Планшет має гарний екран та кольори, оптимального розміру як дивитись на столі, так і в руках. Гарна та легка клавіатура. Приємна на дотик обкладинка, що складається в підставку. Придбанням задоволена.
Хороший планшет. Брав щоб користуватися в дорозі. Поки все норм.
НЕ ПРОЖИВ І РОКУ ЗЛАМАВСЯ
Добрий день.
Ваше звернення передали відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення цього питання.
В будь-якому випадку ми обов'язково допоможемо Вам із вирішенням цього питання у найкоротші терміни.
Дякуємо Вам за звернення!
Гарного дня.
Класний планшет. Вже рік користуюсь, нарікань немає.
За свою ціну - ідеальний. Комплектація теж чудова. Брала тільки для набирання тексту, але фільми та ігри, теж тягне.
За свою ціну топ. Взяв мамі, вона рада)
Планшет для этой цены-отличный.Быстро отправили.клавиатура сопрягается сразу.Спасибо.Хотелось бы ещё мышь или какую можно подключить без otg кабеля.
Мені сподобався,доволі спритний.дякую
Планшет купляв для дитини на навчання онлайн. В використанні тиждень, немає ніяких проблем, все працює без нарікань.
Клавіатура має українську розкладку ?
Добрий день. Так, клавіатура має українську розкладку. Дякуємо за Ваше запитання.
Планшет замовляли дитині для навчання онлайн, чекаємо вересня щоб протестувати. Просмотр відео, фільмів, ігри (типу, бравлстарс) тягнет добре, не висне. Інтернет підключається через вай-фай, сімку, і навіть при відкюченні світла роздавала інет зі свого смартфона, все літає. Дитина 7 років легко розібралась з функціями і налаштуванням.
Дякую за швидку доставку, на свої гроші працює норм
Добрий планшет за свої гроші. Не для ігри, але попрацювати, подивитися кіно норм. Працю плавно, майже без тормозів. Камери... Ну як завжди. Для Зума покатять.
Класний планшет за свої гроші, підключила, працює, встановила програми з Play Market, дивлюсь фільми, ютуб, пошта, працюю в ворде, застосунках і так далі.
Планшет гарний за свої гроші
Брала чисто для просмотру фільмів, серіалів, для роботи та навчання і залишилася задоволена. З клавіатурою швидко розібралася, поки мінусів не бачу
Дуже гарний варіант за свої гроші. Брала для роботи і щоб дивитися серіали. Програмне забезпечення підтягнуло само. Налаштовувати легко. Розмір екрану хороший. Читала відгуки, що жахлива камера. Камера нормальна, ви ж не очікуєте, що за такі гроші буде фоткати як айфон? Якість пристойна, цілком допустима для відео-дзвінків і конференцій. Чохол хороший, якісний, фірмовий. Клавіатура на перший погляд благенька, але насправді нормальна. Виникли труднощі з її підключенням та налаштуванням мови вводу, але я легко розібралася що до чого. Приємним відкриттям була присутність української розкладки, це значно спрощує роботу. До чохла клавіатура кріпиться на магніт. Але він слабкий, клавіатуру не витримує. Будьте обережні, коли несете планшет у відкритому вигляді, клавіатура може зісковзнути. Сама клавіатура зручна, але мені здалося що клавіші натискаються через раз. Чи то я така не уважна чи то треба сильніше натискати, щоб був контакт. Можливо треба пристосуватися. Весь комплект доволі важкий. Але користуватися зручно. Реально ніби міні ноутбук виходить. Заряд тримає нормально, як телефон. Заряджається також не дуже довго. Від виробника одразу йде наклеєна захисна плівка. Загалом гаджет достойний на свою вартість. Сподіваюся прослужить достатньої часу
Імба
Это блютуз клавиатура, кнопка включить и конектится
Планшет мне понравился! Экран нормальный, чехол хороший пленка. Камера просто ужас и веб и основная. Вспышка жесть слабая..... Батарея держит хорошо, даже лучше телефона Моторола г14
Добрий гаджет: використовую для перегляду фільмів, серіалів. Ютуб та ТікТок працюють добре. Звук достатньо гучний.