Rudolfs — органічне дитяче харчування виготовляється на сучасному спеціалізованому заводі з виробництва органічних продуктів. Завод побудований за 5 місяців і був відкритий наприкінці 2014 року. Розташований в Адажі, Латвія. Основний напрям — виробництво органічного преміального дитячого харчування під Rudolfs.
Органічне дитяче харчування Rudolfs виготовляється тільки з добірних фруктів та ягід, вирощених у біосертифікованих господарствах Латвії. Для виробництва дитячих пюре Rudolfs не використовується крохмаль та інші загусники. Постійне використання в раціоні харчування дітей органічних продуктів забезпечує дитячий організм великими поживними речовинами, натуральними вітамінами та мінералами.
Дитяче харчування Rudolfs схвалене Асоціацією дитячих гастроентерологів Латвії та рекомендоване для харчування дітей раннього віку. Висока якість і безпека продуктів гарантовані міжнародними стандартами якості BRC і системою харчової безпеки FSSC22000.
Пюре з гарбуза та чорної смородини є продуктом прикорму на фруктово-овочевій основі для харчування дітей із 6 місяців. Гомогенізоване, стерилізоване пюре з органічних гарбуза та чорної смородини з фруктозою. Без додавання молока, крохмалю, борошна. Не містить глютен. Без ароматизаторів, барвників, консервантів. Без ГМО.
Склад: гарбуз* 64%, чорна смородина* 8. 5%, вода, фруктоза.
* — органічні інгредієнти (з біосертифікованих господарств Латвії).
Корисні властивості пюре:
Гарбуз в харчуванні дитини є справжнім джерелом вітамінів, мікроелементів і клітковини. Бета-каротин позитивно діє на зір, слизову та шкіру. Вітамін А допомагає боротися з інфекціями. Вітамін С потрібний дітям для нормального розвитку та зростання. Клітковина потрібна для шлунка дитини, нормалізує процеси травлення і сприяє кращому засвоєнню корисних речовин.
Чорна смородина багата на фітонутрієнти, антиоксиданти, вітаміни, незамінні жирні кислоти та мінерали. Завдяки наявності «ударної» кількості вітаміну С чорна смородина є одним із найпотужніших природних антиоксидантів. Містить багато калію й гамма-лінолевої кислоти (рідкісна рослинна омега-6 жирна кислота), які корисні для здоров'я серцево-судинної системи. Ягода практично не змінює рівень цукру в крові, а тому корисна як дієтичний продукт для дітей, схильних до цукрового діабету.
Фруктоза є джерелом енергії для дитячого організму. У фруктози низький глікемічний індекс, що робить її дієтичним продуктом. На відміну від інших цукрів, не провокує коливання рівня цукру в крові та різкі викиди інсуліну. Підходить для харчування дітей із цукровим діабетом. На 25% знижує ризик розвитку карієсу, що особливо актуально для дитячих зубів із незміцнілою емаллю. Фруктозу вважають найкращим еквівалентом цукру в дитячому харчуванні: її можна додавати в різні страви, звісно, у помірних кількостях.
Особливості:
- 100% органічний продукт
- 100% натуральний склад
- Без додавання крохмалю й борошна
- З фруктозою
Спосіб уживання:
Продукт готовий до вживання. Центр кришки має бути втиснутий. Не використовувати продукт, якщо під час відкриття банки не було удару. Перед відкриттям довести до кімнатної температури. Під час зберігання допустиме невелике розшарування, перед вживанням перемішати. Починати з невеликих порцій і поступово збільшувати.
Увага! Перед введенням продукту в раціон дитини проконсультуйтеся з педіатром. Можлива індивідуальна підвищена чутливість організму Вашої дитини до одного з інгредієнтів продукту.
Умови зберігання:
Перед відкриттям зберігати в сухому місці, відносна вологість повітря не має перевищувати 70%, температура до +25 °C. Не заморожувати продукт. Після відкриття зберігати в холодильнику та використати упродовж 48 годин.