Відгуки покупців про Акустична система LG XBOOMGo PL7 10
Є що розповісти про товар?
Цікавить додаткова інформація?
anjey
Колір: Dark Blue
На свою ціну просто ідеальний варіант, звук дає фору багатьом аналогам, класний дизайн і прикольна підсвітка, легко витримує дощ, має хороший акумулятор.
zahar mel
Колір: White
Задоволений якістю, спокійно можу рекомендувати, всім хто полюбляє активний відпочиноі і добротний звук.
Микола
Колір: Dark Blue
Бомбічна штука.Грає дуже добре так само і виглядає.На фото здається меншою ніж в реальності.Підключення тримає добре,як і заряд батареї.Є прога на смартфон в якій є додаткові налаштування колонки
Переваги:
Батарея,якісний звук та збірка.
Недоліки:
Хотілось б побільше налаштувань
Роман Іващишин
Колір: White
Приємна колонка,аж здивований!Звук чудовий і грає потужно і чисто,збірка хороша в руці тримати зручно,кнопки нажимаються з приємним кліком.Є можливість використовувати її,як певербанк.Спробував через неї гугл асистент працює добре,жаль для України доступно тільки наразі Англійська мова.
Користуюсь вже неділю і не можу від неї відірватись, вона завжди зі мною. Дуже стильна і білому кольорі, як я і хотіла. Насолоджуюсь кожен раз як включаю. Звук просто на висоті, чистий и об’ємний. Подобається під світка. Незамінна річ в вечері, для вечірок. Заряду батареї хватає з головою. Раджу до покупки.
Переваги:
Білий колір
Недоліки:
Не має
Сергій Пудін
Колір: Dark Blue
Дуже сподобалась колонка. Стильна з під світкою. Давно мріяв про таку. Кожен день насолоджуюсь відмінним звучанням. Звук просто бомба. Радує батарея, чудово тримає заряд. Я в захваті від неї. Всім раджу. Не пошкодуєте.
Переваги:
Відмінне звучання
Недоліки:
Поки не знайшов
Олексій Малий
Колір: White
Колір дуже класний, виглядає круто. Має хороше чисте звучання, акумулятор розгахований на тривалу роботу. Якість хороша. Раджу!
Юра Богданович
Колір: White
Получилась спонтанна покупка,але нею задоволений на 100% грає колонка прекрасно і досить гучно.Також можна поєднувати декілька таких колонок і буде взагалі шикарно.Підсвіка дивиться не по дитячому і її можна змінювати.
Переваги:
Звук,тривалість роботи від батареї.
Недоліки:
Поки нема
Віталій Устяк
Колір: Dark Blue
В порівнянні з іншими виробниками сподобалась саме чистота звуку, хоча баси теж на рівні. Має класну підсвіткy, батарея тримається довго.
Руслан Гупало
Колір: Dark Blue
Досить потужна портативна колонка. Грає дуже чисто, має хороші баси. Довго тримає заряд. Рекомендую!
Відгуки покупців про Акустична система LG XBOOMGo PL7 10
Є що розповісти про товар?
Цікавить додаткова інформація?