Відгуки покупців про Дошка для овочів Maysternya 20х25 см (8922)

Оцінка користувачів 3.17/5
  • Відгуки про товар продавця Rozetka
  • Ганна У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Товщина дошки: 1

Якість поганегька.
    Вони тріскаються.
    Не просочені ніяким засобом накщталт масла.
    Після того як помила один раз дошка почала тріскатись. Аналогічно дошка цього виробника ,меншого розміру. Трошки змінилась ситуація коли промастила дошки оливковою олією,але нажаль тріщини залишились.

Недоліки:
    Тріскаються, розсипаються дужешвидко
    • Дар'я К***

Це не дошка винна, а деревина вільха, з якої не виробляють саме обробні дошки.

• Никита

Полгода at work

Переваги:
    Ещё держится
    Недоліки:
    На фото

Дякуємо за відгук. Шкода що у вас виникла така проблема, можливо залишали вологою, дерево могло покрутити.

• Никита

Она полопалась в месте склейки, врядли дело в влажности

• Дар'я К***

Так звично себе поводить деревина вільхи, якщо з неї виготовляють обробні дошки. Дешева і непридатна до використання на кухні. Потрібно як мінімум обирати ЯСЕН, або краще ДУБ.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Товщина дошки: 1.5

Хорошая доска, отшлифована и пропитана. Ровная, несколько раз резал овощи, помыл, её немного согнуло дугой, на утро уже ровная , высохла наверно.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Нет, по крайне мере в моей

Спасибо за отзыв) Не исключено, что от влаги дерево могло повести немного. Любые деревянные изделия лучше не оставлять мокрыми, протирать после мытья и хранить в сухом месте. Пользуйтесь с удовольствием !)

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Товщина дошки: 1.5

Доска пришла с расслоившимися составляющими. Проживет весьма недолго. Не рекомендую

Переваги:
    Недоліки:
    Брак

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

А можно фото?) Потому что непонятно что там могло расслоиться)

• Mike
    Продавець: Rozetka. Товщина дошки: 1.5

Якість жахлива. Викинуті гроші. Перша дошка за 10 років, яка розклеїлася після посудомийки.
    Найдешевша дерев'яна дошка з базару легко переживає воду і перепади температури. Тут же після 1 разу, всі три дошки розклеїлися і потрібно викинути. Я такої поганої якості ніколи не бачив.
    Плюс товар не повністю відповідає фото. У клеймо додали герб України -- крім фруктів, овочів і риби як на картинці. Дивна мода ліпити державний герб на дошку, призначену для роздягання м'яса і риби.

Переваги:
    Недоліки:
    Дошки розклеїлися і потрібно викинути. Я такої поганої якості ніколи не бачив.
  • Виталий Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Товщина дошки: 1

Самі по собі дошки добрі, але попалася одна з браком. Тризуб пагано виглядає (краще було б без нього)

Переваги:
    Дерев'яні, легкі
    Недоліки:
    З чотирьох дошок одна виявилася деформованою. Не якісно зроблено випалення.
    • Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук) Охххх, одна підвела трошки(( Можемо запропонувати обмін на іншу дошку

• Жерж Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Товщина дошки: 1

Дошка чудова. Рекомендую

• Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук та рекомендації)))