Розміщуються в дуже родючому районі долини Гвадалквівір. Ла-Вега-де-Кармона — рівнина, обмежена річками Корбонес і Гвадаїра. Який відводить понад 80% своєї площі під богарні культури, як-от пшениця й соняшник. У Кармоні розміщені об'єкти компанії й оливковий гай.
Оливки сорту Мансанілья із Севільї (Андалусія), 12 годин оливки вимочуються в лужному розчині (щоб витягнути з оливок гіркоту), промиваються й кладуться в натуральний розсіл для ферментації та природного перетворення цукру на молочну кислоту. Процес триває 3 місяці. Збирання врожаю — вересень/жовтень. Назву оливки дістали за свою круглу форму, подібну до «маленького зеленого яблучка» — Мансанілья. Смак цих оливок делікатний, тіло дуже ніжне, з високим умістом олії.
Енергетична цінність і харчова цінність на 100 г: 170 ккал, білки — 1 г, жири — 4 г, вуглеводи — 16 г
Відгуки покупців 2