День святого Валентина 2025 в ROZETKA | Знижки до -60% на 14 лютого

Знайдено 167 товарів

Показати ще
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Найкращий спосіб освіжитися та підняти настрій — безалкогольне пиво, особливо, коли напої з градусами протипоказані, недоречні або небажані. Пінний продукт, з якого практично повністю видалений етиловий спирт, за ароматичними та смаковими якостями не поступається звичайному варіанту.

Безалкогольне пиво: різновиди асортименту

Безалкогольне пиво буває крафтовим, фільтрованим або ні. Ці види розрізняють за насиченістю та щільністю смаку. В інтернет-магазині ROZETKA можна купити напої виробництва брендів:

  • Budweiser;
  • Corona;
  • Krombacher;
  • Paulaner;
  • Volfas Engelman;
  • Волинський Бровар тощо.

За типом кольору та смаковими відмінностями пиво буває напівтемним, світлим та темним.

Сорти та їхні особливості

Умовно безалкогольне пиво ділять на дві великі групи:

  • Напої низового бродіння. Тут дріжджі доходять за зниженої температури (не вище 14°C) упродовж 1–4 місяців. До низового безалкогольного пива відносять світлий лагер, пілснер і шварцбір. Напої відрізняються легкістю, чистим, м'яким смаком, свіжим ароматом і характерним солом'яним відтінком.
  • Продукція верхнього бродіння. Таке пиво виготовляють швидше. Бродіння триває 2-3 тижні. Це англійські сорти ель і стаут, деякі різновиди портера.

Також виробники часто додають у пінні напої різні інгредієнти. Так вони отримують присмаки (апельсина, зерновий, карамелі, малини, чорниці тощо).

Форма випуску

Безалкогольне пиво виготовляють у різних країнах світу — Австрії Бельгії, Данії, Німеччині, Польщі, Україні й інших. Розливають напої в такі типи тари:

  • жерстяні банки;
  • пластикові або скляні пляшки.

У пакуванні може бути різна кількість продукту — від 1 до 20. Деякі позиції на сайті ROZETKA йдуть у наборах. Ціна залежить від об'єму — 0.25, 0.375, 0.5, 1.5 л.

Безалкогольне пиво: способи виготовлення

У масовому виробництві використовують три основні способи виготовлення пива без алкоголю:

  • Захолодження. Пивне сусло різко остуджують до 0°C та сепарують. Дріжджовий осад не встигає перебродити, і кількість алкоголю залишається на рівні допустимого — 0,5%.

  • Випарювання. Готове пиво нагрівають до певної температури. Алкоголь випаровується майже без залишку.

  • Мембранний діаліз. Суміш пропускають через спеціальні фільтри, що утримують молекули етилового спирту. Усі корисні компоненти, смак та аромат залишаються в пиві.

  • Спосіб виготовлення майже не впливає на якість напою. Тому купуйте безалкогольне пиво й насолоджуйтесь яскравим смаком цього оригінального продукту!