Більше місяця використання, політ нормальний. Надиринчав 13 годин - спалив десь 10 літрів.
В цілому задоволений. Не зовсім правда розумію на що потрібен ЕКО режим, якщо він у ньому з'їдає приблизно літр при навантаженні 800Вт. Звісно начитавшись інтернетів, мріяв про те як за стакан бензину весь дім буде зі світлом. Але поки що витрати саме такі.
Поки більшу потужність ніж 1КВт не давав, бо ще не пройшов обкатку. Зручний, сучасний.
Були проблеми запуску з закритою повітряною заслонкою, але не кожного разу, та й після ТО завівся з першого погляду. Тихіший ніж у сусіда не інверторний на 2.2КВт.
ТО зробити важко, бо ключі відсутні у комплекті. Як і вилка для підключення. Тож для ТО придбав окремий набір головок/ключів. А вилку сусід дав.
Перед покупкою рекомендую сходити на сайт виробника і почитати повну інструкцію.
Підкажіть які ключі обрали? дякую
Арсеній. брав ось цей посилання
Але упевнений що можнга знайти для ТО простіший та дешевший. Я брав, як то кажуть, з запасом
Дам трошки оновлень. Вже 3 місяці і майже 40 годин. Запуск без нарікань і проблем. Витрата стала десь 750-850 грамм при тих самих 0.4 - .0.6 квт. Тобто вже менше. Окрема дяка офіційній тех. підтримці.
Продали бракований генератор під час відключень світла в країні! Це просто жах!
Стартер вийшов з ладу на 2-й запуск!
При заявлеґених витратах пального 1.1 л на годину споживає 1.5 літра і це при еко режимі з навантаженням 1-1.5 кВ.
Не рекомендую цей товар!
Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання
Генератор сподобався. Тихо й рівно працює. Спробував один раз нагрузити 3.5 квт - потягнув без проблем.
На рахунок акб, то я так розумію він йде у всіх з відключеною клемою і не тільки цей генератор, а й інших фірм. Те, що про це ніде не написано в інструкції, це погано, бо не всі про це знають. Треба відкрутити панель керування і внизу буде доступ до акб і клеми.
Спокійно запускаю в режимі відкритої формунки і потім переводжу в режим ON. Бо хтось писав, що не виходить. Можливо попався якійсь брак?
Особисто мене повністю влаштовує. Классна річ!
Коли я обирав генератор то головними були два фактора - інверторний та автозапуск. Якщо перший фактор зіпсувати неможливо то з автозапуском це вдалось. По перше - в інструкції взагалі немає жодного слова про АКБ. Де він знаходиться, як заряджати і т.д. Те що він не на етапі вводу в експлуатацію не запускався з кнопки - якось ще було зрозуміло і дав йому попрацювати деякий час очікуючи що він зарядить АКБ. Але ж ні, і ,як виявилось, це в принципі було неможливо. Коли я зняв всі бокові панелі і знайшов АКБ - виявилось що «-« просто не підімкнений. Така от якість збірки. Ще один баг - в інструкції написано що він повинен запускатись в режимі «Повітряна заслонка» , потім після прогріву портрібно перемикатись на «On”. Так от - в режимі повітряна заслонка він не запускається ні вручну, ні через АКБ( тут ще видає помилку). Вдається запустити тільки одразу в режимі «On”. Так розумію тут також криво зібрали як і у випадку з АКБ
Це не крива збірка. акб із заводу іде з відключеною клемою, бо так зберігають заряд батареї. До речі, так є і у інших, бо я купляв собі такого типу (hecht). Але я віз його з Чехії, тому поки кришку не відкрив, то і не знав у чому проблема, бо хто ті мануали читає ;). Тут воно і не прописано, оце провтик...
Поки не помітив нічого поганого, працює дійсно як для такого генератора тихо. Але наприклад якщо в одну розетку насос, старт 2квт, в іншу будинок, і там мінімально холодильник та світлодіодні лампи, то при старті насоса світло в будинку блимає, потім норм. Поки тільки 4 години в цілому працював у мене.
Работает тише, чем открытого типа генератор на 2кВт. Масло в двигатель не залито, в комплекте не идет - придется купить отдельно. Объем необходимого масла - 550 мл, 10w-30 / 10w-40. Перед запуском нужно будет подключить клемму на аккумуляторе (он за нижней панелью, под блоком управления).
Сварочник инверторный потянет?