Топ вибір інфлюенсерів

Знайден 591 товар

Показати ще
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Нефільтроване пиво виготовляють за тією самою технологією, що й будь-який інший сорт пінного. Для варіння використовується ячмінний солод, хміль, дистильована вода та пивні дріжджі. Єдина відмінність в остаточному етапі виготовлення — напій не проходить багатоступеневої фільтрації, а фільтрується лише один раз — тому його ще називають живим.

Особливості нефільтрованого пива

Нефільтроване пиво — натуральний і корисний продукт. На відміну від фільтрованого, для нефільтрованого характерний насиченіший смак. Справжнє живе пиво буде мутного відтінку з невеликим осадом. Завдяки тому, що процес бродіння в нефільтрованому проходить постійно, напій належить до швидкопсувних продуктів і зберігається воно не більш ніж 14 днів.

Доведено, що в невеликих дозах нефільтроване пиво корисне для організму. Напій багатий на вітаміни груп B і РР, а також на амінокислоти, які потрібні людині для нормального розвитку організму. Завдяки своїм сечогінним властивостям пиво запобігає утворенню піску в нирках, позитивно впливає на шкіру, а також знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань. Живе пиво рекомендується вживати людям, які страждають від діабету, виразки та гастриту.

Солод, що міститься в напої, покращує апетит, а хміль надає заспокійливого ефекту на нервову систему. Калорійність пінного становить усього 39 ккал на 100 мл продукту, тому розумне вживання напою не зашкодить фігурі. Про корисність нефільтрованого знають і в косметології. Доведено, що регулярне ополіскування волосся хмільним напоєм покращує його ріст й запобігає випадінню.

Вибираємо пиво правильно

Найпопулярніше в наших краях — світле нефільтроване пиво, але насправді різних видів його дуже багато. У каталозі ROZETKA можна купити нефільтроване пиво різноманітних сортів:

  • IPA (ІПА) — India Pale Ale — вид світлого елю з сильнішим захмелінням;
  • ель — традиційний англійський вид пінного напою, вміст алкоголю варіюється від 5% до 6,5%;
  • пшеничне — під час виготовлення пивного сусла до ячмінного солоду додається ще й пшеничний, напій має чітко окреслений пряний смак;
  • лагер — пиво, що дозріває під час зберігання, є найбільш поживним у всьому світі;
  • портер — під час варіння використовується не менш ніж два види солоду, одним із яких є темний;
  • крафтове — напій, приготовлений за авторським рецептом, у складі якого міститься 50% солоду та різні смакові добавки (ваніль, шоколад, перець чилі та ін.), що надає пиву унікального неповторного смаку.

Перед подаванням пивний келих рекомендується охолодити до температури самого пива, після чого налити напій під кутом 45 °. Не поспішайте виливати весь напій відразу — пиво, що залишилося в пляшці, краще збовтати з дріжджовим осадом, після чого долити в скляний келих. Така техніка подавання дасть змогу домогтися густої піни, яка і є показником якості. Пивна піна в нефільтрованого напою буде біла та густа, що подібна до збитих вершків, вона не розбризкується й не деформується.

У каталозі ROZETKA ви зможете купити якісне німецьке, бельгійське, чеське та українське нефільтроване пиво за доступною ціною.