День Народження ❤️ ROZETKA 2025 | Знижки до 70%

Відгуки покупців про Матрац Matro (MatroLuxe) Kozak Kokos 90х190 см (0019763311)

Оцінка користувачів 4.61/5
  • Ірина Пех
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200 см. Висота, см: 21

Покупать дистанционно не рекомендую, лучше перед покупкой полежать, оценить жёсткость

Переваги:
    Недорогой
    Недоліки:
    Чрезмерно жесткий, как будто сверху пенопласт.
    • Представник бренду

Добрый день! Попробуйте положить матрас кокосом вниз. Иногда требуется до двух недель что бы привыкнуть к новому матрасу. Также могу порекомендовать купить топпер, что бы сторона с кокосом была более мягкой.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200 см. Висота, см: 21

Він дійсно жорсткий, наче дошка. Я в шоці) Сьогодні перевернули на іншу сторону в надії, що та мʼякіше) шукала саме жорсткий, бо мені подобається, а от спина чоловіка поки не взахваті. У використанні лише тиждень, можливо, потрібен час, щоб тіло звикло.
    Прошитий ніби надійно, недоліків не помітила, неприємного запаху не мав.

Недоліки:
    Не розумію з якої сторони яка жорсткість:) і там і там як дошка))
  • Олена Мартиненко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190 см. Висота, см: 21

Якість хороша ,, недоліків нема.

• Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук

• Діана Літвінова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x200 см. Висота, см: 21

Рекомендуємо ,зручний,в міру мʼякий.До цього спали на дивані ,різниця велика .

Переваги:
    Зручний ,великий
    Недоліки:
    Поки немає
    • Представник бренду

• Ігор Качановський
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x190 см. Висота, см: 21

Вперше за стільки років Розетка проявила себе як жахливий продавець. Замовляв інший матрас. Оплатив (+майже тисячу) за доставку та підйом на поверх. Чекав п'ять днів. Дзвонять, кажуть, що такого матраса не має (хоча на сайті він є у наявності). Пропонують чекати ще два тижні. А в мене спина. Мені треба матрас. В ітозі зійшлися на цій моделі. Схожа, але коштує вдвічі менше і гарантія всього два роки. Привезли, кинули у під'їзді максимально незручно. На зауваження, що "Хоча б поставте в пройом двері відповіли "У нас доставка тілько ДО дверей". Розчарований сервісом. Матрас, звичайно не той, що я хотів.

Недоліки:
    Не той, що я замовляв.
  • Ирина Тиличенко

В використанні майже рік. Нарікань немає.

Переваги:
    Приємна ціна, добра якість.
    • Представник бренду

Доброго дня Ірина . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.

• Борис Костюк
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x200 см. Висота, см: 21

Все добре, задоволені якістю теж радує.

Переваги:
    Ціна якість

• Valentin Matviienko

На матрасі відсутня бірка від виробника, що дає сумнів про його оригінальність. В брошурі на матрас МОДЕЛЬ написано ручкою. Чек на товар відсутній.

• Представник бренду

Доброго дня. Брошура -це гарантійний талон в який вписується назва матраса та його модель, чек на товар вам мали надати співробітникі Розетки при отриманні якщо ви оплачували на тотчі видачі.

• Сергей Утенко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x190 см. Висота, см: 21

Очень понравился ваш матрас, правда не мне а маме. (ну и мне тоже заочно) Прыгала от радости как малое дитя. И с доставкой проблем не было всё вовремя. Так что вам 5

Недоліки:
    Все очень хорошо, недостатков пока нет.
    • Представник бренду

Добрый день. Спасибо за ваш отзыв.

• Христина Ляховська

Розетка доставила швидко , кур'єри молодці , занесли в квартиру . З недоліків трошки розірвався пакет і в одному місці був бруд, краще би пакували такий важкий і білий товар в декілька шарів. Бік жорсткий одразу знайшли , з кокосом, зараз на ньому і спимо. Для чоловіка 110 кг одразу було комфортно, для мене 60 кг спочатку було некомфортно, через пару днів звикла. Інший бік матраса ще не спробували . Тримає форму добре , не відчуваю коли чоловік встає , після матраса з звичайними пружинами , цей набагато комфортніше. Не дуже сподобалось як пришит кант і сама тканина матраса , з часом подивлюсь , як в експлуатації буде

Переваги:
    Високий, добре тримає форму , незалежні пружини , підходить на вагу до 150 кг
    Недоліки:
    Запакован тількі в 1 шар , трошки забруднився, не дуже сподобалась тканина і кант
    • Представник бренду

• Ілля Гладкий

Де тут зима а де літо - не знайшов,немає ніяких знаків, в цілому матрац непоганий

Переваги:
    Добра тканина,, жакард''
    Недоліки:
    Немає знаків зима - літоs
    • Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук. З приводу сторін зима- літо то в днанному матрасі такого не має але рекомендовано використовувати літом більш жорстку сторону.

• Таміла Дуковська

Задоволена матрасом, користуємось місяць!

Переваги:
    По замірам ідеально підійшов до ліжка!
    Недоліки:
    не побачила
    • Представник бренду

Доброго дня . Дякуємо за высоку оцінку продукції нашої компанії ! Мы раді, що ви залишились задоволені нами!

• Володимир Приходько

Гарний

• Представник бренду

Доброго дня . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.

• Іванка

Дуже класний матрац,зручний

Переваги:
    Середньої жорсткості
    Недоліки:
    Поки що немає
    • Представник бренду

• Светлана Марталог

Хороший жёсткий матрас, не проседает.

Переваги:
    Качество и цена.

• Юрій Роговий

Дуже сподобався!!!

• Владислав Хливненко

Все гарно

• Юрій Роговий

Дуже зручно спати

• Представник бренду

Доброго дня Юрій. Дякуємо за ваш відгук.

• Карпенко Дмитрий

Сьогодні, забрав. Якість швейних швів хороша. Жорсткість середня. З часом доповню відгук.

Переваги:
    З часом, побачимо.
    Недоліки:
    Довго чекати замовлення.
    • Представник бренду

Доброго дня Дмитрий. Дякуємо за ваш відгук.

• Сергій Полянський

Розчарований якістю виконання, з однієї сторони майже по всому периметру край нормально не прошитий, виспупають внутрішні частини, шви криві та розходяться. І це тільки після розпакування, шкода не помітив даних недоліків при отриманні товару. Сподіваюсь хоча б якийсь час прослужить. Прикріплю фото для наглядності

• Представник бренду

Дякую за Ваш відгук. Мені шкода, що Ви мали такий поганий досвід, але ми дуже вдячні, що Ви звернули на це увагу .

• Олег Олег

Тільки щось підібрав, та й знов погані відгуки. Піду далі обирати другий.
      Дякую за відгук)

• Ольга

Доброго дня! Скажіть, будь ласка, як далі вів себе цей матрас?

• Анна Тельгер
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x190 см. Висота, см: 21

Упругий но в тот же час мягкий, качество очень хорошое, довольна матрасов на все 100 .

Переваги:
    Хорошее качество, красивый внешне, доступная цена,
    Недоліки:
    Долго ждешь заказа, 10 дней ждали заказа.
    • Представник бренду

Доброго дня Анна . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.

• Ярослав Михайлович

Матрац на відмінно. У батьків такий самий вже декілька місяців, тому я знав, що купую. Вдячний за швидку доставку! Слава Україні!!!

Переваги:
    Висока якість вітчизняного виробника!
    Недоліки:
    Відсутні.
    • Представник бренду

• Олександр Дубіна

Супер!

• Бартош Інна

Третій місяць у нас цей чудовий матрас, прикупівлі були сумніви,чи за такі гроші може бути зручний і якісний матрас.
    За цей час я можу відповісти що так може бути зручним і якісним за ці гроші.

Переваги:
    Зручно спати,непрогінаєця
    • Представник бренду

• Інна Корнійчук
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200 см. Висота, см: 21

30.11 замовили матрац по оплаті частинами , внесли перший платіж. Одразу було вказано , що доставка буде 20.12, ми погодилися на таку дату і чекали. Окремо під цей матрац поспішали і купили ліжко, але 20.12 перетелефонувала менеджер і сказала, що замовлення не встигли за 3 тижні виготовити, запропонувала почекати до 3.01. Тобто місяць і 4 дні пішло б на очікування. Питання, чому не повідомити, що ви не встигаєте виготовити матрац, а повідомили про це ввечері в день доставки, що потрібно почекати ще 2 тижні?? Автомобіль доставки Розетки приїжджає до нас один раз на тиждень, по пʼятницях , тобто тепер навіть перезамовивши інший виріб , який є в наявності , змушені знову чекати мінімум тиждень. Дуже розчарована в ситуації яка склалась. На жаль, ніяких відшкодувань за втрачений час навіть не було запропоновано! Нікому не рекомендую замовляти цей матрац , тому що чекати доведеться дуже і дуже довго , ще і не попереджають про те, що можуть затримати виготовлення і доставку. Жахливе відношення!!!Вперше з Розеткою в мене така неприємна ситуація! Не очікувала!Дякую за зіпсований настрій перед Новим Роком!

• Анна Малишко
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200 см. Висота, см: 21

Сервіс Розетки на нулі! Привезли сьогодні матрац, абсолютно інший і меншого розміру!!! Де хоч якийсь контактний номер? Чат бот просто не корисний зовсім! Як мені отримати свій довгоочікуваний товар??? Мало того що замовлення очікуєш 2 тижні, відпрошуєшся з роботи щоб бути присутнім в дату доставки, а по факту що?

• Інна

чому чат бот не корисний? мені допомогли з замовленням

• Анна Малишко

а мені не допомогли, тому що потрібно оформлювати нове замовлення і чекати на нього знову 2 тижні. Тобто маючи товар, який мені помилково не доставили, не можуть організувати нову доставку, наприклад, на наступний день

• Інна

ну а де ж вони його Вам візьмуть?) сталась помилка, буває