- Нина УдодВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доброго вечора , телефон отримала , по якості він супер, функції є такі , яких в інших моделях ніколи не бачила раніше , одна з яких функція збільшення екрану, для людей з поганим зором це дуже важливо.. за свої гроші телефон набагато кращої якості від ціни , а звук це взагалі щось фантастичне ..Рекомендую спробувати цю модель!
- Переваги:
- 10 з 10
- Александр Кравченко
Як там в вайбер хоч хватає потужності зайти?)
- Нина Синовец
Вистає , і на Вайбер і фейсбук і ігри і багато іншого
- Михалюк ИгорьПродавець: Rozetka
Экран глючит, динамик репит. И это два телефона покупал в один день и у обоих одновременно плюс минус два дня одинаковие проблемы
- Переваги:
- Ни яких
- Недоліки:
- Много
- Михалюк ИгорьПродавець: Rozetka
Купил себе и жене в один день. И разривом в неделю стал у обоих глючить экран.лазишь в телефоне а тут оп и экран не реагирует. Приходиться заблокировать и разблокировать. Кнопкой с боку. Через пару минут опять тоже самое. И это у обоих. Короче в игре нормально не поиграть
- Переваги:
- Зарядку держит
- Недоліки:
- Глючит конкретно.
- Александр КравченкоПродавець: Rozetka
Тел норм ; но скоро выйдет Nubia 2 с нормальный SoC и светомузыкой
- Переваги:
- Музыка
- Недоліки:
- Выхолит нубиа2 который будет грозой школьников)
- Александр СкарлатПродавець: Rozetka
Я назову це реальний вбивця іроd(a)
1.має функції телефону (дзвонилка, месенджер)
2.є камера яка непогані результати фото робить
3.дуже ємкісна батарея з цим простим процесором вона не так багато росходую заряд і це є " "
4.гучний динамік, тоді коли всі пишуть на топ моделях що стоять динаміка у телефонах JBL, Harman Cordon, ACG тут на диво простий але добрий динамік.
5.стильний та привабливий вигляд
6.доступна ціна- Переваги:
- Більшість за доступну ціну
- Дмитрий Аникиенко
Ага ще за пивом в магазин сам ганяє
- Володимир ОсташкоПродавець: Rozetka
Окрім привабливого дизайну, телефон має відмінний звук і потужну батарею. Ідеальний вибір для тих, хто любить слухати музику на ходу як я)
- Переваги:
- Добре чутно, гарно лежить в руцi
- Недоліки:
- поки нема
- КсюхаПродавець: Rozetka
Телефон не лише гарно виглядає, але й працює на високому рівні. Під час прослуховування музики якість звуку просто вражає.
- Михалюк Игорь
Погано працюе. Взяв два в один день и у обоих экран зависает постоянно
- РоманПродавець: Rozetka
Прибрати можливість дзвонити, зменшити екран до 3-3.5", назвати "плеєром з вбудованим динаміком", та зменшити ціну в два рази. І буде ок.
- Ірина РодіоноваПродавець: Rozetka
Мені дуже зайшов дизайн, взялаб суто через нього, як мультімедія плеєр/другий телефон для поїздок, де не шкода впустить. Але. Поставили б хочаб Снап 680 чи Хеліо 85 - щоб тягнуло хочаб онлайн відео нормально і відеозв*язок в месенджерах. А цей процесор - це якийсь сором. Взяти і так зіпсувати такий прикольний гаджет.
На Снапі чи на Хеліо то був би класний плеер і мультимедія комбайн...Стильовий, для школярів і меломанів... а так - ні про що .- Александр Роздобудько
Ну шановна... ви теоретично (навіть не тримавши його )зробили негативний відгук і висновок ,один і той самий проц у різних девайсах показує себе по-різному
- Ірина Родіонова
Шановний, я тримала телефони з подібними процесорами. І не говорю просто так. А ви тримали? Зробите відеоогляд, шоб мої слова контраргументувати? Залюбки подивлюся.
- Александр КравченкоПродавець: Rozetka
Гарний телефон . Aле проц такий же я на ZTE A31 plus
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Процессор слабкий навить вайбер тормозе
- Ященко Катя
та блін той вайбер навіть на ноутах тормозе
- Марія ЯнчукПродавець: Rozetka
Дуже цікава модель, фанатам музики могла б сподобатись ,але навіщо ставити такий відверто нікчемний процесор, який навіть додатки важко відкриває, це все зіпсувало!