній основі, після чого до солодкого сиропу додають різні смакові добавки. Зазвичай зверху помадку покривають кондитерською глазур'ю.
  • Праліне. Для приготування пралінеподібних цукерок використовують перетерті з цукром смажені горіхи, до яких додають кондитерський жир, какао-пасту і ванілін, а потім заливають шоколадом.
  • Трюфельні. Ці смачні ласощі круглої форми готують із шоколадного крему, сухого молока та масла, після чого їх покривають шоколадною глазур'ю, а потім обвалюють у горіхах, какао-порошку та вафельній крихті.
  • Пташине молоко в коробці. Це глазуровані збивні цукерки прямокутної форми, всередині яких є ніжне суфле. Після однієї цукерки в роті надовго залишається приємний молочний посмак.
  • Із сухофруктів. Напевно, це єдині дієтичні цукерки, які не залишають зайвих сантиметрів на боках. Для приготування ласощів використовуються тільки натуральні компоненти: сухофрукти й горіхи.

Хоч цукерки дуже смачні та містять у собі багато вітамінів і мікроелементів, проте їх треба вживати в розумних дозах. Через великий вміст цукру ласощі вирізняються високою калорійністю. Тому не треба з'їдати цілий кілограм цукерок за один раз. Для гарного настрою досить буде 2-3 цукерок на день. А ось надмірне вживання цукерок може викликати нудоту, діарею та висипку на шкірі.

На що звертати увагу, обираючи цукерки

Щоб придбати якісні цукерки у м'якому пакованні, обираючи ласощі, треба дотримуватися певних рекомендацій:

  • Склад продукту. У складі ласощів мають бути тільки натуральні продукти, без додавання барвників і консервантів.
  • Термін та умови зберігання. Заводські цукерки за умови дотримання всіх умов можуть зберігатися до 12 місяців.
  • Паковання. Цукерки у м'якому пакованні можуть бути як вагові, так і фасовані (пакуються невеликими партіями до 1 кг у поліетиленову тару).
  • Виробник. На пакованні товару має бути інформація про виробника та постачальника. На імпортних цукерках додатково вказується вся інформація про товар українською мовою.

Дотримуючись усіх перелічених вище рекомендацій, ви купите якісні цукерки, а не дешеву підробку. З докладнішою інформацією, а також корисними відгуками покупців можна ознайомитися в картці товару.

Показати ще