Розміщуються в дуже родючому районі долини Гвадалквівір. Ла-Вега-де-Кармона — рівнина, обмежена річками Корбонес і Гвадаїра. Який відводить понад 80% своєї площі під богарні культури, як-от пшениця й соняшник. У Кармоні розміщені об'єкти компанії й оливковий гай.
Оливки сорту Гордаль із Севільї (Андалусія), консервовані традиційним способом: 12 годин оливки вимочуються в лужному розчині (щоб витягнути з оливок гіркоту), промиваються й кладуться в натуральний розсіл для ферментації та природного перетворення цукру на молочну кислоту. Процес триває 3 місяці. Збирання врожаю — вересень/жовтень. Назву Гордаль («товстун») оливки дістали через свій величезний розмір: кожна оливка важить приблизно 6 г. Аромат оливки тонкий і ніжний, а текстура м'ясиста та тверда. Гордаль добрі самі по собі, можуть бути самостійною закускою або доповненням до свіжого салату.
Енергетична цінність і харчова цінність на 100 г: 170 ккал, білки — 1 г, жири — 4 г, вуглеводи — 16 г
Склад: оливки сорту Гордаль з кісточкою, вода, сіль, регулятор кислотності лимонна кислота (Е330), консерванти молочна кислота (Е270), сорбат калію Е202, антиоксидант аскорбінова кислота (Е300), підсилювач смаку глутамат натрію Е621
Відгуки покупців 1