Митні дуже смакує )
Смачні каші ,вже не в перше замовляю .Дитині смакують
Все ок
Каша супер. Склад так само на висоті. Дитина їсть із задоволенням
Прекрасная каша
Очень любим эту кашу, цена и качество
Чудова каша.
Супер каша дітки обожнюють
Гарна каша для діток,дуже смачна,легка в приготуванні.
Улюблена кашка малечі. Має злегка солодкуватий смак, але не містить цукру, що дуже важливо для мене. Дитина п'є із задоволенням, тому купуємо постійно
Доброго дня. Підкажіть, а як розводите, щоб дитина пила із пляшечки кашу. Які пропорції.
Прекрасна каша, добре розчиняється у воді, важливо що нема доданого цукру.
Хорошая каша, приятный запах и консистенция.
Каша дитині сподобалась.
Моя малышка очень любит эти кашки
Быстрая доставка наша любимая кашка
Каша супер
Каша супер. Малий їсть з великим задоволенням.
Каша вкусная, сыну нравится.
Отличная, вкусная каша без комочков, ребенку нравится, а это самое главное)
Товаром і сервісом задоволена
Доці сподобалась каша гречана
Очень вкусная. Ребенку 9 м. нравится.
Ребёнок не хочет кушать эту кашу. Нам больше нравится каша карапуз. На вкус мне тоже не понравилась.
Отличная кашка, вкусная, впрочем как и все милуповские каши)
Размешивается без комочков.
Сину 1.5 року, майже рік користуємось різноманіттям каш Мілупа, все подобається: якість, смак)))
Нам не понравилась, эта каша. Отвратительно пахнет
Добрий день!
Дякуємо за Ваше звернення.
Прикро, що молочна каша Milupa гречана з бананом не прийшлась до смаку Вашому малюку.
Молочна каша Milupa гречана з бананом повинна мати приємний аромат, тому дуже важливо детальніше розслідувати дану ситуацію та хочемо запропонувати Вам консультацію наших педіатрів, менеджери інтернет-магазину Розетка зв'яжуться із Вами і запитають про Вашу згоду на передачу контактних даних до компанії Нутриція. За умови Вашої згоди, і як тільки ми отримаємо Ваші контактні дані, ми обов'язково перетелефонуємо Вам впродовж декількох годин.
Також, для пришвидшення відповіді на Ваше звернення, Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.
З повагою, команда Nutricia Ukraine
Хорошая каша , малышка кушает с удовольствием
Кашей очень довольны,рекоменду
Отличная каша, в прочем как и все милуповские. Ребёнок ест всегда с удовольствием. Размешивается хорошо, без комочков
Сегодня забрали новую кашку на пробу. Каша хорошая, вкусная, почти не сладкая, в составе пишет, что сахара нет, это большой плюс! Без комочков. Очень вкусная!
Каша хорошо растворяется,нет комочков,приятный аромат. Каша очень вкусная,ребенок кушает с удовольствием.
Дуже зручна в приготуванні, дитинка смакувала на ура
Донечка любить всі каші ,але гречана найбільше а ще плюс зі смаком що дуже добре. Тому ми їмо із задоволенням
Дуже смачна каша, малюку видалася до вподоби! Не береться грудочками.