Великий літній розпродаж до -60%

Відгуки покупців про Клавіатура дротова Razer Ornata V3 UKR USB Black (RZ03-04462100-R371)

Оцінка користувачів 4.17/5
на основі 22 відгуки
  • Євгеній Йовенко

• Екатерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отзыв на клавіатуру після тижня використання:

Плюси:

1. Дуже приємно, що Razer створив якісну українську розкладку, яка підсвічується, а не просто нанесена на кнопки, особливо враховуючи, що їх офіційно немає в Україні (Привіт, Logitech).
    2. Працювати на клавіатурі дуже приємно, хороший хід клавіш і звук натискання.
    3. Хороша збірка, якісна. Нічого не скрипить і не люфтить.

Мінуси:

1. Деякі цифри в верхньому ряду не видають характерного щелчка при натисканні. Звук є лише при натисканні під певним кутом. На роботу не впливає, але все ж.

Загалом, клавіатура сподобалась.
    Шукав саме для роботи низьку через багато набирання тексту, і вона мені повністю влаштовує.

Переваги:
    зручна, приємно на ній працювати
    Недоліки:
    2-3 клавіші не видають характерний звук, тільки при натисканні під певним кутом
  • Олександр Бердніков
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарна клавіатура з дуже гарною підсвітклю
    Але для всіх драйверів треба десь 1,5гб
    Але драйвери зручні

Переваги:
    Гарна,зручна, дуже приємно звучить
    Недоліки:
    Достатньо таки голосна
  • Вадим Бреславець
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Просто шах. Клавіатура прожила 5 місяців з моменту покупки. Потім почали відпадати клавіші. Повернув по гарантії в сервісний центр Razer де клавіатура пролежала більше тижня. І висновок сказали що це не гарантійний випадок. І клавіатура зламана фізично. Люди не беріть цю клавіатуру та продукцію Razer. За останні роки якість сильно впала на рівень супер дешевої продукції, чи магазинів де все по 10 грн. Будьте обережні

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Сильно пагана якість останні роки в цілому виробника
  • Леонід
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Після підключення і спроби перевірки виявив що не працюють 7-10 клавіш.
    Біндів або щось схожого, щоб вони заважали цим клавішам - немає.
    Перевіряй на спеціальному сайті, прикладу скрін.

Недоліки:
    Не працюючі клавіші

• Эдуард Пырля
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошая клава, пользуюсь уже 1 год нареканий нет. Все супер!!!

Переваги:
    Дизайн,подсветка, качественные детали!
    Недоліки:
    Не нашел
  • Роман Мельник
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Клавіатура топ! Дуже задоволений цією покупкою.

Переваги:
    Низький профіль, не гучна, є два рівні підйому, зручна підставка під руку
  • Дмитро Красніков
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не понятно как, но при любой влагости возле клавиатуры клавишы сразу начинают по другому работать, помогает только полная мойка с разбором до винтика, после logitech клавиатуры это хлам который надо постоянно мыть, даже если капля упадет на кнопку.

Недоліки:
    Шумная, залипают клавиши от "чиха"
  • Максим Будяков
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Клавиатура очень крутая, приятно щёлкаю клавиши, но после бесшумной может быть непривычно. Подставка для запястья магнитится, так что нет никаких лишних креплений, которые могут сломаться, приятная коже. У клавиатуры 2 настройки высоты. Клавиатура весит прилично, это придаёт мне надежды, что она будет служить долго. Не хватает "№;:? маркировки на цифрах.

Переваги:
    Рекомендацион к покупке
    Недоліки:
    Нет возможности настроить подсветку каждой клавиши отдельно - только "секциями". Не хватает "№;:? маркировки на цифрах.
  • Світлана Діденко

Клавіатура топ

Переваги:
    задоволення у використанні
    Недоліки:
    налаштування драйверу та реєстрація - ще ті танці з бубном, через VPN, але всеодно 5*
  • Владимир Чако
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брали на новый год как подарок ребенку, доволен как слон.
    Красиво светится, прикольно щелкает, для повседневной офисной работы не очень подходит - слишком яркий ореол.

Переваги:
    Красиво светится, прикольно щелкает
  • Дарья Козак-Нечаева
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Приємна та зручна клавіатура, сподобалось, що можна у застосунку налаштовувати підсвітку під свої бажання. Є багато різних режимів підсвітки або можна зробити власний. Звук приємний, для мене не гучний

Переваги:
    Приємний звук клавіш, гарна підсвітка, яку можна налаштовувати у застосунку
  • Александр Витовтов
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вона очішуєнна!! Дуже прикольні щьолканья клавіш.

• Андрій Самчинський

Прикольний відгук, дуже інформаційно) буду купляти!

• Сергій Супряга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класна річ, якісна Дуже приємні на дотик клавіші і покриття, але поки що не дуже звично. До цього користувався Razer Deathstalker котра чисто мембранна. Чомусь не має додаткового гравіювання для української розкладки на цифрах 2,3,4,6 і 7. Но це запитання більше до представників Razer.

Переваги:
    Гарна якісь, приемна на дотик, має 3 рівня регулювання нахилу, додаткова площадка для кісті на магнітах
    Недоліки:
    Не має додаткових позначок на цифрах для української розкладки
  • Михайло Попов

До покупки рекомендую.

Переваги:
    Загальна якість, різноманітні варіанти підсвітки через ПЗ Razer Synapse, гарний зовнішній вигляд, приємний хід клавіш
    Недоліки:
    Це більше не недолік, а специфіка до якої я ще не звик - при натисканні кнопки досить голосно клацають (як на друкарській машинці). Сам звук приэмний, але до того була клавіатура повністю безшумна
  • Володимир Бондарєв
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Рекомендую до покупки. На рівні з хатором, але ще трішки дешевше та і гібридні клавіші мені більше подобаються. Приємна на дотик підставка для рук.

Переваги:
    Укр. мова та чудове ПЗ
    Недоліки:
    Поки не помітив
  • Дмитро Фалюш
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороша, якісна клавіатура, зі з'ємною підставкою під кисті. Гарна підсвітка, яку можна кастомізувати.
    Включивши ігровий мод, блокуюється кнопка "Віндовс", щоб випадково не зрогталась гра.

Після ноутбучної клавіатури, ця досить голосно клікається. Поки ще не звик.

Переваги:
    Якісна, крута підсвітка, приємна на дотик
    Недоліки:
    Гучна
    • Дмитро Фалюш

Перевірив як стукотить звичайна клавіатура.
      То ця - значно тихіша.

• Сергій Кінах
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудова клавіатура. Тільки українські букви. Порадував цікавий факт: в інструкції є текст різними мовами, і в розділі "русскій" текст УКРАЇНСЬКОЮ. Чи то це тролінг чи офіційна позиція компанії але дякую, порадували))

Переваги:
    Немає рос мови на клавішах і навіть в інструкції. Дуже приємне натискання і звук. Підставка під руки яку не роздере ваш кіт, на відміну від м'якої у v2.
    Недоліки:
    Поки не знайшов
  • Саша Скрипка
    Продавець: Rozetka

Покупал не в розетке но может комуто мой опыт поможет

С ней а (лудше вообще с этой фирмой не связываться). Продают гадость с дешевого пластика по цене космической ракеты. Купил в феврале , а к концу года стал крошиться пластик под клавишами. С сервисом razer вообще нет на прямую ни какай связи. В магазине давали не существующие намера. Отвез в магазин 24.12.24. Сказали диагностика будет не меньше месяца прождал до 14.02.25. Зашол на сайт в кабинет там оказалось что они мне ее уже вернули 30.12.24 после гарантийного ремонта. Позвонил в магазин, мне сказали вам в гарантии отказали, можете приезжать забирать . Если они конечно ее кудато вообще отправляли. И если не несут за качество своего продукта (кстати не дешового) ответственность, могли бы хотябы предложить платный ремонт сделать. Так что подумайте, на моем примере , стоит ли с этим брэндом связываться? Гаратию кстати пишут 2 года на что только не понятно . И зачем она такая нужна. В розетке с гарантийными случаями у меня пока проблем не было.

Переваги:
    Сыну нравилась
    Недоліки:
    Хрупкий пластик. Некчёмный сервис.
  • Евгений
    Продавець: Rozetka

Сделана качественно,красивая подсветка,но шумная,клацает очень громко,что может быть и нормально для механики. Но я привык к тишине на мембране,вернул обратно... нашел дешевле в разы тихую мембрану и не хуже по качеству.

Переваги:
    качественыне материалы,красивая подсветка
    Недоліки:
    шумная
  • Денис
    Продавець: Rozetka

Брав не на розетці. Не рекомендую. Клавіатура сміття. Написано що підтримує до 6 одночасних натискань клавіш, але в деяких випадках не одночасно не натискається більше 2х клавіш, дивлячись які клавіши тицяєте. Почитайте форум Razer щоб зрозуміти що це не те що вам потрібно. Проблемам в клавіатурах Razer більше 3х років тільки по тій інфі що знайшов я, але ніхто цим не займається. Виробнику по барабану.
    Посилання на форум: посилання

Переваги:
    Гарно світиться, приємно натискаються кнопки, зручна підставка.
    Недоліки:
    Виробник брехун, продукт не підтримується, одночасно натискається не більше 2х клавіш.
  • Олександр
    Продавець: Rozetka

Одразу скажу, що брав не на розетці і рус версію, бо відсутність символів на цифрах для мене критична.

Тепер до клавіатури.

На мій погляд клавіатура трохи шумна, особливо після Logitech K800 Wireless Illuminated (імба, 10 років відслужила). Знаючі люди кажуть що схожа по звуку на сині свічі, хоча сама клавіатура мембранна з металевими плюшками які роблять звук кліка.
    На мою думку їй би прекрасно підійшов ножничний механізм, що дало б змогу ще опустити клавіші і прибрати зазор. Але маємо, що маємо.

Підставка дуже зручна і на магнітах. Без неї взагалі не той ефект. Проте для мого стола магнітів маловато, бо резинові ніжки підставки дуже добре вгризаються в стіл. Тим не менш під час гри вона не від'єднується.

Є мультимедійний блок, що видно на картинці. Якщо когось цікавить перша кнопка то вона дозволяє ставити на паузу ваш спотіфай або ютуб чи іншу мультимедію. За допомогою декількох кліків можна міняти треки.

Тепер про підсвітку. Саме цікаве з деякими фічами)
    По дефолту клавіатура має суцільну підсвітку яка змінюється з часом, а не як на картинці.
    Підсвітка має цілих 100 рівнів підсвітки, але з клавіатури ці рівні можна змінювати по 5. В софті є повзунок.
    В софті можна встановити різні режими і кольори з RGB палітри.
    Є один нюанс. В клавіатуру не можна записати свій профіль, працює лише з встановленим софтом.
    Тим не менш клавіатура має деякі режими по замовчуванню які можна міняти без софта і клавіатура це запам'ятає.
    Щоб це зробити потрібно зажати FN+Ctrl і включити один з режимів за допомогою клавіш 1-5.
    1 - вимкнути підсвітку
    2 - однотонна на всю клавіатуру. Повторне застосування змінює колір (синій, червоний, зелений, жовтий, білий, фіолетовий, світло рожевий (майже білий)).
    3 - дихання (суцільний колір тухне і загорається). повторна комбінація змінює колір.
    4 - дефолт із коробки. варіантів не має.
    5 - хвиля як на фото. повторна комбінація змінює напрямок.

Якщо ви насетапите свою підсвітку в софті, то перш ніж запуститься софт буде загоратись дефолтна підсвітка. Але якщо вимкнути її за допомогою FN+Ctrl+1, то ваша кастомна підсвітка загоратиметься навіть раніше ніж запуститься софт.

Плюс є ще ігровий режим який вирубає кнопку віндовса і можна макроси писати, але я не тестив, бо мені це не цікаво.

Переваги:
    Підставка дуже приємна, низькі клавіші, 100 рівнів яскравості підсвітки з софтом
    Недоліки:
    Не можна свій профіль записати в клавіатуру, для мне трохи шумна
    • Олександр

Дивно. Я ставив оцінку 5 але чомусь не примінилося.

• Сергей Жовтюк

Комбинация клавиш Fn+CTRL+1...5 не работает

• Олександр

Побачив комент що FN+Ctrl не працює. Ще раз перевірив. Не працює якщо запущений софт рейзера. Якщо вимкнути софт то все працює. Можна налаштувати, а потім запустити софт