День Народження ❤️ ROZETKA 2025 | Знижки до 70%

Відгуки покупців про Молочна каша Milupa Вівсяна 210 г (5900852931147)

Оцінка користувачів 4.64/5
на основі 72 відгуки
  • Ганна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 1

Коли немає часу щось приготувати ..ця каша нас швидко виручає )

Переваги:
    Дитині смакує .
  • Олександра Лаврентьєва
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 1

Найкраща каша, малюк їсть із задоволенням!

• Татьяна Шаповалова

Каша супер!!!

• Юлія Рибка

Все ок

• Оксана Л.
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 1

Отличная каша. Ребёнок любит очень. Перепробовали все виды.
    Рекомендую

Переваги:
    Пустая тарелка у ребёнка и полное пузико
  • Ксения Кость

Найкраща кашка обожнюю малюк

• Александра Кондратенко

Смачна кашка.

• Батич Мар'ян

Малюк смакує!

Переваги:
    Є
  • Елена Ковбаса
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 1

Смачна, корисна кашка. Гарно перемішується, без грудочок

• Олександр Терленко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 1

Якість відповідно вартості. Раджу купувати.

• Юлия Костенко

Дитини подобається

Переваги:
    Великий вибір каш на різний смак
    Недоліки:
    Не дуже зручне пакування для зберігання
  • Юлия Красюк
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 1

Отличная каша, малышу зашла на ура. Разводиться без комочков что очень понравилось. Ребенок ест с удовольствием( первая каша что он ест и не выплёвывает). На вкус очень даже .

Переваги:
    Разврдиться быстро и без комочков
    Недоліки:
    Не обнаружила
  • София Чернова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 1

Хорошая каша, растворяется без комочков, приятная на вкус и текстуру. Ребенку нравится. Нет лишних отдушек

Переваги:
    Вкусная, хорошо растворимая
    Недоліки:
    Нету
  • Юлия Шипілова

Чудова каша

• Марина Книш
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 1

Також алергія на дану кашу (висип)

• Представник бренду

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваше звернення.

Найчастішою причиною висипки або почервоніння на тілі малюка є алергічна реакція. Спровокувати алергію може будь-що: від продуктів харчування до підгузків або засобів побутової хімії. Тому дуже важливо детальніше розслідувати дану ситуацію та хочемо запропонувати Вам консультацію наших педіатрів, менеджери інтернет-магазину Розетка зв'яжуться із Вами і запитають про Вашу згоду на передачу контактних даних до компанії Нутриція. За умови Вашої згоди, і як тільки ми отримаємо Ваші контактні дані, ми обов'язково перетелефонуємо Вам впродовж декількох годин.

Також, для пришвидшення відповіді на Ваше звернення, Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.

З повагою, команда Nutricia Ukraine

• Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 1

У ребёнка высыпания после употребления именно этой каши, на мультизлак от Милупы все норм

Переваги:
    Цена, простота приготовления
    Недоліки:
    Аллергия
    • Представник бренду

Добрий день!
      Дякуємо за ваше звернення та прихильність до бренду Milupa

Спровокувати алергію може будь-що: від продуктів харчування до підгузків або засобів побутової хімії. Для нас дуже важливо ретельно розібратися з Вашим випадком та надати Вам кваліфіковану консультацію педіатра. Тому менеджери інтернет-магазину Розетка зв'яжуться із Вами і запитають про Вашу згоду на передачу контактних даних до компанії Нутриція. За умови Вашої згоди, і як тільки ми отримаємо Ваші контактні дані, ми обов'язково перетелефонуємо Вам впродовж декількох годин.

З повагою, команда Nutricia Ukraine

• Ирина Остапенко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 1

Отличная каша!!Ребенок ест с удовольствием

Переваги:
    Хорошо розстворяеться
    Недоліки:
    Нету
  • Ирина Остапенко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 1

Хорошие каши,ребенку нравиться,розстворяються отлично без комочков не сладкие)))

Переваги:
    Быстро удобно
  • Лидия Канюка
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 1

Сину 1.5 року, майже рік користуємось різноманіттям каш Мілупа, все подобається: якість, смак) Рекомендую!

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Галина Охмуш

Отличная каша. Малышу нравится. Разводится легко и без комочков

• Марта Джурак
  • Руслана Хорвард
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 1

Покупаем почти всю линейку молочных каш.

• Светлана Лапина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 1

Всегда считала, что любая овсянка будет полезной

• Дворецкая Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 1

Нам два роки і досі їмо цю кашу. Найбільше любить вівсянку. Легко готувати в хороша текстура

• Мельницька Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 1

Цілком смачна кашка, мої діти їдять її часто і багато.

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 1

Смачна, швидко готується, нема комочків. Швидко доставили, добре все запаковано, дякую.

Переваги:
    Швидка доставка.
    Недоліки:
    Поки нема
  • Павел Чеботков
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 1

Ребенок просто от каши в восторге. Состав простой. Нет никакой химии.

• Зоряна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 1

Чудова, дуже смачна каша, дитина її п'є/їсть з задоволенням! Гарно розчиняється до однорідної консистенції.

Переваги:
    Можна зробити і питну для бутилочки і густу, щоб їсти ложкою
  • Зоряна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 1

Давно брала різні молочні каші виробника Milupa, їх смакувала старша дитина, тепер молодша. Брала в аптеках, магазинах в тому числі на Розетці .Однак недавно зауважила, що інколи каші чомусь не такого присмаку та консистенції як завжди ( замість густіти лишаються доволі рідкі, ще й з комками, які дуже важко перетерти , розчинивши до однорідної маси). Стикнулася з цим вперше з вересня 2020, раніше такого не було. Якість розчинення каші, за моїм спостереженням, не залежить від кількості ложок та температури води, бо все робила ідентично, та різний результат, залежно від фасувальної упаковки. Прошу представника пояснити чому є відмінність на упаковках, у вас різні виробники чи може десь підробка? Це стосується не лише гречаної, така ж проблема смаку та консистенції і з іншими молочними кашами. Зверніть увагу на фото упаковок: верхній надпис Nutricia відрізняється, штрих коди , колір букв на пачках та розмір шрифту де вказана маса теж, крім того розміщення телефон гарячої лінії з боку упаковки, або ж на її задній стороні біля штрих коду. Що скажете? Дати по фото і серії можете прочити самі.

Переваги:
    Можна робити як густу кашу і їсти ложечкою, так і рідну і пити з бутилочки, що досить комфортно. Дитині подобаєиься
    Недоліки:
    Різні партії
  • Татьяна Андрушко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 1

Каша очень нравится ребёнку.

• Надводская Оксана
  • Дарья Морозова

Нравятся каши данного производителя

Переваги:
    Хорошо растворяется, нет комочков
  • Елена Низгурова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 1

Каша супер,малой с первой ложки понравилась,вкусная

Переваги:
    Качество
  • Светлана Частникова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 1

Отличная каша. Не напичкана сахаром. Очень облегчает жизнь родителям по утрам/вечерам. Очень удобно, что за пару минут готова кашка. Наш малой в принципе не аппетитный, поэтому и эту кашу не проглатывает за два глотка, но ест явно не хуже остальных продуктов, значит, с его стороны тоже норма ))

• Марк Задорожний

Нам не сподобалась каша.

Переваги:
    нема
    Недоліки:
    неприємний присмак
    • Представитель бренда

Марк, доброго дня!
      Дякуємо за Ваше звернення.
      Прикро, що вам не сподобалась кашка Milupa. Вона має присмак лише натуральних злаків та дитячого молочка.
      У асортименті каш бренду Milupa є великій вибір інших смаків, які можливо більше прийдуть Вам до смаку. Перед вводом в раціон рекомендуємо попередньо проконсультуватись з Вашим лікарем-педіатром.
      Однак ми дуже занепокоєні Вашим повідомленням і хотіли б детальніше розслідувати дану ситуацію та запропонувати Вам консультацію наших педіатрів, тому менеджери інтернет-магазину Розетка зв'яжуться із Вами і запитають про Вашу згоду на передачу контактних даних до компанії Нутриція. За умови Вашої згоди, і як тільки ми отримаємо Ваші контактні дані, ми обов'язково перетелефонуємо Вам впродовж декількох годин.

• Представитель бренда

Марк, також, для пришвидшення відповіді на Ваше звернення, Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.
      З повагою, команда Nutricia.

• Тетяна Солодка
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 1

Каша дуже смачна. Малюк їсть із задоволенням!!!!

Переваги:
    Ціна якість