Цікавить додаткова інформація?
- Продавець: Rozetka
Доброго дня! Підкажіть, скільки можна зберігати цей соус після відкриття?
- Продавець: Rozetka
Соус шикарный если употреблять его в меру. Подскажите пожалуйста сколько сковилей в нём?
- Переваги:
- Острота 11/10
- Недоліки:
- Язва желудка
Доброго дня!
Дякуємо за відгук та запитання!
Для того, щоб не вводити покупців в оману, Poppamies не використовують шкалу Сковілла, а тільки міжнародну шкалу від 1 до 10, де 10 – гострота свіжого перцю Habanero Red Savina, який на момент заснування бренду Poppamies був занесений до Книги Рекордів Гіннеса, як найгостріший перець.
Також, бренд використовує позначки 10+ або 10++, якщо соус виготовляється із більш пекучіших перців, наприклад – Кароліна Ріпер.
Позначки 11/10 використовуються для Вогняного Демона, адже він гостріший ніж Кароліна Ріпер.
- Продавець: Rozetka
Представитель написал:
"Також, бренд використовує позначки 10+ або 10++, якщо соус виготовляється із більш пекучіших перців, наприклад – Кароліна Ріпер.
Позначки 11/10 використовуються для Вогняного Демона, адже він гостріший ніж Кароліна Ріпер."
Как Огненный демон может быть острее Каролинского перца, если такой состав?
"СОСТАВ: Каролинский жгучий перец (24,9%), вода, ананас, сахар, экстракт чили (8%), манго, яблочный уксус, соль, тростниковый уксус, маракуйя, загуститель (ксантановая камедь), антиоксидант (аскорбиновая кислота), регулятор кислотности (лимонная кислота)."Доброго дня!
Дякуємо за запитання!
Склад соусу Вогняний Демон: перець сорту Кароліна Ріпер (24,9%), вода, ананас, цукор, екстракт перцю стручкового (капсаїцин) (8%), манго, оцет яблучний, сіль, оцет тростинний, маракуйя, загущувач (камедь ксантанова), антиоксидант (кислота аскорбінова), регулятор кислотності (кислота лимонна). Ви вірно зазначили, що Кароліна Ріпер є найгострішим перцем, але також у складі соусу Вогняний Демон присутній чистий капсаїцин. Капсаїцин - це активний компонент гострих перців, який і робить їх гострими. Чистий капсаїцин за гостротою пекучіший більш ніж у вісім разів у порівнянні з Кароліною Ріпер. Тому, однозначно можна сказати, що Вогняний Демон набагато гостріший, адже в одній пляшці знаходиться два пекельних вогню!
Раді були відповісти на Ваше запитання.Чувак, тут чистый капсаицин! Внимательно смотри состав. Это же адски острый соус!
- Продавець: Rozetka
Жёстко но.. можно ещё жёстче?
Доброго дня!
Звісно можна! Записуйте рецепт.
Беріть пляшку Вогняного Демона, наливайте повну ложку соусу і зразу їжте! Не забудьте, що молоком запивати не можна!
Насолоджуйтесь!
- Продавець: Rozetka
По шкале Сковилла какая цифра?
Доброго дня!
Дякуємо за запитання!
Для того, щоб не вводити покупців в оману, Poppamies не використовують шкалу Сковілла, а тільки міжнародну шкалу від 1 до 10, де 10 – гострота свіжого перцю Habanero Red Savina, який на момент заснування бренду Poppamies був занесений до Книги Рекордів Гіннеса, як найгостріший перець.
Також, бренд використовує позначки 10+ або 10++, якщо соус виготовляється із більш пекучіших перців, наприклад – Кароліна Ріпер.
Позначки 11/10 використовуються для Вогняного Демона, адже він гостріший ніж Кароліна Ріпер.
Доброго дня!
Дякуємо за запитання.
Після відкриття Ви можете зберігати соус у холодильнику Вогняний Демон до кінця строку придатності. Строк придатності 24 місяці.