- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг оперативної пам'яті: 24 ГБ. Колір: Сірий. Обсяг SSD: 1 ТБ
Ноутбук дуже сподобався.
Гарна оригінальна комплектація RAM 24 ГБ / SSD 1 ТБ, нічого не треба додавати/міняти.
Відмінний приємний екран - насичені яскраві кольори, і в той же час очі не втомлюються.
Відеокарти вистачає, щоб Genshin Impact запустити на максимальних налаштуваннях.
Повітря видуває ззаду, а не збоку (як у деяких інших моделях LOQ), це набагато комфортніше.
Через Lenovo Vantage можна налаштувати додатковий (до існуючих трьох) кастомний режим продуктивності, в якому вентиляторів взагалі не чутно.
Незначні недоліки:
- було б добре мати додаткові usb порти також і зліва;
- тачпад помітно гірше за mac;
- підсвітка клавіатури - місцями пробивається через зазори між клавішею та корпусом, в залежності від кута зору може бути занадто яскраво.- Представник бренду
Дякуємо за Ваш вибір та відгук.
- Денис ЮвженкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг оперативної пам'яті: 24 ГБ. Колір: Сірий. Обсяг SSD: 1 ТБ
Хороша робоча конячка на якій ще й можна в ігри пограти.
Брав для роботи. всім задоволений.
Єдиний недолік, це недостатня кількість USB type C портів. Продавати ноутбуки в 2025 лише з 1 USB type C портом це не серйозно.- Переваги:
- Майже ігрова відеокарта, клавіатура
- Недоліки:
- Недостатньо роз'ємів
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за Ваш вибір та відгук.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг оперативної пам'яті: 24 ГБ. Колір: Сірий. Обсяг SSD: 1 ТБ
Все чудово, я задоволена
- Недоліки:
- Не знайшла
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за Ваш вибір та відгук.
- Анатолий КлещуновВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг оперативної пам'яті: 24 ГБ. Колір: Сірий. Обсяг SSD: 1 ТБ
Класний ноут, користуюсь вже 2 тижні нарікань немає.
- Переваги:
- Потужність
- Недоліки:
- Вмонтований акумулятор
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за Ваш вибір та відгук.
- Елена ЛысакВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг оперативної пам'яті: 24 ГБ. Колір: Сірий. Обсяг SSD: 1 ТБ
Піскажіть будь ласка як можна поміняти колір подсветки клавіатури чи є тільки білий?
- Переваги:
- Мощность
- Представник бренду
Доброго дня!
Ноутбук, LOQ 15ARP9 (83JC00BYRA) Luna Grey, має підсвітку клавіатури тільки білого кольору.
Первые пол дня полет нормальный. Из минусов битый пиксель, при максимальной яркости подсветки немного бликует в низ экрана, особо не напрягает но все же…из за большего просвета клавиатуры и подсветки.
Чуть позже дополню отзыв на счет производительности и время работы от аккумулятора.- Переваги:
- Вполне не плохие характеристики за эти деньги, дизайн вполне пристойный несмотря на пластиковый корпус. Механика клавиатуры удовлетворительная.
- Недоліки:
- Большой просвет клавиатуры из-за которого появляется блик внизу экрана
- Представник бренду
Дякуємо за Ваш вибір та відгук!
Дуже класний ноутбук, все підійшло, дитина задоволена.
- Переваги:
- Системв охолодження
- Недоліки:
- Не знайшла
- Представник бренду
Дякуємо за Ваш вибір та відгук!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг оперативної пам'яті: 24 ГБ. Колір: Сірий. Обсяг SSD: 1 ТБ
Доброго дня в моделі зазначено SSD 1 TБ.
В отриманому 512 Гб. Чому?- Представник бренду
Доброго дня!
За технічними характеристиками ноутбук LOQ 15ARP9 (83JC00BYRA) Luna Grey має накопичувач місткістю 1 ТБ. Рекомендуємо звернутися в точку продажу або в службу підтримки за посиланням t.me/Rozetka_helpBot?start=src=hc. - Експерт Rozetka
Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання
- Антон КовачПродавець: Rozetka. Обсяг оперативної пам'яті: 24 ГБ. Колір: Сірий. Обсяг SSD: 1 ТБ
Користуюсь вже місяць і хочу поділитися враженнями. Зазначу, що обирав ноутбук виключно під ігри.
Про офісну роботу тут нема за що говорити, максимальний комфорт за рахунок швидкості завантаження будь яких програм, браузера, одним словом комфорт на 100%. Відкриває все без міли секунди затримки. Клавіатура приємна на дотик і зручна в роботі.
Щодо основного - ігрового використання. По перше, дуже порадували характеристики.
Є багато ноутбуків за цю ж саму ціну, але гірші по комплектації. Зазвичай ставлять об'єм ОЗП 16 ГБ, а тут аж 24 ГБ і відеокарта на 6ГБ, що теж буває не у всіх.
Будь яку гру можна ставити на максимальні налаштування графіки і взагалі не хвилюватися за ФПС.
Якість картинки теж відмінна, оновлення екрану в 144 гц сильно відчувається після 60 гц.
1 терабайт пам'яті дозволяє скачувати все що завгодно і скільки завгодно не хвилюючись за те що місця на диску не вистачить.
Окрема тема це система охолодження (вентилятори). Із плюсів - є 3 режими які легко можна переключати.
В "тихому режимі" він реально безшумний абсолютно, коли сидиш в браузері.
А от коли вмикаєш ігри то ситуація міняється. В тихому режимі він починає шуміти як і звичайний ноутбук, нічого незвичного. В автоматичному режимі починає шуміти як пилосос, а в продуктивному режимі гудить як літак.
По суті це єдиний суттєвий мінус, але він не є критичним. Особисто я використовую лише тихий режим + користуюсь навушниками, тому дискомфорту від шуму взагалі нема. Але якщо у вас нема навушників, то варто сидіти лише на тихому режимі, бо два інших режими занадто гучні.
Разом з тим я не знаю жодного ноутбука який би взагалі не шумів або шумів би менше в процесі ігрових сесій. Тому гучність продуктивного і звичайного режиму я не вбачаю за серйозну проблему яку легко усунути використовуючи навушники. До того ж це стосується лише ігор. Перегляд фільмів у "тихому" режимі абсолютно безшумний.
Додам ще те, що в тихому режимі при довготривалій грі він трохи нагрівається. Продуктивний режим би його звісно "охолодив", але він не настільки сильно гріється, щоб заради цього перетворювати кімнату в аеродром.
По суті більше мінусів нема, окрім того що в нього вага на пару кілограм більше, ніж мій старий ноутбук 2015 року.
В кінці кінців, чи порадив би я комусь даний ноутбук? Однозначно так. Нарешті я можу насолоджуватися високою графікою при максимальних ФПС будь якої гри яку забажаю. Надіюсь прослужить з гарантією 2 роки )- Переваги:
- Характеристики відповідають дійсності. Найкращий ноутбук зі свої аналогічної цінової категорії
- Недоліки:
- Шумний продуктивний режим системи охолодження
- Представник бренду
Дякуємо за детальний відгук! Раді, що ви задоволені продуктивністю ноутбука, його швидкістю та якістю зображення. Щодо шуму системи охолодження – це справді особливість потужних ігрових ноутбуків, адже продуктивний режим забезпечує максимальне охолодження під час навантажень. Приємно чути, що ви знайшли оптимальний баланс у використанні різних режимів. Бажаємо вам комфортної роботи та захопливих ігрових сесій!