
Немає в наявності
366₴
Продавець:
La Finestra Sul Cielo бере активну участь у розвитку органічного сектору продуктів харчування від 1978 року, продає свою продукцію в Італії та за кордоном, робить акцент на харчову чутливість і вегетаріанське харчування.
Соєвий соус Чою виробляється в провінції Сідзуока, Японія. У нього делікатний і ніжний солоний смак.
У процесі ферментації в соусі з'являються ензими, що стимулюють травлення. Соус багатий на протеїни та рекомендований у разі вегетаріанських дієт. Чудово застосовувати його в холодних закусках, салатах і соусах.
Склад: вода, соя (21%), пшениця, морська сіль, Кодзі (Aspergillius oryzae).
Харчова цінність на 100 г: вуглеводи — 4.7 г, з яких цукру — 0.78 г; білок — 7.7 г; сіль — 14.375 г; харчові волокна — 0.3 м
Відгуки покупців 16
очень насыщенный, богатый, ярко выраженный вкус, вкуснее многих других...
Розетка не умеет упаковывать товары в стеклянной таре. Одна из двух бутылок в заказе разбита.
Прекрасный соевый соус. Пробовал разные - китайские, вьетнамские, тайские, киккоман голландского и американского производства. Этот лучший!