Альпійський букет і в гарячому, і в холодному вигляді відмінно втамовує спрагу. Влітку цей напій подарує прохолоду і свіжість, а в зимовий час — неодмінно зігріє. Необхідно спробувати безліч смаків, щоб знайти «свій» улюблений та отримати максимальну насолоду від чаювання.
Імбир – ровесник чаю, адже відомий людству вже 5000 років. Батьківщиною пряності вважається Індія, рослину із золотавим корінням вирощували в північних гірських провінціях. Сьогодні головні постачальники пряності – країни Південної Азії та Західної Африки, Індонезія, Китай. До речі, чай родом з Китаю, тому два цих продукти зустрілися не випадково. У Піднебесній імбирний чай називали «вогнем життя», що розігріває кров і наповнює тіло енергією. Освіжаючий напій, який можна пити й холодним, і гарячим. Джерело природної краси та сили.
Каркаде також називають «суданська мальва», «суданська троянда», «червона троянда», «червоний щаве́ль», «окра», «кенаф», «троянда шарон», «мальва Венеції».
Відгуки покупців 1