Сьогодні м'ясні продукти, як і молочні, є невіддільною частиною здорового раціону людини. Щодня невеликий шматочок м'яса мають вживати не тільки дорослі, а й діти, і навіть немовлята. Адже в якісних м'ясних продуктах містяться вітаміни групи B, C, PP, β-каротин, а також такі мінеральні речовини, як кальцій і йод. А в поєднанні зі свіжими овочами — це справжнє джерело корисних мікро- і макроелементів для організму людини.

Які м'ясні продукти можна купити на ROZETKA

Сьогодні купити гарне свіже фермерське м'ясо, а також м'ясні напівфабрикати можна в інтернет-магазині ROZETKA. Ми пропонуємо м'ясну продукцію тільки найкращої якості від перевірених постачальників. На нашому сайті ви завжди можете замовити м'ясні продукти за доступною ціною, оформивши доставку в будь-який населений пункт України:

  • Свіже м'ясо. Залежно від різновиду і способу оброблення м'яса (рубане, на кістці, без кістки) на сайті ROZETKA можна купити:
    • філе
    • тушку
    • м'якоть
    • вирізку
    • ошийок
    • стейк
    • фарш
    • субпродукти

Ми пропонуємо тільки якісне домашнє охолоджене м'ясо свинини, яловичини, телятини, курки, індички, кролика та качки, яке ідеально підійде для приготування будь-яких м'ясних страв.

  • В'ялене м'ясо. Сухі м'ясні делікатеси люблять усі. В такому м'ясному продукті максимально збережені всі корисні речовини: білок, амінокислоти та вітаміни, тому його можна вживати навіть дітям. Сьогодні в'ялене м'ясо — частий гість на святковому столі, також багато чоловіків полюбляють використовувати його як закуску до пива. Серед усіх різновидів в'яленого м'яса найпопулярнішими є:
    • хамон
    • прошуто
    • бастурма

На нашому сайті можна замовити вже готову нарізку або в'ялене м'ясо на кістці, вагою від одного до восьми кілограмів.

  • Сиров'ялена ковбаса. Такий продукт добувають із м'яса вищого сорту (найчастіше свинини, яловичини або конини) за допомогою тривалого сушіння. Вирізняється сиров'ялена ковбаса своєю щільною консистенцією. Особливістю м'ясного делікатесу так само є і його багатий склад. Завдяки технології приготування в сиров'ялених ковбасах зберігаються всі вітаміни й корисні речовини, тому в невеликій кількості м'ясний продукт дозволено вживати щодня. Серед усіх різновидів сиров'ялених ковбас найпопулярнішими є: пепероні, чорізо, салямі та суджук, які, до речі, є одним з інгредієнтів у багатьох італійських піцах.

На що звертати увагу, обираючи м'ясні продукти

Щоб купити якісні м'ясні продукти, що не містять ГМО та консервантів, обираючи делікатес, треба враховувати кілька важливих чинників.По-перше, склад м'ясного продукту. Будь-який м'ясний делікатес має бути виготовлений за ДСТУ. Водночас продукти, зазначені у складі, мають бути написані за зменшенням кількості кожного інгредієнта. Найякіснішим продуктом вважається той, у складі якого вказано тільки м'ясо, прянощі, сіль і нітрат натрію.

По-друге, зовнішній вигляд. Будь-який м'ясний продукт — чи то свіже, в'ялене, чи то сирокопчене м'ясо — має бути з чистою поверхнею й рівно обрізаними краями. Якісна м'ясна продукція не має виділяти жодного слизу і мати сторонніх запахів.

По-третє, терміни й умови зберігання. Свіже охолоджене м'ясо може зберігатися від 3 до 5 днів за температури 2-6 ℃, а в'ялене м'ясо та сирокопчені ковбаси — від 6 до 12 місяців, залежно від виду.

Ознайомившись зі всією переліченою вище інформацією, ви зможете обрати смачний і корисний м'ясний делікатес. Також на сайті ROZETKA можна ознайомитися з відгуками покупців, які вже придбали продукт, що цікавить вас.

Показати ще 60 товарів