- Михайло Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Задоволиний 100 матириал качиствиний все підійшло рикоминдую ціна трохи зависока
- Переваги:
- Качиство
- Недоліки:
- Їх поки нима
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
Раді, що комплект вам підійшов та ви оцінили якість матеріалу. Нам дуже приємно, що ви рекомендуєте нашу продукцію.
Також дякуємо за ваше зауваження щодо вартості — обов’язково врахуємо.
З повагою,
Команда MirSon
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Дуже красива постільна білизна
- Переваги:
- Якість, швидко сохне
- Недоліки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий чудовий відгук про комплект постільної білизни MirSon 17-0744 Pink Tulips.
Нам дуже приємно, що вам сподобалися краса комплекту, якість тканини та її практичність у догляді. Особливо раді, що ви відзначили швидке висихання — це справді одна з приємних переваг якісної бязі.
Ми щодня працюємо для того, щоб наша постіль дарувала не лише комфортний сон, а й естетичне задоволення та зручність у користуванні.
Щиро дякуємо за довіру до MirSon. Будемо раді вашим наступним замовленням та новим відгукам
- Аліна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 160 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Постіль, як на фото. Якісна і гарна.
Рекомендую!
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо вам за відгук
Нам дуже приємно, що комплект повністю відповідає фото, а якість і дизайн вас потішили. Дякуємо за рекомендацію!
Будемо раді вашим наступним замовленням
- Дарья В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Постельное мне очень понравилась)
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що комплект постільної білизни MirSon 175x210 см 17-0744 Pink Tulips із бязі вам сподобався.
За бажанням можемо запропонувати простирадло на резинці в тому ж кольорі, щоб створити повноцінний і гармонійний комплект. Якщо вас зацікавить — з радістю підберемо.
посилання
З повагою,