Покупать дистанционно не рекомендую, лучше перед покупкой полежать, оценить жёсткость
Добрый день! Попробуйте положить матрас кокосом вниз. Иногда требуется до двух недель что бы привыкнуть к новому матрасу. Также могу порекомендовать купить топпер, что бы сторона с кокосом была более мягкой.
Він дійсно жорсткий, наче дошка. Я в шоці) Сьогодні перевернули на іншу сторону в надії, що та мʼякіше) шукала саме жорсткий, бо мені подобається, а от спина чоловіка поки не взахваті. У використанні лише тиждень, можливо, потрібен час, щоб тіло звикло.
Прошитий ніби надійно, недоліків не помітила, неприємного запаху не мав.
Якість хороша ,, недоліків нема.
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук
Рекомендуємо ,зручний,в міру мʼякий.До цього спали на дивані ,різниця велика .
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
Вперше за стільки років Розетка проявила себе як жахливий продавець. Замовляв інший матрас. Оплатив (+майже тисячу) за доставку та підйом на поверх. Чекав п'ять днів. Дзвонять, кажуть, що такого матраса не має (хоча на сайті він є у наявності). Пропонують чекати ще два тижні. А в мене спина. Мені треба матрас. В ітозі зійшлися на цій моделі. Схожа, але коштує вдвічі менше і гарантія всього два роки. Привезли, кинули у під'їзді максимально незручно. На зауваження, що "Хоча б поставте в пройом двері відповіли "У нас доставка тілько ДО дверей". Розчарований сервісом. Матрас, звичайно не той, що я хотів.
В використанні майже рік. Нарікань немає.
Доброго дня Ірина . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.
Все добре, задоволені якістю теж радує.
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
На матрасі відсутня бірка від виробника, що дає сумнів про його оригінальність. В брошурі на матрас МОДЕЛЬ написано ручкою. Чек на товар відсутній.
Доброго дня. Брошура -це гарантійний талон в який вписується назва матраса та його модель, чек на товар вам мали надати співробітникі Розетки при отриманні якщо ви оплачували на тотчі видачі.
Очень понравился ваш матрас, правда не мне а маме. (ну и мне тоже заочно) Прыгала от радости как малое дитя. И с доставкой проблем не было всё вовремя. Так что вам 5
Добрый день. Спасибо за ваш отзыв.
Розетка доставила швидко , кур'єри молодці , занесли в квартиру . З недоліків трошки розірвався пакет і в одному місці був бруд, краще би пакували такий важкий і білий товар в декілька шарів. Бік жорсткий одразу знайшли , з кокосом, зараз на ньому і спимо. Для чоловіка 110 кг одразу було комфортно, для мене 60 кг спочатку було некомфортно, через пару днів звикла. Інший бік матраса ще не спробували . Тримає форму добре , не відчуваю коли чоловік встає , після матраса з звичайними пружинами , цей набагато комфортніше. Не дуже сподобалось як пришит кант і сама тканина матраса , з часом подивлюсь , як в експлуатації буде
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
Де тут зима а де літо - не знайшов,немає ніяких знаків, в цілому матрац непоганий
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук. З приводу сторін зима- літо то в днанному матрасі такого не має але рекомендовано використовувати літом більш жорстку сторону.
Задоволена матрасом, користуємось місяць!
Доброго дня . Дякуємо за высоку оцінку продукції нашої компанії ! Мы раді, що ви залишились задоволені нами!
Гарний
Доброго дня . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.
Дуже класний матрац,зручний
Хороший жёсткий матрас, не проседает.
Дуже сподобався!!!
Все гарно
Дуже зручно спати
Доброго дня Юрій. Дякуємо за ваш відгук.
Сьогодні, забрав. Якість швейних швів хороша. Жорсткість середня. З часом доповню відгук.
Доброго дня Дмитрий. Дякуємо за ваш відгук.
Розчарований якістю виконання, з однієї сторони майже по всому периметру край нормально не прошитий, виспупають внутрішні частини, шви криві та розходяться. І це тільки після розпакування, шкода не помітив даних недоліків при отриманні товару. Сподіваюсь хоча б якийсь час прослужить. Прикріплю фото для наглядності
Дякую за Ваш відгук. Мені шкода, що Ви мали такий поганий досвід, але ми дуже вдячні, що Ви звернули на це увагу .
Тільки щось підібрав, та й знов погані відгуки. Піду далі обирати другий.
Дякую за відгук)
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, як далі вів себе цей матрас?
Упругий но в тот же час мягкий, качество очень хорошое, довольна матрасов на все 100 .
Доброго дня Анна . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.
Матрац на відмінно. У батьків такий самий вже декілька місяців, тому я знав, що купую. Вдячний за швидку доставку! Слава Україні!!!
Супер!
Третій місяць у нас цей чудовий матрас, прикупівлі були сумніви,чи за такі гроші може бути зручний і якісний матрас.
За цей час я можу відповісти що так може бути зручним і якісним за ці гроші.
30.11 замовили матрац по оплаті частинами , внесли перший платіж. Одразу було вказано , що доставка буде 20.12, ми погодилися на таку дату і чекали. Окремо під цей матрац поспішали і купили ліжко, але 20.12 перетелефонувала менеджер і сказала, що замовлення не встигли за 3 тижні виготовити, запропонувала почекати до 3.01. Тобто місяць і 4 дні пішло б на очікування. Питання, чому не повідомити, що ви не встигаєте виготовити матрац, а повідомили про це ввечері в день доставки, що потрібно почекати ще 2 тижні?? Автомобіль доставки Розетки приїжджає до нас один раз на тиждень, по пʼятницях , тобто тепер навіть перезамовивши інший виріб , який є в наявності , змушені знову чекати мінімум тиждень. Дуже розчарована в ситуації яка склалась. На жаль, ніяких відшкодувань за втрачений час навіть не було запропоновано! Нікому не рекомендую замовляти цей матрац , тому що чекати доведеться дуже і дуже довго , ще і не попереджають про те, що можуть затримати виготовлення і доставку. Жахливе відношення!!!Вперше з Розеткою в мене така неприємна ситуація! Не очікувала!Дякую за зіпсований настрій перед Новим Роком!
Сервіс Розетки на нулі! Привезли сьогодні матрац, абсолютно інший і меншого розміру!!! Де хоч якийсь контактний номер? Чат бот просто не корисний зовсім! Як мені отримати свій довгоочікуваний товар??? Мало того що замовлення очікуєш 2 тижні, відпрошуєшся з роботи щоб бути присутнім в дату доставки, а по факту що?
чому чат бот не корисний? мені допомогли з замовленням
а мені не допомогли, тому що потрібно оформлювати нове замовлення і чекати на нього знову 2 тижні. Тобто маючи товар, який мені помилково не доставили, не можуть організувати нову доставку, наприклад, на наступний день
ну а де ж вони його Вам візьмуть?) сталась помилка, буває