Відгуки покупців про Планшет Lenovo Tab Wi-Fi 4/128GB Luna Grey + Kids Bumper&Pen (ZAEH0075UA)

Оцінка користувачів 3/5
на основі 2 відгуки
  • Тетяна Колесникова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Сірий

Незважаючи на дизайн, зручність для дитини та продуманий інтерфейс для дитячого акаунта, ставлю таку оцінку через нерозв’язні проблеми з підключенням до Wi-Fi. Під час першого підключення до Wi-Fi, ще до входу в акаунт і відновлення даних зі старого пристрою дитини, планшет бачив лише одну мережу, хоча в мене вдома їх дві. Гаразд. Підключилась до тієї, що була доступна. Після повного налаштування я спробувала все ж таки підключитися до тієї мережі, яку пристрій спочатку не бачив, але в мене це не вийшло: чомусь вона з’явилась у збережених мережах, а при спробі підключитися до неї з цього розділу з’являлося повідомлення: «Ви перебуваєте поза зоною дії цієї мережі». Хоча я буквально стояла поруч із роутером.
    Що я робила: перезавантажувала роутер, скидала його до заводських налаштувань, створювала нову мережу, пробувала підключитися — результату жодного. Згодом з’явилася нова проблема: та мережа, до якої я спочатку підключила пристрій, після відключення також потрапила в "збережені", і до неї теж стало неможливо підключитися.
    Полізла в інтернет, зрозуміла, що для Lenovo це типова проблема, яка вирішується через меню відновлення (recovery menu), і то ненадовго. Всі спроби зайти в recovery меню не мали успіху. Жодна комбінація не працювала: живлення гучність вгору, живлення гучність вниз, живлення гучність вгору вниз — усе марно.
    У підсумку я скинула пристрій із "батьківського" акаунта, але для цього довелося знайти нову мережу, до якої він зміг підключитися. Проте пристрій як і раніше бачить лише одну мою мережу, а ту, до якої мені критично важливо його підключити, не бачить навіть після скидання.
    Висновок: підключення до мережі — одноразове. Якщо ви відключитеся, щоб підключитися до нової, повернутися вже не зможете. Тобто по суті планшет — це домашній пристрій. Єдиний спосіб зробити його мобільним — вставити SIM-карту. Коротше, не рекомендую до покупки.

Переваги:
    Дизайн, дітячий інтерфейс
    Недоліки:
    Проблеми з Wi Fi
    • Представник бренду

Дякуємо за детальний відгук. Ваша ситуація дійсно нетипова, і шкода, що зіштовхнулися з такими труднощами. Планшет Lenovo Tab (ZAEH0116UA) зазвичай підтримує стабільне з'єднання Wi-Fi, тому подібні проблеми, ймовірно, пов’язані з індивідуальним збоєм програмного забезпечення або сумісністю з окремими мережами.
      Рекомендуємо: Спробувати оновити прошивку пристрою, якщо це ще не зроблено.Якщо проблема не вирішується — звернутися до сертифікованого сервісного центру Lenovo (F1) або продавця для гарантійної перевірки.Ваш фідбек допоможе покращити якість підтримки.

• Анатолий Шевчук
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Сірий

Топ за свої гроші

Переваги:
    Легкий, ергономічний чохол для дітей, пропрацьоване програмне забезпечення.
    Недоліки:
    Малувато виробничої потужності.
    • Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за Ваш вибір та відгук!