Гарне пюре,дитині смакує,з'їдає все
А мой малыш ест это пюре. Пока это единственное из овощных, которое он ест. Рисовое и гречневое.
Вкусно. Малыш ел, хоть как по мне оно немного безвкусное)
малыш не ест, выплевывает, не понравился
Брала даної фірми різне баночне харчування. І це й нам «не зайшов». Дитина відмовилася їсти. І мені також на смак не сподобалось.
Вкусненькое пюре, ребёнку понравилось, скушал все. Густоватое, кушали ложечкой; кто даёт прикормы ещё с бутылочки - не подойдёт...
Пюре - хороше, якісне, в міру густе. Не знаю як ягнятина, але смак овочів виражений яскраво. Можливо, якби не знала, то подумала б, що це овочеве пюре. Але дитині сподобалось, їла із задоволенням. Дане пюре брали для того, щоб спробувати щось нове і я залишилась задоволена цим вибором.
У складі овочево-м'ясних пюре для дітей будь-якого виробника відсоток м'яса не повинен перевищувати 8-10%. Рецептури дитячих страв, окрім смаку, мають бути збалансовані за вмістом вуглеводів, білку, жирів й мати відповідну віку енергетичну цінність. Овоче-м'ясні пюре - це страви на овочевій основі, в склад яких може додаватись зварена крупа, але частка м'яса, в будь-якому разі, не перевищує 8-10%.
Не плохое пюре, достаточно густое, но кушается легко. За счет овощей наверное, рис желудок не крепит. Рис отдельно не чувствую, мясо нежное.
То ли банка большая, то ли сытное, ребенку больше года за раз больше трети не съедал.